tisdag 23 februari 2010

Paus...

Hej!
Här kommer ett litet livstecken! =) De har varit lite körigt hemma sen i fredags, så nu får de bli en liten paus... Målandet av hallen var ett större projet än vi anat, men de går framåt! Men inte så snabbt som vi trodde...men oj va fint och vitt de blir!!! Lilla E är på ingång idag, så nu får vi måla i skift! Bilder kommer snart!


Bilden har ett par år på nacken, tänk va härligt när man kan skymta en grön gräsmatta igen...undra när de blir? I maj kankse? =)

Ha en fortsatt bra vecka allihop, och tack alla ni som kikar in och lämnar hälsningar!!!!



onsdag 17 februari 2010

Blått är flott!

Hej!
Onsdag mitt i veckan, och snart helg igen! Härligt! Idag har Lilla E och maken varit hos veterinären och vaccinerat vår lilla katt, Sheela. De var meningen att de skulle ha gjorts förra onsdagen, men Sheela kände på sig vad som var på "g", och lyckades att mer eller mindre gå upp i rök! =) Så de vara bara och ringa och säga som de var, katten var borta...

Idag gick de bättre och Lilla E var med och "höll tassen" på Sheela. Hon charmade även personalen och fick med en leksaksmus hem till Sheela. Nu sover båda två, de var en upplevelse för båda kan jag tro! =)

Idag blir de lite bilder på mina härliga hyacinter som jag klippt av och nu står i en vas i fönsterkarmen. Underbar blå färg! De påminner nästan om syrener...tänk när de blommar! De känns ju ganska avlägset nu i all snö...och mer är ju på väg!

Jag var en liten sväng i stan i helgen, och jösses va mycket fina vår kläder de fanns. De blev inte så mycket handlat, men en scarf fick följa med hem! De kan man inte få för många av! Gillar de här med tofsar! De är nästan samma blå färg som i mina hyacinter!

I helgen är tanken att Lilla E ska åka till mormor och morfar och hälsa på, och stanna ett par dagar. De gick ju så bra sist, så vi hoppas väl att de gör de nu också! Vi ska passa på att måla resten av hallen på andra våningen och även taket! De ska bli jätte spännande att se förvandlingen!

Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka!!!


söndag 14 februari 2010

Islägg...

Hej!
Hoppas att ni haft en bra vecka, och en fin alla hjärtans dag! Vi tog oss en tur ut till Hälsö idag. Vi har vår båtplats här ute, så vi förenade nytta med nöje och tog med en fika korg!

De kändes lite konstigt att "hoppa i" från bryggan och bege sig ut på isen, men de var ingen större fara för den var tjock, och de var många fler än vi som promenerat där innan!

De känns ju väldigt avlägset att vi om ett par månader ska tuffa ut ur hamnen här...

Lilla E tyckte de var lite läskigt med isen tror jag för hon tyckte de var mycket bättre att hålla sig på land och fika istället =)


Nu ska jag krypa till kojs redan...kikar in hos er i veckan! Ha en fortsatt bra vecka!


måndag 8 februari 2010

Nu så...

Hej!
Nu så är jag tillbaka igen, de blev en liten paus mellan inläggen... I förra veckan dominerades allt av trötthet här hemma...tror att jag i snitt kröp ner i sängen vid 19.30, alla kvällar! Men nu känns de bättre igen! Lilla E slog nog alla rekord som somnade på soffan igår efter en promenad 17.20...vi bestämde att hon skulle få fortsätta att sova. Vid 4 snåret vaknade hon i morse och ville ha frukost, men somnade om till 06.15 igen...Läste på nätet att februari är den månad då flest är både trötta och sjuka...Jo, jo de går både vattkoppor, magsjuka och förkylning på dagis...Hoppas vi klarar oss!

Men vi går ju mot ljusare tider! Idag var första dagen som Lilla E och jag kunde vara ute en stund efter dagis i dagsljus! Tjhooo! Vi åkte lite pulka, gungade och matade våra fåglar. Vi har inte många, men de som är här äter gott! Idag var de en härlig fruktsallad som las ut! Lilla E skulle förstås smaka...=)

För några veckor sedan fick jag en utmärkelse av Sanna med den härliga bloggen Villa Solgården! Tusen tack snälla Sanna, de dröjde ett tag, men nu antar jag den!

I utmärkelsen ingår att man ska berätta 7 saker om sig själv. Så vi kör på! =)
1. Jag är morgonpigg, absolut ingen nattuggla!
2. Jag har iskalla fötter och får ofta skoskav, tom i badtofflor!
3. Jag läser aldrig bruksanvisningar, utan kör bara på! Med ibland mindre bra resultat...
4. Jag gillar katter, träffar jag en katt ute måste jag bara fram och hälsa.
5. Älskar choklad i alla former.
6. Vatten och mjölk är mina favoritdrycker.
7. Jag älskar orkidéer och har just nu 14 st här hemma.


Nu skulle ju utmaningen skickas vidare, men jag passar den vidare till de som känner sig manade!


Må så gott & ha en fortsatt bra vecka!


 

blogger templates | Make Money Online