onsdag 28 april 2010

Nu packar jag väskan...

Hej!
Onsdag mitt i veckan igen! I kväll packar jag min resväska...i morn bär de närmligen av till Barcelona med svärmor och svägerskan!!! Har ju vetat om detta länge, men de har varit så himla mycket den senaset tiden att man kanppt hunnit tänka på denna spännande och roliga resan!?! Men nu så bär de snart av! Tjohoo! Har inte varit i Barcelona innan, de har ingen av oss, så de blir ett äventyr! Har lånat lite bilder från Airtours där resan är boka!

Jag hoppas ju på härligt försommar väder så man kan ta med sina sommarkläder och tom få lite färg på kroppen! Och så blir de väl en del shoppping, go mat och vin förstås!

Är de någon av er som har tips om Barcelona så hör av er! Jag åker ju inte förren i morgon! De ända jag fått tips om här på jobbet är att vara rädd om handväskan!!! De finns tydligen gott om ficktjuvar... Så de får väl bli pengar rak ner i fickan...inte lätt när man är van med en STOR väska fylld med mycket bra- att-ha- grejer!


Såg att jag fått en ny award av snälla goa Grodmamman! Tusen tack snälla du!!! Jag får anta den när jag kommer hem igen och filura på vilka jag skickar den vidare till!

Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka, och så hörs vi igen nästa vecka när jag är hemma igen!


söndag 25 april 2010

Vitsippor & bullfest! =)

Hej!
Hoppas att ni haft en bra helg allihop! Här hemma repar sig Lilla E och "meducinen" gör underverk! Nu är de bara en dag kvar på kuren och sen ska hon vara fit for fight! Igår var Lilla E och jag ute och plockade en ny bukett med vitsippor! Vi har ett vitsipps ställe precis runt knuten här hemma! Härligt!

Våra 80 bullar som vi bakade i januari är nu uppätna, så igår drog Lilla E och jag igång ett storbak med dubbelsats av bullar! De är ju lika bra när man ändå är gång!

Vi har ju som bekant ett litet hus och ett litet kök, så de var bullar högt och lågt här hemma! =) Men nu ligger de i frysen och bara väntar på att bli uppätna!


Lilla E fick förstås provsmaka en nybakad och ljummen bulle igår! Mmmm... finns de nåt bättre?

Nu önskar jag er alla en bra vecka!

onsdag 21 april 2010

Ny vecka & nya utmaningar...

Hej!
Onsdag, mitt i veckan, redan!?! Ännu en vecka som passerar i raketfart! Lilla E var tillbaka på dagis i måndags, men är nu är hon sjuk igen... I dag fick maken och Lilla E tid på vårdcentralen och då visade de sig att hon hade öroninflammation och streptokocker. Nu blir de penicillin, och sen hoppas jag att vi är friska och krya igen allihop!

I söndags var vi på Freeport i Kungsbacka och köpte nya skor! De blev ett nytt par till alla i familjen! Inte svårt att se vilken färg Lilla E och jag gillar! =)

Stackars Lilla E har inte hunnit använda sina fina rosa kängor ännu, men snart så! Jag har använt mina skor på kvällspromenaderna i veckan! Härligt med nya skor, de känns som om man får lite extra fart i spåret! Jag är ingen joggartjej, utan promenerar med musik på högsta volym! =)

Här hemma har vi börjat med GI inspirerad mat i veckan. Köpte den här härliga boken förra veckan på Bokus. Jag kan varmt rekommendera den! Boken är full av härliga bilder som verkligen inspirerar!

Här ser ni gårdagens middag! Maken knorrade väl lite, men ä så länge har maten var helt ok! =)

Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka!


torsdag 15 april 2010

Trevlig helg!

Hej!
Vill bara önska er alla en trevlig helg med några bilder på mina snödroppar som jag plockade in förra veckan. Nu är de snart utblommade i rabatten. De går undan nu vill jag lova! Halva april har redan passerat, och i morn är de fredag igen! =) Härligt!

Lilla E har varit sjuk hela veckan och i morn kommer farmor hit och passar henne när vi jobbar. Idag har hon varit feberfri tack och lov, men istället rinner den lilla näsan som en kran...

De går en salig blandning av sjukdomar på dagis nu, magsjuka, vattkoppor och halsfluss...Vi tror väl att de bara är en förkylning. Några prickar har vi inte sett röken av, ännu...


Nu önskar jag er alla en riktigt trevlig helg!!!

fredag 9 april 2010

Undebara ranunkler och en ny award!

Hej!
Hoppas att ni haft en lång och skön påskhelg allihop! Vi har haft de bra med mycket god mat och gooodis föstås!

Tack snälla ni som kikar in och lämnar en kommentar här hos mig! De värmer i hjärtat!!! Just nu är de lite annat som tar mycket kraft och energi här hemma, så bloggen blir lidande...Men de är ju svårt att hålla sig borta helt... Snart ska jag vara tillbaka igen.Njuter för fullt av den här vackra buketten som jag fick i veckan...man kan ju inte annat än bli glad!

Underbara ranunkler i aprikost och cerist...Ljuvligt vackert!

Fick för en tid sedan en award från gulliga Jenny med den härliga och inspirerande bloggen, Hemma på Kråkered. Tusen tack snälla söta Jenny, nu blev jag varm om hjärtat igen! =)

Awarden går ut på att man ska berätta om saker som gör en glad! Här kommer en liten lista på mina favoriter just nu:

En blå himel och en vårsol som värmer, äntligen!

Bort med alla tjocka jackor och vantar! Nu kan man börja ta fram vårkläderna. Som man har väntat!

Planera för vad som ska sås ute i trädgården! Finns de nåt bättre än att sitta och kika på alla fröpåsar? Jo, de är väl förstås när innehållet har växt upp! =)

En härlig god morgon kram från Lilla E, den kan man leva på hela dagen....

Familj, släkt, vänner och arbetskamrater som finns där när man som mest behöver dem! Tänk vad glad man kan bli av ett litet sms, mail eller telefonsamtal när allt känns motigt! Ovärderligt!

Japp, de var mina små glädjeämnen de. Jag skickar awarden vidare till följande bloggar:

Drömmen om Villa Grönskog

Mitt i hjärtat

En grodmammas vardag

Mina Rum

Jag kikar in när tid och ork finns! Nu önskar jag er alla en riktigt trevlig helg!

torsdag 1 april 2010

GLAD PÅSK!!!

Hej!
Ja, tänk då var de redan Skärtorsdag och 1:a April?!? Hoppas att ni inte blivit allt för lurade idag! =). Förstår inte vart Mars tog vägen, de har gått så himla fort?! Men visst är de skönt med lite påskledigt, och att vi går in i April!!! Idag blir e faktiskt lite bilder på Lilla E. Hade ju inte tänkt att visa några med ansiket och så..men här här hon ju lite "maskerad"!

När man är 3,5 år så kan man ju inte stå stilla och se "normal" ut. De ska skuttas och göras grimaser hela tiden...men de är väl så de är! =)

Så här såg hon i alla fall ut igår morse när vi gick till dagis! Röda kinder och massor av prickar som de var beställt!

Förklädet har min mamma sytt, och de hade jag som liten när vi bakade och fixade hemma, därav att de är ett L på magen!

Väl på dagis fick en lilla påskkärring kalla fötter plötsligt och ville ha"vanliga kläder"...jaha, så då var de bara att ta av förklädet och sjaletten...Men hon var ju en söt liten påskkärring så länge de varade...I dag åker vi upp till mina föräldrar, så nu tar jag lite påskledigt från bloggen!


Glad påsk på er allihop & ha en riktigt skön helg!


 

blogger templates | Make Money Online