fredag 29 april 2011

Trevlig helg!!!

Hej!
Idag blir de ett kort inlägg, vill bara önska Er alla en riktigt trevlig valborgshelg! Vi får besök idag med övernattning. De blir grillning i kväll och en smarrig jordnötskladdis till dessert! En favvo kladdis hemma i Lilla Huset!  Återkommer med receptet i nästa inlägg!



onsdag 27 april 2011

"Titta mamma vad jag har plockat"!

Hej!
Hoppas att ni haft en lång och skön påskhelg allihop! Vilket underbart väder vi hade, och fortfarande har! =) Helt otroligt härligt! Jag hann att njuta ett par dagar innan den stora förkylningen slog till... Den är på bättringsvägen nu, så jag hoppas att jag till helgen kan njuta av sol och värme igen!


De är inte bara våra rådjur som nyper av blommor här hemma...Lilla E plockar allt hon kommer åt! Maskrosor och forsytia är väl helt ok, men de är ju fint om lite av vårblommorna får stå kvar i rabatterna =)

Nåväl, nu står i alla fall detta fina blomsterarrangemang mitt på matbordet, och visst är de fint både med maskrosor, körsbärsblommor och ja vad de nu finns mer i skålen...


Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka, och snart är de ju helg igen! Härligt, härligt!


torsdag 21 april 2011

Ett litet livstecken...

Hej!
Här kommer ett litet livstecken från bloggerskan i Lilla Huset på Berget! Allt är bara bra, och "bloggsuget" har så smått börjat att komma tillbaka nu! =). De var väl på tiden att jag städade undan den fallande snön och bilden på smällkramellen som leget på bloggen väldigt länge nu...


Nu önskar jag er alla en riktigt GLAD PÅSK, och så hörs vi snart igen!!!

 

blogger templates | Make Money Online