söndag 21 september 2008

Vinnarna är…

Hej på er allihop!
Nu är tävlingen avslutad och jag har med hjälp av min man dragit tre vinnare! Jag kan redan nu avslöja att de blev 2 gamla bekanta bloggerskor och en nykomling som vunnit! Jätte kul att så många vill vara med och tävla!

Här kommer de tre lyckliga vinnarna!

1:a pris går till: En grodmammas vardag

2:a pris går till: Maria Renoverar

3.e pris går till: Sea Angels

Skicka ett mail till mig med era adresser så kommer era priser på posten!

Att de har varit en händelserik vecka kan man lugnt säga…De blev en stasslig start på de nya jobbet! Någon hade stavat mitt nya efternamn fel, vilket resulterade i många problem under veckan, passerkort, mail adress osv. Ja, allt blev trassligt. Men i morgon är de en ny vecka och jag tar nya tag och hoppas på både ett korrekt efternamn och en fungerade dator! :- )

I helgen hann jag med ett loppisbesök, de var LÄNGE sen sist! Visar mina fynd lite senare i veckan. Avslutar med en bild från dagens rensning i trädgården…Några av de sista luktärtera fick följa med in…Må så gott & ha en bra vecka allihop!
/Lina

8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jippie, vad glad jag blev!! Första utlottningen jag vinner! Blev helt förstummad när jag läste mitt namn och 1:a pris också!!=)
Kram

Glitter & Marsipan sa...

Hoppas verkligen att denna arbetsvecka blir bättre för dej.
Min var helt ok,men lite ringrostig var jag,och lyckades få ögonmigrän två ggr förra veckan.Är lite orolig för denna veckan.
Idag har vi varit och inhandlat en matsalsgrupp som vi hittat på Blocket.
kram Anette

Flickorna på Bellis sa...

Hej...

...och tack gulliga du för utmärkelserna och utmaning! Så glad jag blev! Har inte riktigt samma tempo nu som i våras på min blogg, men jag lovar, jag finns här och kommer skriva då och då! Förhoppningsvis kvalitet framför kvantitet! Din utmärkelse blir ju särskilt inspiererande att fortsätta! Ha en skön vecka!
Kram
Johanna

karofina sa...

grattis till vinnarna då.... *muttrar lite* närå, glädjs så för deras skull! :)

kul med loppis, då blir man glad! :)

kram!

Sea Angels sa...

Oh goodness OH THANKYOU....I can't believe that I have won , I am really thrilled, thankyou so very much . Oh and congratulations to the other lucky winners.
Love and hugs Lynn xx

Frida sa...

Hej!
Vilken vacker bild! Hoppas det har ordnat sig på jobbet nu.
Kram Frida

Leva som jag sa...

Grattis till vinnarna!! Så fina priser!
Grattis!

Vita ljuva tankar sa...

Grattis till de lyllosarna som vann!
Ahhh...luktärt, det är min blomma det. Jag brukar få en bukett av min mamma när jag fyller år. De doftar så gott att jag skulle vilja ha den som parfym!;-)

Kram

 

blogger templates | Make Money Online