onsdag 3 december 2008

Granen står så grön & grann i stugan…

Hej!
I dag visar jag lite bilder på 2 av mina fynd från besöket på GEKÅS förra veckan. Den röda plåtkrukan som vår lilla ”köks gran” står i kunde jag bara inte motstå! Pris 19:- Bordet som granen står på är ett gammalt loppisfynd som säkert har 10 år på nacken. Tanken är att de ska bli vitt, men nu får de duga som de är!

Var en liten sväng på IKEA igår och där hade dom redan börjat rea ut julsakerna! Dessa söta små tyg hjärtan fick följa med hem! Lilla E tyckte dock att dom inte skulle sitta i granen…Nu efter att hon sover är de på plats i granen igen! ;- )

Har även satt gamla ljushållare i granen, de är från min mormors mor! Tyvärr är granen lite för vek, så de blir inga ljus i granen. Men de är fina som dekoration ändå!

Här är den andra sidan av hjärtat med en söt liten träknapp.

Här kommer de andra fyndet från GEKÅS. En lampett i plåt med samma mönster som krukan! Pris, hela 7:-! Slog till på 2 direkt…
Maken var inte så pigg på ytterligare spikhål i väggarna, så jag fick helt enkelt ta ner 2 tavlor och hänga dem där. De blev perfekt!

Må så gott & ha en fortsatt bra vecka!
/Lina

8 kommentarer:

Dicksonska våningen sa...

Så otroligt fina saker de hade på GEKÅS! Du menar det i Ullared va? Dum fråga men jag måste vara säker så jag åker rätt när jag ska handla inredning nästa gång :)

Jag tror att vi har en massa likadant hemma som vi ärvt av ungefäär samma personer i vår släkt. Jag har också en ordentlig hög med de ljushållare som du visar. De har jag ärvt av min mormors mor!

Vi har funderat på någon slags grön färg på huset. Jag tror att det är där tankarna har stannat nu. Men än är det långt till våren!

Ha det så bra!
Kram Annika

Glitter och Marsipan sa...

Hej Lina.
Bra att allt börjar arta sej hos er,och alla mår bättre.
Vad mysigt med minigran i köket.Och Ullaredfynden var ju bara så fina.Gillar dina lampetter.
Igår fick vi vår soffa.Men den var två cm bredare än beställningsmåttet,så den får inte plats i rummet.Är en aning upprörd idag,och ska prata med försäljaren.tror t.om att jag drömt om det i natt.
Nu ska jag iväg och jobba.Bubbla pass idag,puh,så jag lär vara trött i kväll.
Må så gott.
kram Anette

Saramedflera sa...

Hejsan
Det kan man kalla fynd, jättefina saker.
Kram Sara

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej lina!
Aj vad ont med visdomstand... Och förkylning...ingen bra kombination.

Jättefint du pyntat. Ser såå mysigt ut.

kram Maria

Lilla huset på prärien sa...

Jasså minsann, har de redan börjat att rea ut julsakerna hos Ikea... det var inte illa den 4e december.

Önskar dig en trevlig helg!

Kram Jenny

Grodmamman sa...

Fina saker du köpt och ärvt!
Här är det likadant, jag plockar ner saker för att kunna sätta upp julsakerna och annat!=)
Ha en trevlig helg med familjen H nu! Har ni inte setts på ett år så lär det nog vara stor skillnad på barnen i alla fall!=)
Som tur är så är våran helg lugn, så jag ska försöka komma i kapp lite. Men även göra saker jag tycker är roliga och ger mig ny energi!=)
Kram

Frida sa...

Vilken söt liten gran! Fina saker du handlade på Gkås har inte varit där på säkert tio år så det var längesedan. Men de har en del fint har jag förstått.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

DESIGN I TID OCH RUM sa...

Hej! finna saker du har fyndat,men jag vet inte vad är GEKÅS?
Du, titta in hos mig! kram Dadda

 

blogger templates | Make Money Online