måndag 31 mars 2008

Fläckvis vit inredning & loppisfynd!

Här kommer några smakprov på den fläckvis vita inredningen som finns hemma hos mig just nu. Måste erkänna att jag blir mer och mer inspirerad av er alla som enbart har vitt hemma...De är så himla fint! Jobbar vidare med att förvandla hemmet mer åt de vita hållet ; - )





Har länge haft "loppis abstinens", och i lördags fick jag äntligen besöka en!!! De var MASSOR av folk och inte så många fynd, tyvärr...Men jag gick inte hem tomhänt! Till lilla E blev de en komplett docksäng. Om orken infinner sig ska jag måla sängen vit. Fyndade också en liten söt väska. Perfekt att ha alla pixiböcker i!



Till mamma blev de 2 fina vita krukor och en zinkhink. Den större baljan som fynden står i är inköpt på Jysk för 79 kr. Tänkte plantera pansér i den så småningom...




torsdag 27 mars 2008

Ja, då var man ett år äldre...

Gårdagens födelsedag kunde ju ha börjat bättre...ramlade handlöst på väg till jobbet mitt på gångbanan med en fullsatt buss som publik! Kan de bli bättre? :- ) Nåväl, dagen slutade desto bättre! Sambon överraskade med goa´bakelser och jätte fina tulpaner!
Ni kanske undrar hur de ser ut här hemma vid de här laget? I helgen ska jag försöka fota lite inredning. För att beskriva stilen så är den "fläckvis" vit...Fortsättning följer!
Må så gott!













tisdag 25 mars 2008

Mars, April har knopp i håret...

En liten söt ramsa om våra 12 månader som jag minns sen jag var liten...Hittade 2 fina bilder som passade fint till!Lite pyssel så här på eftermiddagen ;- )
Må så gott! / Lina



Så var påsken över...

Så var påsken över för i år! En vit och väldigt kall påsk, brrr...
Nu hoppas jag att våren snart är här igen. Är lite orolig för mina fina tulpaner som kommit upp och nästan stod i knopp innan snön kom. Håller tummarna att jag får se dem i blom senare i vår!
Må så gott!







torsdag 20 mars 2008

Glad Påsk på er allihop!


Önskar er alla en riktigt Glad Påsk!
Vi hörs, må så gott!
/ Lina



måndag 17 mars 2008

Vart tog våren vägen?

Vart tog våren vägen???? Igår hade vi en underbar utedag i trädgården! Planterade i mina krukor och tänkte ta bilder idag att lägga ut, men så vaknar man upp i snökaos.

På lördag eftermiddag kom 2 små söta blommförsäljare och knackade på, de sålde blommor för att få in pengar till sin skolresa. Jag fyndade 2 hortensior för bara 30 kr styck!

En härlig begonia pryder mitt fönster...

Mina körsbärskvistar blommar för fullt, snart blir de utbytta mot påskris!




torsdag 13 mars 2008

Ledig fredag i skikte!


Hej!
Snart är de helg igen, oh va skönt! Känner mig mycket piggare nu! Nu hoppas jag att förkylningen är borta för gott! Är ledig imorgon, och ser framemot en mysig dag hemma med lilla E!

Vädret ska ju bli soligt om man får tro rapporterna! Lilla E älskar sin sandlåda som nu är sandlåda igen. Jag har använt den som trädgårdsland under flera år..men nu är jorden borta och sanden är på plats!

Hoppas kunna ta lite bilder och fylla min blogg som nu är lite tom och trist…

Min födelsedag närmar sig…funderar på vad jag ska önska mig. Suktar efter ett planteringsbord och ett par fina gummistövlar. Har hittat ett par jätte fina på Rusta! Se bild.

Trevlig helg!

måndag 10 mars 2008

Visst är de läckra!


Måste visa en bild på mina fina tulpaner som såg ljuset för första gången förra våren. Fick mycket beröm både från både grannar och förbipasserande! Visst är de läckra! Nu är de bara att invänta sol och värme så de blommar igen!

söndag 9 mars 2008

Kreativiteten uteblev denna helg…


…nej, de blev inte så mycket pyssel denna helg. Lilla E börjar bli förkyld igen, och min sega förkylning som envist hängt med i 3 veckor ger sig inte. De blev att vila och göra de viktigaste, dvs. vi tog oss igenom vår jätte hög med tvätt, ren tack o lov! ; - ) Jag städade hela huset, och sambon klippte häcken. Hoppas på bättre väder nästa helg, och massor av påskpyssel!!!

Må så gott tills vi hörs igen!!!

torsdag 6 mars 2008

Helgen närmar sig...

Hej!
Helgen närmar sig med stormsteg! Hoppas att jag hinner ta lite fina bilder och lägga ut på sidan! Den känns lite tom nu...

Trevlig helg!
/ Lina
 

blogger templates | Make Money Online