torsdag 2 april 2009

Drömmar om en plats i solen…

Hej!
Ännu en arbetsvecka har snart passerat, och snart är de helg igen! Här går de undan! ;- ) Vi har haft underbart vårväder här i flera dagar nu! Som vanligt hinner man liksom inte ställa om, utan svettas i den tjocka vinterjackan och ylleschalen! Kanske är de dags att plocka fram vårjackan…och hoppas på VÅR nu!

I veckan har fått en lysande idé om en ny uteplats här hemma! Vi har nämligen ingen kvällssol på vår altan, utan lapar kvällssol sittandes på kanten av Lilla E:s sandlåda…Inte så bekvämt! Drömmer om en liten och nätt möbel i VITT som vi kan sitta och njuta av den sista solen på kvällarna…Budgeten är inte så stor på mitt projekt, men på IKEA kan man ju få mycket för pengarna. Den här serien utemöbler drömmer jag om nu! ( Bilderna är lånade från IKEA)



Håller nu som bäst på att sälja in projektet hos maken som jag med varm hand överlåter planeringen av underlaget till vår nya uteplats. De går kanske att ställa möblerna direkt på gräsmattan, men jag har lite andra planer… ;- )

För några år sedan fyndade vi trä trallar som man lägger ihop till ett ”golv” kanske kan man använda dem på nåt fiffigt sätt? Ja, vi får se vad min alldeles egne ”Byggare B” säger om dem!


Nu ska jag kika in hos er andra och se vad som hänt sen sist. Sen ska jag börja fila på min inköpslista inför lördagens besök på GEKÅS!!! Den blir låååååång! ;- )
Må så gott &....


// Lina

8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jätte fina möbler! Vi ska ta ut våra i helgen. De står i förrådet som ska rivas, med början på måndag!:)
Ha en bra helg!
Kram

Design i tid och rum sa...

hej!
om jag ska gå på betongkurs,så ska jag visa mina arbete.
Annars ska jag själv gjuta hemma som jag brukar,och då ska jag visa vad jag har gjort.
Det är bara svårt med inspiration..jag har gjutit så mycke i sista två år,men nu är jag suggen på anndra modeler som inte alla har.

Ha en underbar helg i solen kram Dadad

Glitter och Marsipan sa...

Hej vännen.
En ny uteplats i trädgården,vad spännande.Hoppas du får med dej maken.Möblerna såg ju så fina ut.
Vad roligt,en resa till Gekås.Och barnledig också....bara det.Hoppas du hittar många fina fynd.
Själv har jag varit på en liten runda till grannstaden Eksjö idag.
Handlat lite barnkläder,presenter och ett par loppisfynd.Stora sonen var med och vi åt mat på en trevlig resturang,och lilla A skötte sej utmärkt(det saknar man ju annars,numera.Att få sitta länge och njuta av maten.)
Ha det gott,nu väntar sängen.
kram kram Anette

Mjuka sa...

Det blir nog snart ikea för mig, vill dit och handla krukor och oannat smått!. Hoppas du hitta massor på gekås!! Mitt kvitto slutade på 3033 kr, shit, men mycket fick vi till barnen!
Kram Malin

Maria renoverar sa...

Hej!
Visst är det härligt med vår. Jag har vårstädat min hall. Kika in om du vill.
KRAM MARIA

Glitter och Marsipan sa...

Hej Lina.
Oj,vad helgerna går fort.Här har varit härligt väder,lite mulet idag,men i morgon är solen tillbaka igen.
Håller på att samla ihop mej inför en hektisk kalashelg,har skrivit lista idag och börjat pricka av.
Vårt vitmålade köksbord som jag målade för ett tag sedan,behövde en omgång färg till.(färgen jag valde var inte den bästa),så det har jag kämpat med idag.
Har inhandlat en spis till lilla A:s födelsedag,och lite fina låtsasbakverk.Har spanat in en trehjuling,som skulle komma hem till butiken denna veckan, trodde dom.Hoppas,hoppas att den hinner hem.
Må så gott
kram kram Anette

Maria sa...

Hehe, annars har jag hört att Ellos har bra grejer ;) Jysk med och Coop. Fast jag tror IKEA har bäst priser och den vita serien är verkligen fin! Skulle kunna tänka mig den själv men jag måste fokusera på att hitta nåt mer redigt och stort som vi kan ha på terrassen. Har typ noll kr i budget så kanske man kan få nåt till skänks?? Hur stor är chansen?

Ser fram emot att ser er nya uteplats!

Kram!!!!

chokladblomma sa...

Fina möbler!!!
Jag har blivit sugen på en vit träsoffa, men har inte hittat ngn lämlig än. Budgeten tillåter inga större utsvävningar...! Men en soffa ska jag ha!! Vi får väl se vad det blir.
Shoppade du mängder i lördags!;) Kan ju lätt bli så på Gekås!
Ha det gott!
Kram

 

blogger templates | Make Money Online