torsdag 6 augusti 2009

Hej!
Så var de torsdag igen, veckan går i rasande fart mot helg, igen! Härligt! = ) Håller tummarna hårt att de fina vädret håller i sig så man hinner njuta av solen och värmen! I helgen ska vi faktisk åka till Småland, igen! Vi ska till Låxbo, de ligger strax utanför Vimmerby. Vi åker tillsammans med min mans bror och hans familj + svärmor. Jag hoppas att vi hinner med att se Katthult, "Bullerbyn", Mariannelund och Vimmerby den här gången!

Korgstolen som fick komma upp från källaren förra veckan är nu färdig och klar! När jag och min mamma var på IKEA i förrgår köpte jag en dyna + en kudde. Har kikat på dessa kuddar med monogram länge, och nu slog jag äntligen till!

Tycker att korgstolen har så många fina detaljer...Gillar benen mest! ( Är man lite knäpp nu eller?)

Avslutar med en bild på ett litet loppisfynd från Skärhamn. Vi var där med båten i sommar! Min mamma har en väninna där. Hon kom och hämtade den loppistokiga seglaren och tog med mig på loppis! Tusen tack E, de var så kul! Bla köpte jag den här lilla madonnan för 10:-...Köpte även en hel bunt med notpapper! Har hunnit att pyssla lite med dom, men de får ni se nästa vecka!

Nu önskar jag er alla en trevlig helg med massor av sol & värme!!!8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Lite knäpp är du allt!;) Skämt åsido, men ser på sina saker på ett annat sätt sedan man började blogga!:)
Har också en sådan där kudde med monogram från IKEA och tycker att de är så fina. Men jag tänkte på dem ett tag innan jag köpte dem jag också!:)
Idag har vi njutit av solen och imorgon blir det badet igen. Får ta vara på de soliga dagarna nu, på måndag börjar allvaret igen!
Kram

Design i tid och rum sa...

Hej! önskar dig en trevlig helg..kudden är så fint.Kanske ska jag köpa också en?
Tack för snälla kommentaren hos mig.
kram Dadda

Kämpegården sa...

Tack för kommentaren hos mej. =) Energi å energi, just nu går jag på ångorna i värmen. *pust* va varmt det är, men jag ska verkligen inte klaga. Kan man få en bättre start på semestern.

Lite knäpp, hmmm.... Tror att vi alla är det. I varje fall jag ;)

Ha en trevlig helg du med.
Kramar

Dicksonska våningen sa...

Perfekt kudde till korgstolen!!! Pricken över "i".

Du kommer nog att få sol hela helgen!

Kram Annika

Frida sa...

Hej Lina!
Så fint det blev med kudden! Har också funderat på om jag ska slå till på dem men det har inte blivit av än.
Hoppas du får en trevlig helg i Småland!
Kram Frida

Huset vid ån sa...

Kudden passade ju jättebra i korgstolen...Har flera stycken såna kuddar o jag älskar dom!! Hoppas att du får en bra helg med mycket sol o bad! Kram Therese

Lilla huset på prärien sa...

Hej Lina!

Nu har jag gått runt och kikat på de fina Stockrosorna och tänkt att jag skulle pilla lite frön men jag ser inte riktigt vart det är de sitter. Är det så att man tar av själva "bollen" från blomkvisten och sen pillar ut fröna däri som sen får torka eller? Ja, ja... det ger väl sig. Har du några frön från vita eller rosa blommor?

Jättefin kudde!

Kram Jenny

Södralycke sa...

Vilken härlig korgstol!
Hoppas ni had skönt här nere i småland!

Ha en bra vecka, kram Johanna

 

blogger templates | Make Money Online