tisdag 29 september 2009

Ljungen är på plats...

Hej!
Hoppas att ni haft en bra helg! Här går tiden undan vill jag lov, redan onsdag i morgon!? Förra veckan var hektisk, men också väldigt kul! De blev både shopping i Stockholm och sedan inflyttningsfest med nattklubbsbesök på lördagen. De tillhör ju inte vanligheterna nu för tiden precis... =)

Imorse hade vi nästan frost här hemma, väl hemma från jobbet gjorde jag en insats och räddade alla mina pelargoner. De är nu uppragna och nedklippta. Än så länge står de bara i vårt cykelskjul, men ska så småningom in i friggeboden. De är ett himla jobb, men de är ju så kul till våren när de förhoppningsvis överlevt och ska planteras ut!

Nu dominerar ljungen i min låda under köksfönstret och i lite andra krukor och urnor här hemma. Har en hel del kvar att röja undan, men de får bli helgens projekt tillsammans med Lilla E:s 3 års kalas...ja de rullar på den här helgen också!

Idag fick jag en glad överraskning på jobbet...De här fina gamla fönstret hade en kollega under armen i morse när han kom!

Höstens projekt är att fixa och röja i vår minimala hall, då ska fönstret upp som en anslagstavla! Ett glas sitter kvar, och så får de bli. I de andra "hålen" ska jag sätta hönsnät. Tanken är att måla karmen vit, men vi får se. Väggarn i hallen ska ju också bli vita...

Hittade lite gammal snirklig text i ena kanten...man undrar ju förstås vart fönstret har suttit en gång...får luska lite i morgon! Nu ska jag kika in hos er andra! Ha en fortsatt bra vecka!


6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Har också ljung i mina krukor, gillar det nu på hösten!:)
Kul med 3-årskalas! Här har vi ju båda barnens födelsedagar i november och sonens presenter är redan klara. Funderar faktiskt på att börja köpa dotterns också!:)
Fint fönster! Har två stycken här hemma, ett står mot väggen i vårt vardagsrum och ett står ute i förrådet. Kan inte bestämma mig för vad jag ska göra med dem!:)
Kram

Frida sa...

Hej Lina!
Så fint det blev med ljungen. Ja nu märks det att kylan börjar komma. Vilket fint fönster du har fått, det blir säkert fint som anslagstavla.
Hoppas du får en bra vecka!
Kram Frida

Lantliv på Holm sa...

God morgon Lina!

Vad fint det blev med ljungen. Vi hade frost hemma både igår och idag - så även jag var ute igår kväll och plockade in mina pelargonier. Känns lite tråkigt för de är fortfarande så fina. Det blev lite ny ljung på Holm också.

Vilket vackert fönster - kul idé med anslagstavla tycker jag. Jag älskar gamla fönster.

Ha en fin dag! Kram Camilla

Jenny sa...

Hej Lina!

Vad fint med ljungen i din blomlåda:)

Vilken snäll arbetskompis som gav dig det fina gamla fönstret! Kommer bli jättebra som anslagstavla:) Om väggen ska bli vit kanske du ska behålla träfärgen på fönstret?

Kul med födelsedagskalas för lilla E!

Ha en bra dag!

kramis Jenny

chokladblomma sa...

Vilket härligt fönster!
Fint du har det i dina krukor! Jag har gett upp höstfint i krukorna.. hinner inte, orkar inte! Fast de är rätt så fyllda av murgrönor, så det får väl duga!

Ha det gott!
Kram

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.
Så redig du är som har fått ljungen på plats,det har inte jag.
Det var faktiskt frost här i natt.Plockade in en del blommor igår,så det mesta klarade sej.
Idag har jag flängt runt hela dan,känns det som.Handlat mat och blommor,kläder och annat,dropin-fika på dagis,åkt med klädsäckar till insamling o.s.v
Men vad skönt det är när man fått undan en del.
Vad roligt med kalas i helgen,det måste du berätta om sen.
Och du,håll utkik efter ett paket mjölk i brevlådan:)
kram Anette
Förresten,vilket fint fönster du fått.

 

blogger templates | Make Money Online