tisdag 8 december 2009

Mera tid tack...

Hej!
Här duggar inte inläggen tätt nu för tiden precis...Jag tror inte att dygnet har 24 timmar längre, utan snarare 14...Om jag skulle träffa tomten nån tag på väg till jobbet skulle han gärna få ge mig lite mera tid i julklapp! =) Gärna omgående!


Förra veckan gick i raketfart och höjdpunkten var förstås resan till Ullared med 3 kollegor från jobbet. Jösses vad vi har laddat och längtat sen vi bokade stugan i augusti!!! Och de blev SÅ lyckat! Vi hade SÅ kul...vi skrattade, och shoppade och drack vin så det stod härliga till! Om de är sant att ett skratt förlänger livet så kommer vi att leva lääääääääääänge! =)


2 av kollegorna träffade självaste Morgan på lampavdelningen!!! Innan jag hann dit var han borta, men bildbevis fanns i deras kameror! Ghassan i kiosken på utsidan fick vi ses alla 4, visst är man lite knäpp, men nu har vi sett 2 av profilerna från "Ullared"!


Vi fyllde kollegans bil till bredden med gula påsar! Vi hade tom fynd inne i bilen, men ingen av oss var tvungen att sitta på några påsar! Ja, jösses av kul de var! Nu planerar vi nästa äventyr, om de blir Ullared igen har vi inte bestämt!


I veckan väntar annars lussefirande på Lilla E:s dagis. Eftersom de är så många ska vi fira utomhus. Jag har frågar den lilla damen om hon ska vara tomte, pepparkaka eller lucia...svaret blev helt oväntat fjäril?!! =) Öh...ja ha, vi har laddat med luciakrona och ett litet ljus att ha i handen. Vi hoppas på att de blir en lucia, men vem vet!


Ha en fortsatt bra vecka!!!6 kommentarer:

Huset vid ån sa...

Du verkar ha haft det trevligt i Ullared. Visst skulle man behöva lite mera tid....Lycka till med lilla "fjärilen" Hon blir säkert en jättefin lucia eller tärna. Må så gott! Kram Therese

Jenny sa...

Hej Lina!
Ja, vart tar tiden vägen?? Det känns som man skulle vilja ha 48 timmar om dygnet istället nu i december:)

Vad kul ni verkar ha haft det i Ullared o coolt att ni träffade självaste lagerMorgan,hihi!

Jasså Lilla E vill vara fjäril på lucia*fniss* Jag ska gå med syrran o hennes sambo till Veras dagis på fredag o se på deras luciauppvisning, ska bli såå kul!!

Ha det bra,

Kram Jenny

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej Lina!!
Så kul ni verkar ha haft..härligt, o kul a träffa på ullaredsprofilerna;))

ja vem önskar sig inte mer tid nu i jul...önskar att december månad kundevara dubbelt så lång;))

Ha det fint!!
Kramis

Lantliv på Holm sa...

Hej vännen!

Alltid så kul när det kommer ett nytt inlägg ifrån Berget!

Förstår att ni haft ett par toppendagar i Ullared :)

Lilla E kommer att bli en strålande liten jul fjäril - hon kan väl ha lite vingar bak på lusselinnet - helt säker på att det blir succé!

Ha det gott Lina - kram till dej!

Grodmamman sa...

Ja, jösses, vem skulle inte behöva mer tid!:)
Ni verkar ha haft en lyckad tur till Ullared också, alltid kul med tjejutflykter!:)
Vi ska ha luciafirande ute på min förskola på fredag och direkt efter ska jag åka och se dotterns på skolan. Så idag har vi provat lucialinnet.
Kram

Huset vid ån sa...

Hej Lina! Visst är det lustigt när man varit inne hos varandra samtidigt! Hoppas att du har det bra...Lycka till med julstöken! JulKramar Therese Ps. Hoppas allt är bra med lilla E E

 

blogger templates | Make Money Online