tisdag 29 december 2009

GOTT NYTT ÅR!!!

Hej på er!
Hoppas att ni haft en bra julhelg! Vi har firat jul med tomte, klappar och julmat i dagarna 3! Tror nästan att Lilla E fick en överdos med tomtebesök! =) Jag jobbar lite i mellandagarna men Lilla E och maken har ledigt och tar de lugnt här hemma...Nästa vecka ska jag vara lite ledig och mysa här hemma med Lilla E!

Så här fint och vitt hade vi de uppe hos mina föräldrar...tänk att man fick uppleva en VIT jul! De var ett bra tag sen!

På annandagen när vi kom till mina föräldrar plockades min "Snow racer" från 80 talet fram + min mammas gamla kälke från 40-talet. Tror faktiskt att min morfar byggt den! Jösses vilken fart man fick på den! Tjoho...va kul de var att susa ner för backarna!!!!!! To m min mamma, snart 69(!) kastade sig upp på sin gamla kälke!

Ja, så här ser den ut, "superkälken", den ser inte mycket ut för världen med jösses vilken fart man fick upp! Den har ju vassa medar och de ger ju fart! =)

Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka & ett GOTT NYTT ÅR!!!!



onsdag 23 december 2009

* * * GOD JUL!!! * * *

Hej!
Nu blir de ett litet snabbt inlägg så här dan före dan...De är full fart här hemma nu! Skinkan är klar och tom redan provsmakad! =) Gröten är kokad och julgodiset står i burkar i kylskåpet! Nu är de bara att vänta på tomten!!! Ha en riktigt GOD JUL allihop & så hörs vi av i mellandagarna!



söndag 20 december 2009

De närmar sig...

Hej!
Hoppas att ni haft en bra vecka! Här har tiden runnit iväg sen förra inlägget vill jag lova! Lilla E är tillbaka hemma igen. Hon hade inte saknat oss de minsta hos mormor och morfar! Men väl hemma igen var hon VÄLDIGT glad att se oss... =) Och vi hade också saknat henne förstås!


Just nu laddar jag inför den årliga julfrukosten på jobbet som går av stapeln i morn 08.30. Då är de knytis! Vi dukar upp ett komplett julbord och äter och har de trevligt! Sen blir de julklappslek för de som vill och vågar! =) 3 paket a´20:- är insatsen!

Nu blir de bums i säng! Kikar in hos er lite senare i veckan och önskar er en god jul!


måndag 14 december 2009

Nu är etapp ett klar! =)

Hej!
Hoppas att helgen varit bra! Vi har haft en väldigt annorlunda helg, utan vår Lilla E...man blir ju ganska påmind om vad mycket tid man hade innan man fick barn...men också va tyst och ganska trist de är utan henne! =) Vår katt Sheela saknar nog Lilla E allra mest! ...hon märker att de är nåt som saknas och att inte lillmatte överöser henne med pussar, kramar och ett och annat tjuvnyp!

Ja, här kommer lite bilder från projektet i hallen...nu när jag ser bilden hur de såg ut innan skäms jag nästan...vilken färgskala vi haft! Laxrosa, terracotta och ja....hu!

Men nu blir de såååååååååååååå fint...Här är trappan bara grundad. Den grå färgen var precis som jag sett framför mig! Gissa om de var pirrigt när burken öppnades???? Tur att frun i huset var nöjd, annars hade de blivit svettigt för målarn här hemma =)

Igår kväll målade maken panelen en sista gång och nu i kväll trappen en sista gång!

Lite mer bilder kommer senare i veckan! I morn är vårt lilla yrväder tillbaka igen! De har gått hur bra som helst hemma hos mormor och morfar! Dom har haft fullt upp hela dagarna. Hämtat gran i skogen, hälsat på 70 frigående kor och ja en massa mer!


Nu ska jag kika på sista avsnittet av Ullared! Ha en fortsatt bra vecka!!!

Ps. Etapp ett undrar ni kanske...jo, den övre hallen ska också målas! Där har vi ännu mer laxrosa panel...Ds.

torsdag 10 december 2009

Trevlig helg!

Hej!
Nu är vi hemkomna från Lilla E:s lussefirande ute i skogen! De är så många barn på avdelningen, så vi får helt enkelt inte plats inomhus... Vi gick till deras "skolskog" här i närheten. Vi stod kring en öppen eld och njöt av skönsången. Sen blev de fika runt elden! Lilla E var lucia för den som undrar, fjäril får hon var en annan gång! =) Kronan satt på ett par minuter, sen åkte den av...ljuset som hon höll i handen var mer spännande, och ficklampan förstås!!!


I helgen drar projektet med att måla trappan och panelen i hallen igång! Färgen köptes in tidigare i veckan, och vet ni jag har INTE sett hur den ser ut???!!! Måtte maken och jag ha samma uppfattning om "ljus grå" färg...=)

Vi ska dessutom vara barnfira ett par dagar! I morn kväll bär de av till mina föräldrar. Lilla E ska stanna där uppe tills på tisdag. De har ett späckat schema, de ska ut i skogen och ta en liten gran som hon ska ha på rummet bla. Sen tror jag de var nåt besök inplanerat hos nån granne med många kor också! Mamma Mu är ju en favorit här hemma nu, så de passar ju bra!

Nu önskar jag er alla en trevlig helg!!!

tisdag 8 december 2009

Mera tid tack...

Hej!
Här duggar inte inläggen tätt nu för tiden precis...Jag tror inte att dygnet har 24 timmar längre, utan snarare 14...Om jag skulle träffa tomten nån tag på väg till jobbet skulle han gärna få ge mig lite mera tid i julklapp! =) Gärna omgående!


Förra veckan gick i raketfart och höjdpunkten var förstås resan till Ullared med 3 kollegor från jobbet. Jösses vad vi har laddat och längtat sen vi bokade stugan i augusti!!! Och de blev SÅ lyckat! Vi hade SÅ kul...vi skrattade, och shoppade och drack vin så det stod härliga till! Om de är sant att ett skratt förlänger livet så kommer vi att leva lääääääääääänge! =)


2 av kollegorna träffade självaste Morgan på lampavdelningen!!! Innan jag hann dit var han borta, men bildbevis fanns i deras kameror! Ghassan i kiosken på utsidan fick vi ses alla 4, visst är man lite knäpp, men nu har vi sett 2 av profilerna från "Ullared"!


Vi fyllde kollegans bil till bredden med gula påsar! Vi hade tom fynd inne i bilen, men ingen av oss var tvungen att sitta på några påsar! Ja, jösses av kul de var! Nu planerar vi nästa äventyr, om de blir Ullared igen har vi inte bestämt!


I veckan väntar annars lussefirande på Lilla E:s dagis. Eftersom de är så många ska vi fira utomhus. Jag har frågar den lilla damen om hon ska vara tomte, pepparkaka eller lucia...svaret blev helt oväntat fjäril?!! =) Öh...ja ha, vi har laddat med luciakrona och ett litet ljus att ha i handen. Vi hoppas på att de blir en lucia, men vem vet!


Ha en fortsatt bra vecka!!!



tisdag 1 december 2009

Jösses, nu är de redan December! =)

Hej på er allihop!
Ja, jösses nu är de redan December! Fick göra en panikutryckning igår kväll ,och slog in alla 24 paket till Lilla E:s kalender samtidigt som jag kikade på Ullared...Var ute i sista stund men i går kväll hängde alla paketen på plats...de fick SYS fast eftersom de bara fanns pyttesmå fickor på kalendern, och inget att hänga i!!?? Hmmm...de får bli en annan upphängningsanordning till nästa år! =)

I morse fick Lilla E i alla fall öppna de första paketet och sen en lucka i sin chokladkalender. Temat på den är ju lätt att gissa...Hello Kitty förstås, vad annars! =) De blev dock lite förvirring här eftersom hon ville öppna fler än ett paket, men nu tror jag hon förstår vad som gäller...

Shoppingen på GEKÅS gick bra, vi drog över budget med 75:-, så vi maken var ganska nöjd...som vanligt hamnade de förstås mer i vagnarna än de stod på listan =) Men så brukar de ju va! Och på fredag är dags igen...man kan ju tro att jag skulle platsa i TV-serien, men nej riktigt SÅ tokig är jag nog inte, ännu!!!

Ljusen som skymtar ovan är inköpta på GEÅS, de är årets adventsljusstake. Skulle ha gjort egna siffror, 1-4 men min ståltråd är på villovägar här hemma...Hm, om den inte dyker upp ska jag kika in på Panduros outlet i Ullared i helgen, de borde ju ha siffror tycker man!

De blev en liten sväng till Hotel Gothias 25 årsfest på lördagen.... Halsen var öm och jag var SÅ trött efter veckan som gått...hann med att dricka lite vin, och äta skaldjursbuffé i alla fall innan jag åkte hem igen... I söndags bakade Lilla E och jag lussekatter, ja i alla fall jag...=) Hennes blev något plattare och med väldigt många russin! Hon var en hejare på att pensla alla bullarna med ägg! De märks att hon gillar att måla! =)
Nu tar jag en paus och kommer tillbaka i slutet av veckan, de är mycket på gång här hemma igen...Sköt om er & ha en fortsatt bra vecka!!!

 

blogger templates | Make Money Online