söndag 17 januari 2010

Morgongymnastik & Barbie utställning...

Hej på er allihop!
Ja, så är såg min söndag ut, morgon gymnastik och Barbie utställning! =) Igår kväll jag uppringd av en mamma från Lilla E:s dagis, och om undrade om Lilla E var sugen att gå på gymnastik med hennes Lilla I! Vi nappade på detta och i morse bar de av med packad rycksäck till skolans gympasal, som ligger alldeles i närheten. Lilla E skull inte ha gympa kläder, utan kjol och strumpbyxor! Ja, ja tänkte jag... och smög ner lite mer passande kläder i väskan! =)


De var lite pirrigt och nervöst för Lilla E i början, men efter en liten stund var de fullt ös i gympasalen!!! Gymnastik och gymnastik, de var olika stationer som de gick mellan under timman de höll på. Roligast av allt var de romerska ringarna till min stora fasa!!! Men Lilla E svingade sig som en liten apa från en hög pall, och sen släppte hon taget innan hon kom till pallen på motsatt sida. De var liksom inte tanken.... Men hon gillade att dunsa ner i den stora madrassen!

Ja, hon tyckte de var jätte kul, så nu blir de gymnastik på söndagar fram till vecka 19! Och, jodå...kjolen åkte av och thigtsen som jag hade med i väskan åkte på!

Efter lunch så tog vi en promenad ner till Mölndals Museum där de pågår en Barbie och Ken utställning. Jag tyckte de var jätte kul att se alla dockor som fanns utställda...maken var väl måttligt road, och Lilla E hon fastnade i avdelningen där man kunde leka med Barbies! Sen kikade vi lite på den permanenta utställningen och så avslutade vi med en fika. Ja, de var min söndag de...Har provat båda recepten som jag tipsade om i fredags, och de är här för att stanna båda två! Köttfärslimpan som vi hade i dag var en hit! Lilla E åt massor!

Nu önskar jag er alla en bra vecka!!!

10 kommentarer:

Grodmamman sa...

Får nog testa dina recept jag också någon dag!:)
Det var väl bra med en utställning där det även gick att leka!;)
Kul med gympa, jag och dottern gick på F&S när hon var yngre och hon gillade det jätte mycket.
Ha en bra vecka!
Kram

Design i tid och rum sa...

Det var en trevlig söndag..mysigt sätt att umgås med din söta lilla dottern.kramar Dada
ha en bra vecka!

Jessica sa...

Hej
kul att gå på gympa tillsammans det gjorde jag å Julia också.
Å Barbie-utställning, vad roligt !

Må gott
kram Jessica

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.
Vad roligt med gymnastik,visste inte att det fanns för småtjejer.Och Barbieutställningen,det lät som nåt för mej.Kan fortfarande bli helt svag för en ny fin barbiedocka.
Lilla A ska också ta sin andra vaccination i morgon,men först ska vi mata änder.
Här har det snöat mer idag,och alltid minusgrader numera,så det är en riktig kanonvinter.Vi har t.o.m slitit hål på pulkan:)
Nu blir det sängdax här,ska upp tidigt i morgon.
Må så gott
Kram Anette

Grodmamman sa...

När vi satt där och grillade, så diskuterade vi faktiskt pinnbröd då vi alla sett det på Bolibompa!:) Vi hade lite olika åsikter om hur man skulle göra med det. Ska man rulla en lång "orm" och snurra den runt pinnen eller bara trycka fast deg runt pinnen? Ja, vi får nog prova de olika alternativen nästa gång!:)
Vad härligt att rensa så mycket!
Kram

Vita små hjärtan sa...

Vilka mysiga vinterbilder!!!
Kul o pröva ett nytt lyckat recept!
Ha de så gott!
Kram Agnetha

Lantliv på Holm sa...

Hej Lina!

Vilka härliga vinterbilder du bjuder på!

Mysigt med gympa - å tänk att mammor har så rätt (gympakläderna:)

Den där Barbie utställningen skulle jag också kunna tänka mej. Var helt galen i Barbie och Ken när jag var liten.

Men hade antagligen fått gå själv - Alice har lekt mer med My little pony och Bratz dockorna. Hon har fått ta över alla mina gamla dockor men har alrig riktigt förstått det fina med dem :)

Ha en go vecka - kramar!

chokladblomma sa...

Vad härligt med barngympa!!
Vår börjar nästa tisdag minsann, då blir det till att vakta...;)
KRAM

Huset vid ån sa...

Vad roligt för lilla E att få gå på gymnastik! Och vad det lät roligt med barbieutställning! Jag älskade verkligen att leka med Barbie o Ken o Sindy när jag var liten!Det var tider det! Då fanns det inga datorer!Fniss... Ha en fortsatt bra dag! kramis Therese

Dicksonska våningen sa...

Min vän brukar gå med sin dotter på gymnastik och lilla Freja brukar ha massor att berätta därifrån. Det syns verkligen att hon tycker det är roligt!
Låter som en toppen-söndag!
Kram Annika

 

blogger templates | Make Money Online