torsdag 2 december 2010

Triss i julmarknader!

Hej!
Mina inlägg här på bloggen duggar inte tätt precis den här hösten... Men, men de får bli ett inlägg när tid och lust finns! =) Sen sist har jag  faktiskt hunnit med ytterligare en julmarknad! I helgen var jag i Lübeck på julmarknad tillsammans med 3 andra shoppingglada tjejer. Vi åkte på fredag och kom hem igen på söndags kväll. De blev en himla massa bussåkande, och ganska lite julmarknad om jag ska vara ärlig... Men vi hade jätte kul, och hade en toppen helg trots allt!


Kameran hade jag med mig, men de blev tyvärr inte så mycket bilder tagna...får se om de finns nåt som kan visas på bloggen! =) I dag blir de lite bilder på en jätte söt liten korthållare som jag köpte i Haga för ett par veckor sedan.


Här hemma har de kommit upp stjärnor och adventsljusstakar i nästan alla fönster. Igår handlades de lite nya julblommor och ett nytt ljusnät som ska sätta upp i vårt lilla körsbärsträd. Snön och alla ljus piggar verkligen upp nu i mörkret! Fast jag tycker nog att de är i kallaste laget...Mina goá tofflor som jag fick av maken i julklapp förra året håller fötterna varma i alla fall!


Den 3:e julmarknaden som vi ska åka på är i Gesebol, utanför Borås. Helt ny för mig, men en kollega på jobbet har rekommenderat den varmt! Ska bli jätte spännande att åka dit! Kika in på Camillas blogg så kan ni se vad hon förbereder....


Nu önskar jag er alla en trevlig helg!

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Fin korthållare!
Jag och "Chokladblomma" ska åka på julmarknad på Stora Holm på söndag. Ska bli jätte mysigt!:) Vi hoppas att hinna med en sväng på stan också.
Kram

Design i tid och rum sa...

Hej hej hej!
Tack för titten. Ja jag har fått jobb ,och då är den i ett av Malmös vackraste Shbby-chic butik.Man går bara runt och är helt i borta i tankar (vad ska jag köpa hem)??? hihi..nu har jag rabatt.
Roligt med en weekendresa,många har pratat om Tysklands marknad under vinter tiden.???

JAg ska själv försöka baka och pynnta hemma,vist det är myssig tid vi har framför oss..? varma kramar tilld dig från mig!!!
Dada

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina!
Vad roligt det låter med alla julmarknader.Har nog faktiskt inte varit på en enda.
Här är flickorna sjuka,öroninflammation och förkylning,så vi håller oss inomhus i helgen.Lilla A har legat framför tv:n hela dagen.och vi har läst många böcker.
<må så gott och ha en finfin fortsatt andra advent.
Kram Anette

chokladblomma sa...

Fin!
Som du redan har läst så (!) var jag och "Grodmamman" iväg till Stora Holm förra helgen. Trevligt! En sväng på stan hann vi med, liksom IKEA. Kvinnlig effektivitet!
Kram

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hallå där.
Ville bara kika in och önska en härlig fjärde adventshelg.
Må så gott
Kram Anette

 

blogger templates | Make Money Online