torsdag 27 maj 2010

Jag tar en paus nu...

Hej!
Tack alla ni som kikat in under veckan som gått!!! Helgen blev inte som vi tänkt oss eftersom Lilla E vaknade natten mellan torsdag och fredag och kräktes...och sen var tidernas värsta magsjuka igång! De blev tom så illa att vi åkte till akuten på lördags kväll med henne. Men efter att ha varit där i 3 timmar piggnade hon till och fick behålla vätskan...funderar på om inte bloggen skulle heta " Lilla sjukstugan på berget" istället! =) Våran vår 2010 kommer i alla fall att gå till minnes som den sjukaste på år och dar! Vi är så himla trötta och slitna nu efter allt som varit, så tid och inspiration finns de inte mycket av just nu.... De blir en paus tills vardagen är tillbaka igen och vi är friska och krya!

Nu önskar jag er alla en trevlig helg och en härlig morsdag på söndag!!!


torsdag 20 maj 2010

Café verksamhet? =)

Hej!
Nu undrar ni kanske om de ska startas ett café här hemma på berget? Men nej då, de ska de inte. De är bara maken som retas med mig nu när den lilla vita trädgårdsmöbeln kommit fram på gräsmattan... =) Han tycker de ser ut som om vi har ett café här hemma!

Jag får väl i ärlighetens namn hålla med, lite i alla fall! Tror inte att vi satt en ändå gång och fikade där förra året, men de ska de bli ändring på i år!

I helgen ska jag ta och tvätta av bordet och stolarna. Tittar ni på bordet så ser man fortfarande konturen av en plastduk som låg på de förra året...

Både stolarna och bordet är inlöpta på IKEA. Tycker den lilla blomman på sitsarna är så söt! Nästan som blommorna på vårt ena plommonträd faktiskt!

Ja, här hemma har allt exploderat i värmen. Vi har +18 grader ute nu och klockan är snart 22.00! Underbart härligt! Underbar är inte rabatten som skymtar i bakgrunden...den ska grävas ur i helgen. Täckduk i botten och sen tillbaka med växterna. Hoppas de inte är för sent att göra detta nu, men den ser hemsk ut!

Mmm...och så var de fredag i morn, veckans allra bästa dag enligt mig! De ska bl så skönt med en helg när vi är friska alla tre! ( ta i trä!!!) Lilla E har önskat sig ett besök på Universeum när hon blir frisk, och de är hon ju väl värd efter allt! Ja, och sen ska vi ta oss an rabatten också förstås!

Nu önskar jag er alla en trevlig helg!


måndag 17 maj 2010

Välkommen vardag!

Hej!
Hoppas att ni haft en lång och skön helg allihop! Vi har haft de bra alla tre! Maken seglade till Skagen i helgen tillsammans med några kompisar, och kom välbehållen tillbaka! Lilla E och jag var uppe hos mina föräldrar och hälsade på ett par dagar. Idag har vi jobbat igen och Lilla E är tillbaka på dagis igen! De är 2 veckor sen hon var där sist, och nästan 6 veckor sen hon var där en hel vecka! Nu håller jag alla tummar vi är friska resten av året!

För några veckor sen röjde vi undan en massa halvdöda tujor och andra vintergröna växter vid vår garageuppfart. De blev så ljust och härligt när allt var borta! Maken och min snälle pappa fixade och grejade och så här blev resultatet. Stenar, grus och att fint rabarberfat i betong!

I helgen satt jag ihop en kruka med lite växter så de blir lite liv bland alla stenar. ( Syns inte på bilden, tyvärr) Nästa projekt blir någon form av belysning. Funderar på belysning som ser ut som stenar...Hm, ja vi får fundera lite! De är ju spännande med belysning för de kan ju verkligen förändra!

Ja, annars ser jag mest fram emot att bara ha vanlig vardag i veckan med jobb och dagis och fasta rutiner...Måndagen har hittills verkligen varit mycket vardag =) Falukorv till middag, disk och tvätt, men också en väldigt trött Lilla E som somnat i sin egna säng på nolltid! Hon var helt slut efter en heldag på dagis! Detta innebär ju lite extra egentid, och de är ju inte fel!

Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka!


onsdag 12 maj 2010

Trevlig helg!

Hej allihop!
Nu önskar jag er alla en riktigt trevlig helg! Här hemma är vi långlediga, såååååå härligt! Nu ska jag bara vila, och kurera mig, så jag är fit for fight på måndag igen! Var på vårdcentarlen idag, men proverna de tog visade ingenting....Halsen känns som ett öppet sår, men de var bara en kraftig förkylning...Ja, ja men har jag har laddat upp med alla tänkbara tabletter och piller, så nu ska de väl gå över snart!

Lilla E var med som support och charmade sköterskan som tog proverna. Som tack för att hon var med sin mamma fick hon ett ark med bokmärken, en tatuering och en en fisk att ha i badkaret! Ja, så besöket gick ju nästan ihop! =)

Ha en trevlig helg, nu ska jag vila mig i form! Vi hörs senare i helgen!

måndag 10 maj 2010

Äntligen, ett planteringsbord! =)

Hej!
Hoppas att helgen varit bra! Här hemma har de varit lugnt, för min del i alla fall. Lilla E och jag har hållit oss inomhus eftersom vi är förkylda båda 2, och dessutom har Lilla E nu fått ögoninflammation. Ja, den lilla stackaren får då allt...Maken har fått båten i sjön, och nu ligger den på plats ute på Hälsö. Maken laddar som bäst för den årliga "herrseglingen" till Skagen i helgen! =)

Jag har ju suktat efter ett planteringsbord i flera år, men inte köpt nåt...Men så nu! Äntligen! Inget dyrt och märkvärdigt, men de duger åt mig! =) 279:- på Netto. Zink på arbetsytan och nertill på benen. Och dessutom 3 fiffiga krokar på ena sidan! Bordet är obehandlat så jag måste nog olja in de så de står emot väder och vind!

Längtar ut nu för att fixa och ordna i trädgården och på altanen!!! Men de får vänta! Hoppas att vi är pigga och krya till nästa helg istället. Och att vädret har bättrat sig! De är ju så kallt! Brrrr!


Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka!!!


fredag 7 maj 2010

I ♥ Barcelona!!!

Hej!
Nu är jag tillbaka! Ni kanske trodde att jag blev kvar i Barcelona! =) Ja, inget mig emot! De var en underbar stad, och jag hade gärna stannat längre! Inga ficktjuvar va vi såg! Jag var lite paranoid och körde utan handväska! Jag stoppade på mig de viktigaste i byxfickorna och i bröstfickorna på jeansjackan. De putade väl lite, men jag blev inte av med nåt! Inte svägerskan eller svärmor heller, som tur var!

Vi bodde på ett hotell ett stenkast från Ramblan, mitt i folklivet! Hela Ramblan var full i såna här personer med fantasifulla kreationer. De stod alldeles blickstilla, och när man la en slant vaknade de till liv! Eftersom jag gillar blommor, var de här min favorit förstås!

De blev ju en hel del go mat. Inget GI tänk alls! Vi provade en hel del tapas, vissa bättre än andra. Kul och spännande att välja och prova nya grejer!

En och annan sangria slank de ju ner också förstås! Vi hade härligt väder, lagom varmt och bara lite regn. Men ingen fara med oss! De fanns ju massor av affärer och varuhus att slinka in i! =)

De har shoppingcentret besökte vi både lördag och söndag. Vi fick ju en smärre chock iaf jag och svägerskan när vi insåg att i stort sätt allt var stängt 1 maj!Vi trodde ju inte att spanjorerna skulle ut och demonstrera...men de skulle de! Av en slump hittade vi de här stora shoppingcentret nere i hamnen, och då var allt frid och fröjd igen!

Nu ska jag dela ut awarden som jag fick av goa´ Grodmamman innan vi åkte! Tack snälla du!
Jag skickar den vidare till:


Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig helg!!!!

 

blogger templates | Make Money Online