torsdag 23 december 2010

God Jul & Gott Nytt År & en bloggpaus...

Hej!
Här ligger verksamheten nere som ni märkt...tid, ork och lust är en bristvara för tillfället, men jag vill förstås önska jag er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År, och så tar jag en bloggpaus ett tag till...



torsdag 2 december 2010

Triss i julmarknader!

Hej!
Mina inlägg här på bloggen duggar inte tätt precis den här hösten... Men, men de får bli ett inlägg när tid och lust finns! =) Sen sist har jag  faktiskt hunnit med ytterligare en julmarknad! I helgen var jag i Lübeck på julmarknad tillsammans med 3 andra shoppingglada tjejer. Vi åkte på fredag och kom hem igen på söndags kväll. De blev en himla massa bussåkande, och ganska lite julmarknad om jag ska vara ärlig... Men vi hade jätte kul, och hade en toppen helg trots allt!


Kameran hade jag med mig, men de blev tyvärr inte så mycket bilder tagna...får se om de finns nåt som kan visas på bloggen! =) I dag blir de lite bilder på en jätte söt liten korthållare som jag köpte i Haga för ett par veckor sedan.


Här hemma har de kommit upp stjärnor och adventsljusstakar i nästan alla fönster. Igår handlades de lite nya julblommor och ett nytt ljusnät som ska sätta upp i vårt lilla körsbärsträd. Snön och alla ljus piggar verkligen upp nu i mörkret! Fast jag tycker nog att de är i kallaste laget...Mina goá tofflor som jag fick av maken i julklapp förra året håller fötterna varma i alla fall!


Den 3:e julmarknaden som vi ska åka på är i Gesebol, utanför Borås. Helt ny för mig, men en kollega på jobbet har rekommenderat den varmt! Ska bli jätte spännande att åka dit! Kika in på Camillas blogg så kan ni se vad hon förbereder....


Nu önskar jag er alla en trevlig helg!

 

blogger templates | Make Money Online