torsdag 22 maj 2008

Plantering med förhinder…

Hej!
Puh, nu har jag just kommit in efter att ha bekämpat en hel myrstack!!! Myrorna hade valt att bosätta sig i en av mina krukor…Projektet med att plantera nya blommor blev något mer än jag tänkt mig! Men nu är krukan tömd, fylld med ny jord och den gamla jorden har jag kört bort från tomten! Hoppas nu bara att myrorna låter min kruka vara!Hittade söta skyltar på Blomsterlandet igår, där man kan själv skriva text med skolkrita. Nu stack jag ner en i krukan som möter oss innan för grinden!
Så kan jag då till slut visa några bilder på stegen som vi hämtade hos min moster tidigare i veckan. Har inte hittat en plats för den ännu, men de ska jag väl lösa i helgen. Tycker den är jätte fin! Extra kul är de ju också eftersom den har en historia. Min morfar och mormor har klättrat många gånger på den här i sin lanthandel!

Om de är någon som undrar hur de går med målningen? Jo, tallrikshyllan har jag grundat och målat en gång. Men den behöver minst målas en gång till! Mina föräldrar var här i tisdags. Pappa tog med sig bordet hem. Han insåg att jag inte skulle få klart bordet innan sommaren, så han målar de. Nästa tisdag blir de leverans! Har man världens snällaste pappa, eller?

Passar på att önska er en TREVLIG HELG!
Må så gott!

/ Lina

Avslutar med en bild på Ebbas fynd från lördagens loppis. Den här muggen hittade hon, och hon fick den gratis! Hon sken som en sol! ;- ) Ja, de ska börjas i tid med att göra fynd!


10 kommentarer:

My Lovely Things sa...

hej lina!!

Du gjorde verkligen rätt i att strunta i allt inne...

tänk när det blir regn då vill man inget hellre än att vara ute..

jag jobbar verkligen med att vara nöj..trots att jag inte kan röja och fixa överallt samtidigt..jag tror nyckel ligger i att se det man gör..har funderat påa tt börja skriva upp allt man gör på en dag..för att visa för sig själv när man är miss nöjd med att man inte hinner med allt..

så fina planteringar du gjort..tur att du fick bort myrorna..

ur söt mugg dottern fyndade...
skylten är så fin..jag har såna med..
ha det så gott..
kram anna

Flickorna på Bellis sa...

Hej Lina, och TACK snälla för Din fina Utmärkelse! Jag blev SÅ glad! Kika in så ser du att jag nämner den - och dig! Såklart skall det börjas i tid med loppisfynd - så otroligt söt mugg!!! Ha en skön helg! Kram Johanna

Marita & Camilla i Heestrand sa...

Hej Lina! Tack för den fina utmärkelsen. Vi får tänka lite på vem vi skall skicka den vidare till. Vilken fin stege du har fått, jag hittade en jättefin stege för några år sedan på Trinitsla, en ö utanför Fjällbacka, (du som seglar känner säkert till den ön), den står nu utanför vandrarhemmet i Heestrand
Kram Marita & Camilla
Ha en skön helg

Lisa sa...

Hejsan Lina!

Så mysigt det är med en liten välkomstskylt! Ska direkt göra detsamma!

Och härlig trappa. Det är så mysigt att ha saker omkring sog som förknippas med gamla släktingar och minnen! Trevlig helg på dig!

a home far away sa...

Vilken härligt fin stege du har fått och självklart roligt att det tidigare funnits inom familjen:-)
Attans myror som inte fattar att de ska va i skogen:-)

Trevlig helg

Kram från Singapore

Saramedflera sa...

Hejsan
Stegen var både fin och häftig! Vilken söt mugg din dotter fyndade.
Kram Sara

Marie sa...

Hej Lina!
Vilken tur att du fick bort myrorna. Själv har jag kämpat med att få bort kirskålen ur våran häck, jag avskyr det hemska ogräset!!
Vilken underbar stege du har fått, precis en sån är jag på jakt efter, tycker de är så fina! Extra kul när den har en historia bakom sig, blir alltid mer värdefullt då.

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Glitter & Marsipan sa...

Vilken underbar gammal stege,och vad roligt att den har en berättelse.
Fina planteringar du gjort,hoppas du har skrämt iväg myrorna för gott.
Den där skylten gillsade jag.
Ha en skön helg
kram Anette

Minikex-living sa...

Den stegen skulle jag kunna göra allt för att få äga!! Helt underbar
kramar Malin

Morse farm sa...

Ha ha, du skulle skriva en skylt till myrorna.
Fin stege, stegar är roliga, kan man göra mycket med.
Fint ni har på trappen.
Grattis på morsdagen!
Kram Bodil.

 

blogger templates | Make Money Online