söndag 1 juni 2008

Seglats med övernattning på härliga Styrsö!

Hej!
Då är vi hemkomna från årets, jag faktiskt min och Ebbas första övernattning i den här segelbåten! De gick förvånansvärt bra! Vi gav oss i väg på igår förmiddag, och spenderade resten av lördagen på Styrsö. Vi promenerade runt och njöt av alla vackra hus, åt glass och hade de SÅ bra! På kvällen grillade vi, och efter många om och men fick vi Lilla E att somna. De var inte de lättaste!!! Med en båt som guppar och nya ljud och intryck överallt tog de sin tid… Men 20.30 kunde jag och sambon äntligen få njuta av ett glas vin i sittbrunnen. VILKEN kväll, vädret är ju helt SAGOLIKT!Hade dock lite svårt att somna på kvällen för vår lilla huskatt, Sheela smet ut precis innan vi åkte! Hon har precis börjat vara ute, och hittills har hon bara spenderat 1 natt ute. Vi har skaffat henne genom Djurens vänner. Hon hittades tillsammans med sina kattungar i en container, så det är osäkert om hon är en ute eller inne katt. Nåväl, när vi kom hem idag kom hon emot mig glatt men ångerfull… Nu pustar hon ut på soffan intill mig. Vilket äventyr för vår lilla huskatt! ;- )


Imorse vaknade Lilla E 06.30 så vi hann att se Styrsö först av alla! De var skönt att ta en promenad innan värmen kom! Frestar med lite fler bilder från ön. Nu ska vi inte åka hit på ett tag, de är dags att vidga vyerna!

I kväll har vi grillat. Finns de nåt godare??? Mmmmm… Mellan kycklingspetten, grönsaksspetten, majskolvarna, bak potatisen och tzatzikin fick jag ett ryck och städade bland våra kryddor som vi har på köksbänken. Har målat flaskhållaren vit som jag köpte på loppis för ett tag sen, och den blev perfekt som ny kryddförvaring! Hade egentligen tänkt ha den ute som förvaring till mina trädgårdsredskap. Men här blev den mycket bättre!

Avslutar med att tacka, och skicka en STOR kram till er alla som besöker min lilla blogg!!!De blir bara roligare för varje inlägg! Lovar att kika in hos er i början av veckan, nu är de dags att krypa till kojs! Sova i båt i alla ära, men den egna sängen är allt bäst trots allt!


Ha en riktigt bra vecka allihop! Jag avslutar med en bild på min klematis som nu fullkomligt har exploderat i värmen!


Må så gott!/ Lina

4 kommentarer:

Leva som jag sa...

Men så härligt det låter med utfärd till styrsö!!
Kramar M
Riktigt fin grind du har fotat!!!

Hwita Villan sa...

Åh vad härligt! Vi hade ju också planerat en båttur i helgen, men se så blev det inte. Båten som låg på varv HELA förra sommaren för att fixas p.g.a. ngt fel, fungerade inte nu heller. Vi provade den ju bara kort i höstas när vi väl fick tillbaka den, så trist att de inte hade fixat det ordentlitg. Så nu väntar vi på delar... Tråkigt.

Jättehärliga bilder vi får se från er lilla tur!

Glitter & Marsipan sa...

Hej Lina.Vilken härlig helg med båttur och annat.För en som inte åker båt,så låter det helt fantastiskt.
Och vilka bilder du tagit,en sån villa skulle man ha.
Vilken tur att allt gick bra med lila katten.
Ps.du har väl sett att du har något att hämta hos mej.
Ha det gott
kram Anette

tinginneoute sa...

Hej Lina
Tack för titten. Nu vet du lite mer om mig.
Jag kanske skulle utmanat dig med...vill du? Då får jag veta lite vem du är.
Vad mysigt du har haft det i helgen!! Jag vill också åka iväg så där... *ler*
Ha en bra dag i solen.

 

blogger templates | Make Money Online