tisdag 29 juli 2008

Soliga hälsningar från paradiset…

Hej!
Nu är vi hemma igen efter UNDERBARA dagar i mina föräldrars stuga. Vi kunde inte ha haft bättre tur med vädret! Vi har tom mellan varven tyckt att de varit lite för varmt! Men man ska ju inte klaga! ;- ) Frestar med en bild på utsikten från altanen…


Vi har haft lata härliga dagar, på land och till havs! Här kommer lite bilder från en tur med båten och ett litet strandhugg…

De är inte bara vi som njutit av det härliga vädret och havsluften. Vår lilla katt Sheela har vi inte sett mycket av. Hon har varit ute nästan dygnet runt! Vår lilla innekatt som nu är utekatt har haft en toppen vecka! Hon fångade tom med en mus som hon stolt la på dörrmattan för allmän beskådning!

Avslutar med lite blomsterbilder. Mina föräldrar har fantastiska dahlior, den här vita är min favorit.

En annan favorit är stockros. Här kommer en närbild på den vita!

Här hemma hade allt fullkomligen exploderat i värmen! Mina övervintrade pelargoner som jag trodde var döda, blommar för fullt! Hade lyckats att placera alla rosa i min vita balja från Jysk! Mer tur än skicklighet!

Avslutar med en liten ”sneak peak” på brudbågen, som jag och mamma provklätt idag…

Nu ska vi inte packa några fler väskor den här semestern…Våra häliga veckor har gått SÅ fort, och på måndag är de dags att jobba igen!

Lovar att vida mina shoppingfynd från Köpenhamn och mina finfina loppisfynd från förra veckan. De är porslin som vi faktiskt såg på en loppis i Köpenhamn, men som dök upp här hemma till ett fantastiskt pris. Tack snälla faster B för de fina fynden!

Må så gott!
/Lina

8 kommentarer:

Grodmamman sa...

Kul att höra ifrån dig igen! Ni verkar ha haft det super härligt på er semester. Jag börjar också jobba nästa vecka, men barnen och sambon är lediga två veckor till.
Kram

Dicksonska våningen sa...

Ja, vi har också varit iväg på lite miljöombyte. Härligt att minimera saker att oroa sig för eller saker som "måste" göras :)
Kram Annika

härliga saker sa...

Välkommen hem igen.
Vilken utsiktsbild som du visar så skulle man ha ..
Så fina blom bilder du visar,det ska bli kul att få se dina fynd.
Ha det så bra kram ylva.

Saramedflera sa...

Härligt att ni haft det så bra på er semester. Fina blombilder.
Kram Sara

karofina sa...

borta bra men hemma bäst, det är väl så man säger :)

vilka fantastiskt färgglada bilder du knäppt. det riktigt lyser om dem! åh vad sommaren bjuder på go-saker!! vyn från sommarstället verkar vara något extra, förstår att ni trivts bra!

tillbaka till bröllopsplanerna nu! ;)

kramar karro

DESIGN I TID OCH RUM sa...

Tack för titten...du har också fina bilder att visa, älskar den bild med båtturen. för jag är stort förälskad i havet, Kram Dadda

Leva som jag sa...

Vilken skön semester du verkar haft!! Härliga bilder du visar!! Jag har jobbat natt hela min mans semester, har två nätter till, sen har vi en vecka i hop. Lilla Ingrid har fått följa med mamma på jobbet, det harfunkat väldigt bra. kul att se dig på bloggen igen
kram

Dicksonska våningen sa...

Kul att ha dig tillbaka! Jag får också en himla abstinens när jag inte får kolla på bloggen på ett tag... :)

Hängaren med stjärnor på vet jag inte riktigt märket på... Det står inget på den men jag har sett den på designonline.se vet jag.

Hoppas bröllopsplanerna går bra. Förstår att det är mycket! En vanlig fest kräver mycket planering... Men, man ska ju minnas detta för resten av livet :)

Kramar Annika

 

blogger templates | Make Money Online