måndag 15 december 2008

Nu brinner tredje ljuset…

Hej på er!
Oj, va dagarna går fort nu! Har drabbats av lite ”jul-panik”! De är mycket som ska fixas nu! Har gjort en lista med saker som ska betas av innan jul. Ett par saker varje kväll…Någon mer där ute som har en låååååååååååååååång ”att göra lista”! ;- )

Igår skrev jag våra 33 julkort, och beställde lite klappar på nätet. Idag har jag fixat presenterna som ska skickas till en kompis i USA. Är lite sen, men ja, ja dom får väl komma fram efter jul!

I söndags blev vi bjuda på glöggfika hos goda vänner. Fixade snabbt ihop en liten ”gå bort” present! Ett fint ljus inslaget i cellofan, med ett fint band och en liten grankvist!

Bandet köpte jag på Balders Hage i lördags tillsammans med lite annat smått och gott. Inhandlade också lite polkagris randigt bomullssnöre!

Visar lite fler bilder från Gunneboslott. De här charmiga och skeva huset finns vid ladugården. Här brukar tomten husera på julmarknaden!

Enkelt, men fint pyntat med gran i kruka och några äpplen i mossa…

Lusse firandet gick jätte bra i torsdags på Lilla E:s dagis. Hon skötte sig utmärkt som tomtenissa med lyktan i handen! ;- )

Veckan fortsätter i full fart! På onsdag ska vi till Liseberg och njuta av alla fina ljus, och på lördag bjuder makens jobba på bio! De blir tecknat…Lilla E:s första biobesök! Undra hur de ska gå?

Må så gott & ha en fortsatt bra vecka!
/Lina

7 kommentarer:

Mjuka sa...

Hej vännen!
Kronan har jag gjort själv. Ljushållarna har jag köpt i en blomsterbutik.
Ha en fin vecka
kram Malin

Grodmamman sa...

Här skickades alla julkort i morse, julklapparna är i stort sett köpta, julgodiset är gjort och nu har äntligen tomtarna kommit på plats. Så skönt att man kan börja slappna av lite!=)
Du har något inne hos mig!
Kram

Glitter och Marsipan sa...

Hallojsan.
Vilken fin gåbort-present du gjort.
Gjorde färdigt mina julkort igårkväll,och skickade idag,så en sak kunde strykas från listan.
Här har det lussats helgen lång.Hemma var det roligt att vara lucia,så i lördags morse lussade hon för familjen.Och sedan far och morföräldrar.
Vi har betat av lite julmat i helgen.köttbullar och grönkålen är färdig.
Har många julklappar kvar att fixa.Lilla A har jag köpt en hel drös till,det är ju så roligt.
Ha det gott
kram Anette

Lilla huset på prärien sa...

Ah - ta det lugnt vännen! Ingen idé att stressa på - det brukar ju bli bra till slut i alla fall :)

Önskar dig en riktigt mysig och lugn jul!

Kram Jenny

Sara sa...

Hejsan
jag fick iväg mina julkort igår. Jag har några julklappar kvar, börjar känna lite panik jag med.
Kram Sara

Design i tid och rum sa...

Hej! så mycke fint och vackert du visar,stressigt har jag med,julort har jag skickat ,julgran har jag pyntat, några julklappar till ska handlas, men... baka lite kakor stor på min önskelistan.
Ha det så bra Dadda !

Flickorna på Bellis sa...

Hej...

Ja men vist...är listan lång i december...Allt är kul och man vill så mycket! Men det gäller kanske att göra en realistisk lista också! Fick iväg våra julkort igår....närmare 50 st! Men hade gjort en enkel varriant!
Vilka härliga kort! Band av olika vackra slag är ju alltid bra att ha hemma! Sköt om dig!

Kram
Johanna

 

blogger templates | Make Money Online