onsdag 29 juli 2009

Back in business…

Hej!
Nu är jag tillbaka igen, de blev en rätt så lång paus...veckan i stugan har passerat, och jag är tillbaka på jobbet igen...Har mer eller mindre kommit in i den vanliga lunken, men oj va man var nollställd på måndag morgon...de var som om jag inte suttit vid mitt skrivbord på flera år... Ett gott betyg på att man verkligen haft semester antar jag! ;- )

Maken och Lilla E är lediga även denna veckan. I går morse åkte de iväg med kusinerna + svågern och svägerskan i båten. Fick en hel eftermiddag och kväll för mig själv! Lyxigt värre! Jag började med en liten shoppingtur, såklart! :- ) Hittade en fin tavla på Plantagen, 1/2 priset på den var de, så den kostade 20:-! Vart jag ska ha den vet jag inte, men fin var den! Till min nya väska som jag inhandlade i Danmark hittade jag fina små sminkväskor att ha till på Rusta!

Ny väska och ny sminkväska, ja de är nästan som att börja skolan igen...Helgens projekt blir att tömma den gamla väskan, och så blir de väskinvigning nästa vecka!
Passade också på att ta upp en rottingfåtölj som jag köpt på loppis för en 10:a! Den har stått i källaren i många år, men nu har den fått komma upp! Maken var förstås inte glad, så jag passade på när han inte var hemma...

Visst den är sliten och lite trasig, men den är stabil och går att sitta i! En dyna ska inköpas och ev nån kudde också. Sen blir de hur bra som helst!

Just nu hänger bara ett kuddöverdrag på fåtöljen. De köpte jag på Systrarna Green i Ålborg. De fanns även överkast...SÅ fina. Men med valuta kursen blev de lite dyra tyckte jag....

I kväll kom maken och Lilla E hem, berättade innan han hunnit komma in att hans "favorit" fåtölj nu stod i vardagsrummet...Inga glada miner...men tänk, när han väl fick se den på plats, så var kommentaren " Ja, de blev ju riktigt bra"...Oh, karlar..de visst jag ju redan innan att de skulle bli! ;- )


Tack till alla er som kikat in och lämnat en liten hälsning i sommar, jag har inte varit så himla bra på att skriva hos er...Lovar att kika in och skriva en rad i veckan!

6 kommentarer:

Mjuka sa...

Roligt med Danmarksvistelse, men så dyrt det är nu, fin korgstol!!
Kram Malin

Grodmamman sa...

Kvinnlig list kallas det väl!:) Snyggt kuddfodral du köpt! Jag har en korgstol i vårt sovrum, bredvid min säng. Den är fortfarande träfärgad, men jag har flera gånger funderat på att måla den vit.
Kram

Vita små hjärtan sa...

Shoppingtur är ju aldrig fel!!!
Vilken härlig stol!
Kram Agnetha

Frida sa...

Hej Lina!
Låter sköt med en stund för sig själv. Det behöver man i bland. Så fin stolen blev, gillar verkligen kuddfodralet.
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.Oj,vad roligt att titta in här igen.Nu är det slut på semestern
även för mej.
Gillar verkligen din korgstol,det är ju ett megafynd.Låter som ni haft härliga semesterdagar,både på båten,i stugan och i Danmark.
Ja,varför inte skaffa nya sminkväskor så här inför hösten,när man inte behöver någon skolväska.Det ska jag nappa på.
Vi har haft härliga dagar på Öland,lite sorgligt att åka hem,men that´s life.
Nu är det tvättning och röjning av hus och trädgård,som gäller.
Och på måndag börjar fröken trotsig på förskolan igen.(ja,hon har fått byta namn,detta är mer passande :)
Må så gott
kram Anette

Huset vid ån sa...

Vilken fin stol...kuddfodralet var ju såå snyggt! Ha en bra o skön söndag! Kram Therese

 

blogger templates | Make Money Online