måndag 21 september 2009

Happy wife, happy life...

Hej!
Happy wife, happy life....Dessa kloka ord ingick i ett av talen som läste upp på vårt bröllop förra året. Och visst ligger de nåt i de?! =) Jag var en väldigt Happy wife förra veckan när maken kom hem från Paris med ett par vita Converse!

Har övat mig i ett par icke original inköpta på Intersport i Vimmerby för 100:- i höst, och de har gått alldeles utmärkt, men de är klart att ett par original smäller ju högre! De ligger nu fint nedpackade i lådan, och kommer fram till våren igen...

Mina 2 scarfar/sjalar som jag "beställde" ser ut så här! Jag blev jätte nöjd med dessa också. Sen om de är typiska franska scarfar vet jag inte, men jag gillar dem!!! Den blommiga har hängt kring halsen idag!

Tack för hälsningarna till Lilla E...hon har varit hemma idag med sin pappa, och imorn stannar jag hemma... Igår hostade hon så hon kräktes, och tjippade efter andan...Riktigt läskigt! Kvällar och nätter är värst. Vi har mjölkförbud nu eftersom de är så slembildande. Peppar, peppar har inte hört nåt hostande än så länge...Nu ska jag kika runt hos er andra, och sen måste jag ju bara se vad Anna Anka säger för "kloka" ord på TV3 klockan 21.00. =)


9 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Lina!
Åh vad snyggt med vita Converse!
Scarfarna gillar jag oxå, är en riktig "scarftjej":)

Nej men stackars Lilla E, det låter inte alls kul det där..hoppas hon slipper den där läskiga hostan snart!

Missade Svenska Hollywoodfruar förra veckan men tänkte kika i kväll jag oxå, måste spana in Anna Anka, hihi! Hörde henne intervjuas på Rix imorse..

Kramis Jenny

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs!!!
japp vita converse är supersnyggt!!! Min sessa som fyller 13 på torsdag har ett par svarta på önskelistan...minns mitt första par som jag köpte när jag var ca 13...turkosa o de kostade 329kr..minns det såå väl för jag hade sparat varenda krona till dem...svindyrt då...när jag var såå ung för himla längesen;)))

Hoppas lilla E kryar på sig snart!!

Ha en fin vecka ☺
Kramisar ♥ Millis

Grodmamman sa...

Snygga skor och fina scarfar!
Gillade det där "happy wife, happy life", får nog visa det för maken!:)
Stackars lilla E! Hoppas att hon snart är bättre!
Kram

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hallojsan.
Har precis också kollat in Anna Ankas `kloka ord´.
Dina converse är ju så snygga,sjalarna med.Dom där orden från talet,det var ju också klokt :)
Det låter nästan som kikhosta men det
går ju förkylning med mycket hosta också,nu.Vi är faktiskt friska (än).
Idag har jag rensat och städat.Tömt hela vedbon på bråte,och städat iordning.Så nu har vi en stor hög på baksidan som ska till tippen.I morgon blir det fortsättning i källaren,mitt evighetsprojekt.
Krya på er nu.
kram Anette

Frida sa...

Då håller jag tummarna för att du klarar dig. Stackare, det är jobbigt med så mycket hosta. Snygga converse du har köpt dig. Jag har också ett par i vitt men en annan modell. De passar verkligen till det mesta.

Kram Frida

Camilla sa...

Hej Lina!
Jag älskar Converse! Skönt att lillan är bättre. Jag har lagt upp "något att bita i" för dej på min blogg - hade varit kul att få veta lite mera om dej! Ha en go tisdag! Kram Camilla

Camilla sa...

Hej igen Lina! Jag tog bort inlägget med "utmaningen" på min blogg. Det handlade om att berätta 10 sanningar om dej själv. När jag gick in och läste min egen efter en stund så kändes det för privat - inte bekvämt alls. Man kan ju skriva ytliga grejer men då försvinner liksom poängen...ha det gott! Kram Camilla

Lilla huset på prärien sa...

De är så fina de där Conversen. Funderar skarpt på att köpa mig ett par jag också. Men så börjar jag ju jobba snart... och de kommer inte användas lika mycket då. Nej det får nog bli några lite mer "dressy" skulle jag tro...

Kram Jenny

chokladblomma sa...

Gullig man!!!
Trist med förkylningar, särskilt på de små. Min lille son kallar förresten också smultron för gubbar! Kanske lär han sig nästa år?
Nu har det äntligen lugnat ner sig här hemma, så nu ska jag ta tag i fröskickandet!

KRAM

 

blogger templates | Make Money Online