lördag 5 september 2009

Lördags morgon...

Hej!
Så var de helg igen, så skööööönt! Den var efterlängtad! Festen förra veckan satte verkligen sina spår. De märks att man är på god väg att bli medelålders =)!

Vi har inga särskilda planer för helgen. Först hägrar en lång frukost och sen läsa tidningen i lugn och ro. Ja, nåväl så gott de går med vårt lilla yrväder här hemma! Vi har fundereingar på att åka ner till Freeport i Kungsbacka. Idag och morn är Mumintrollet på besök. Tror att Lilla E skulle gilla de! Hoppas nu bara att hon inte hittar någon dragkeja i mumindräkten...När vi träffade Fiffi med blomsterfröna hittade hon ju en dragkedja i den dräkten, de var spännande =)

Har en hel de loppisfynd från sommaren som jag inte visat ännu. Här är ett av dom. En liten söt psalmbok som jag köpte för en 5:a. Lilla E älskar att bläddra iden. Antar att hon gillar de tunna pappret i den, de är ju så mjukt...

På de lilla planteringsbordet i zink ligger just nu en bukett med vallmokapslar som jag fått av min mamma. De är så vackra i all sin enkelhet. Nu gäller de att ta hand om alla frön som sprätter ut dom !

Nu önskar jag er alla en riktigt skön helg! Ska kika in hos er andra när både fukost och mumintrollsbesök är avklarat!

8 kommentarer:

Therese sa...

Vacker psalmbok.
Trevlig helg!
Kram Tezz

Grodmamman sa...

Här har vi också en lugn helg, då sonen är sjuk.
Fin psalmbok du köpt och jag kan förstå lilla E att det är kul att bläddra i den. Det är något visst med de där tunna bladen!:)
Kram

Frida sa...

Hej!
Vilken vacker psalmbok du har köpt. Vet inte riktigt hur man gör gipsformer tror aldrig jag gjorde det när jag var liten men det borde vara samma princip. Då får vi hoppas att den utklädda muminfiguren har dolt sin dragkedja väl så att inte Lilla E kommer åt den. Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!
Kram Frida

Mjuka sa...

Åh vallmokapslarna, ser het ljuvliga ut där de ligger!!
kram Malin

chokladblomma sa...

Visst är de härliga att bläddra i de där gamla psalmböckerna!
Hoppas att hon lät dragkedjan vara den här gången!
Ha en bra vecka!
Kram

Huset vid ån sa...

Vilken fin psalmbok....Önskar dig en bra start på veckan! Kram Therese

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

God kväll!
Kul att du ville vara med i min lilla tävling;)

jaha;) Då förstår jag lite mer...undrar just om fam H är några man känner till;)))

har lagt fram min gamla psalmbok..på en hylla i köket!så vacker..skulle ha med den när lillen döptes...men tji fick jag...de psalmer vi hade, fanns inte med..de var för nya!!! Gissa om man känner sig gammal då;))
Ha en fin vecka!:)
~~Kramisar ♥ Millis~~

chokladblomma sa...

Tackar, tackar för alla frön som kom rasslande med posten idag!!! Nu ska här sås!!
Ska alldeles snart posta fröer till dig! Ska bara baka först...!

Ha det gott!
KRAAAM

 

blogger templates | Make Money Online