tisdag 1 september 2009

Trötta men nöjda jubilarer...

Hej!
Nu först är jag tillbaka och kan lämna en rapport från helgens fest, jösses vad de tog på krafterna! =) De är först idag som jag känner att krafterna kommit tillbaka igen! De var ju ett ganska stort projekt som vi tog oss an...37 personer sammanlagt var vi här hemma i lördags, varav 12 var barn! Men de gick bra, trots kulingvindar och skyfall, men som tur var sken solen mellan varven också!

Rivstartade på fredag kväll med att förbereda allt inför pasta salladen som vi bla bjöd på. Jag kokade så mycket pasta att vår spishäll blev överhettad!!! Den var skållhet och bara blinkade...Gissa om kocken blev något stressad! Men efter att den fått svalat så kunde jag fortsätt att koka pasta!

De blev både välkomstdrink och 3 tilltugg, pastasallad (typ 20 liter!) frukt, kex, bröd ost och sen kaffe, tårta och avec! Korv och bröd till barnen också...Kocken hade fullt upp, men de blev bra och jag tror att våra gäster hade en trevlig kväll! Tyvärr var jag så upptagen att jag i stort sätt inte tog en ända bild....trist! Men, de var liksom fullt upp!

Vi fick en herrans massa fina presenter! Kolla in dom här super mysiga filtarna!!! De är helt underbara. Lilla E och jag myser för fullt i soffan på kvällarna under dessa!

Här är ett smakprov på en ätbar present! En jätte fin korg från Lidköping fylld med både hemlagade och köpta go´saker! Chokladen är vi redan mumsat i oss....

En superfin tidningsförvaring! Vi fick även en matchade box att ha DVD eller CD skivor i!

Ja, de var friska vindar som svepte över vår trädgård, här är en bild från söndag morgon. Då hade vi massor av sol! Alltid nåt eftersom vi packade ihop allt då...

En och annan öl konsumerades under kvällen...Vi fyllde nästan "skottis" med pantburkar =)

Nu ska jag kika in hos er andra och se vad ni haft för er! Ha en fortsatt bra vecka!!!

7 kommentarer:

Grodmamman sa...

Härligt att festen blev lyckad!
Hade faktiskt ingen aning om att ni hade så fint besök, men visst har de blivit stora!:) Numera har jag bara hand om A och idag när jag kom så slängde hon sig om halsen och gav mig en jätte god kram och sa "hej!". Hon är en riktig liten goding!:)
Fina presenter ni fick också! Var korgen med godsakerna från familjen H?
Kram

Frida sa...

Hej Lina!
Vad kul att er fest blev lyckad, det vill man ju gärna när man lägger ner så mycket tid. Underbara presenter ni fick, de där filtarna ser jättemysiga ut.

Jag tror att Jenny köpte formen på Internet, har för mig att den kommer i från England. Tror inte att jag hade klarat av att gjuta så fint.

Hoppas du får en fortsatt bra vecka och tack för krya på dig hälsningen!
Kram Frida

chokladblomma sa...

Kul att det blev så lyckat!!!
Nu är det ju så att ni har uppnått en viss ålder va'... och då är återhämtningstiden betydligt längre än vad den en gång var...;)
!!!
Härliga presenter ni fick! Väääääldigt fin korg från LIDKÖPING...!!
Kram

Dicksonska våningen sa...

Ja, ska man ha fest ska man göra det ordentligt!
Så himla fina presenter du fått!

Kram Annika

Vita små hjärtan sa...

Hek!
De plädarna har jag också köpt. Å gett bort i present! Så mysiga!
Kram Agnetha

Huset vid ån sa...

Vad mysigt ni verkar ha haft det....Och jättefina presenter! vad roligt! Ha en fortsatt bra dag! Kram Therese

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

hallojsan i Höstrusket!!!
Villket partaj...kul att det blidde såå lyckat! Härliga gåvor ni fåt...så gossig filt!!!
åå såå fin present från min lilla stad!!!Kommer ni med härifrån fr början el nåt??;)
Hihi...undrar just vilka era lidköpings vänner är;)

~~Höstkramar ♥ Millan~~

 

blogger templates | Make Money Online