söndag 8 november 2009

Hej!
Hoppas att ni haft en skön helg, och att ni firat alla pappor ordentligt idag! =) Vi har haft en lugn och skön helg här hemma. Maken har börjat att fixa lite delar i trappan som den förre ägaren inte fixat, och inte vi heller förrän nu!? De tog nästan 6 år...Panelen ska ju bli vit, åtminstone i min värld =) Maken kom med idén idag att trappan skulle målas ljus grå, de tror jag blir jätte fint! Fortsätting följer!

Tidigare i veckan fick jag en utmärkelse som inkluderar en utmaning från Camilla med den härliga bloggen Lantliv på Holm! Tusen tack snälla du! Självklart antar jag den!

Utmaningen går ut på att man ska avslöja 7 saker om sig själv... Here we go! =)

1. Är sedan några veckor tillbaka helt såld på sk. "Plate spotting". De går ut på att man "samlar på" på nummerserier på registreringsskyltar. Låter kanske knäppt, men har man väl börjat så är de kul! I helgen dök äntligen 004 och 005 upp!

2. Jag älskar blommor av alla de slag! Just nu har jag många orkidéer! När jag räknade dem var de hela 19 st!

3. Jag gillar katter, vi har en här hemma, vår lilla Sheela. Jag kan inte gå förbi en katt utan att hälsa på och klappa den lite!

4. Jag och maken har sedan vi träffades 2000 i snitt varit i Köpenhamn 1,5 per år! Tokigt värre, men vi gillar den stan väldigt mycket!

5. När jag var liten ville jag bli keramiker eller barnmorska...kan väl bara säga så mycket att jag inte jobbar med nåt av detta idag!

6. Känner alltid ett visst sorts pirr i magen när jag närmar mig GEKÅS/Ullared!!! De är alltid lika kul och spännande att åka dit. (För er som bara sett dokusåpan på kanal 5- de vinklar serien på ett konstigt sätt, visst fryspåsar i alla ära, men de finns ju så mycket mer att handla!)

7. Läser sällan eller aldrig bruksanvisningar utan kör bara på...de går väl sådär bra! =) Detta är visst typiskt för oss vädurar!

Ja, då vet ni lite mer om mig! Jag skickar utmärkelsen och utmaningen vidare till följande bloggerskor:

* Färgtrappan

* Desin i Tid och Rum

* Villa Krutbruket

Nu önskar jag er alla en bra vecka!!!



9 kommentarer:

Grodmamman sa...

Ska bli kul att se er trapp senare! Här börjar vi se slutet på projektet "dotterns rum", så himla skönt!:) Vi hoppas på inflyttning i slutet av veckan och nu är det teamwork som gäller för att vi ska bli klara.
Kul att läsa din utmaning också!
Kram

Design i tid och rum sa...

hej! svängde in till dig och nu plötsligt läser jag din utmaning (som var kul att läsa),jag ska försöka skriva och svara på den själv...kram och ha en bra början på veckan..Dada

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.
Men vad spännande med trapprojektet,du måste visa sen.
Oj,jag visste ju att du gillar blommor,men 19 orkideér,har du plats för alla dom...
Här har vi kalasat mest hela helgen,och idag har jag gjort en massa matlådor inför veckan.
Vet inte om jag skrivit det,men sonen har köpt en bostadsrätt och ska flytta så småningom,så vi har varit med honom och beställt möbler i helgen.Det blir mycket svart och vitt och modernt och jättefint.
Men tänk vad tomt det kommer bli,tur vi har lilla A,hon flyttar inte än på länge.
Hoppas du får en finfin vecka.
Kram Anette

Camilla sa...

Hej Lina,

Det låter verkligen jättefint med vit panel och grå trappa!

Va kul att läsa lite mer om dej!!! Gekås har jag bara varit på en gång men vi pratade faktiskt om att åka dit någon dag nu snart - får väl se hur det blir.

Va kul att ni bokat er resa!!! Fantastiskt härligt att komma iväg den här tiden - då skall lill-fröken skaffa pass nu då? Vi åker den 2/2 - såååå härligt!

Ha det gott - kram Camilla

Maria - Villa Krutbruket sa...

A men vad glad jag blev, tack för utmaningen och awarden :)
Jag har nästan nyss gjort "10 sanningar om mig själv" så jag tackar och bockar för awarden men skippar att berätta 7 sanningar :)
Är du nyfiken kan du läsa mina 10 sanningar!!

Hur har helgen varit?

Kram Maria

färgtrappan sa...

Hej och Tack för utmärkelsen! Jag ska ta mig an den så fort jag blir bättre. Ja, jag är fortfarande riktigt krasslig och ska till läkaren idag. Men jag kunde inte hålla mig ifrån att gå in på bloggen en stund o kolla lite. Blev så glad att du tänkt på mig. Tack snälla Lina! :)))
Ha det riktigt gott!!!

Vita små hjärtan sa...

Hej!
Vad roligt att läsa om dig, håller med om pirret när Ullared närmar sig!
Kram Agnetha

Jenny sa...

Hej Lina!
Grattis till awarden! Vad kul att få veta lite mer om dig! Jag är oxå vädur o måste stanna o klappa (pratar lite med dem oxå, hihi) katter när jag går förbi dem:)

Det där med plate-spotting lät kul!

Ha en trevlig kväll, nu ska jag kika på Ullaredsprogrammet;)

Kram Jenny

Huset vid ån sa...

Vad roligt att få läsa lite mer om dig! Lycka till med trappen, blir säkert jättebra! Kramis Therese

 

blogger templates | Make Money Online