tisdag 24 november 2009

Späckat schema...

Hej!
Hoppas att ni haft en bra helg allihop! Lilla E fick sin spruta i fredags, och de gick jätte bra! Några tårar rullade ner för kinderna, men när de var dags att välja ett klistermärke med glitter(!) så blev allt bra igen! =) Innan vi åkte till BVC hade jag lovat en Bamsetidning som belöning. Men när hon väl var i affären valde hon en ny rosa (vad annars) tandborste med små pärlor inne i skaftet(!) och rosa tandkräm med jordgubbssmak istället...Gissa om de är poppis att borsta tänderna nu??!!

Här kommer en bild på ett av mina inköp på Falbygdens julmarknad. Ett litet tyghjärta från Miljögården. Ett hänger på vårt vitrinskåp och de andra på Lilla E:s garderob...

Lilla E verkar också förövrigt ha blivit helt kill tokig efter helgen...(Biverkan från sprutan förutom den feber som hon fick?) Nu pratas de bara om en viss kille, A på dagis! I morse berättade hon att hon vill att A skulle komma hit hem och hälsa på. Då skulle hon bjuda honom på Sandwich glass och saft och så skulle de titta på Emil! Ja, vad ska man säga?! Vart får de allt i från... =)

Har inte kommit igång med advent pyntandet alls...3 hyacinter är de ända som skvallrar om jul här hemma än så länge...Resten av veckan är körig! På fredag ska jag och maken bege oss till GEKÅS! Vi lär väl inte vara ensamma, men nu ska julklapparna köpas! På lördag är de dags för den roliga festen på Hotel Gothia och på söndag ska svägerskan firas....Ja, men emellan allt detta så ska väl stakar och stjärnor komma upp!


Ha en fortsatt bra vecka allihop! Nu ska jag kika in och se vad ni haft för er...


5 kommentarer:

Grodmamman sa...

Här blir det adventspyntning på fredag, tror jag, eller torsdag. Vill även hinna med att baka lussekatter.
På lördag ska jag och två kära vänner åka till Göteborg för en heldag på stan, ska bli så mysigt!:)
Kram

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.
Ja det var då ett späckat schema.Men vad roliga saker.Gekås,jag blir nästan lite avis,men som du sa,ni lär nogg inte bli ensamma.
Vad skönt det måste kännas att lilla E fått sin spruta.Här tog vaccinet slut i veckan.Vi ska få den nästa vecka(om vaccinet räcker).
Vilken vacker hyacintplantering du har gjort,och hjärtat var ju så vackert,passade perfekt på skåpet.
Nu börjar min kurs i Göteborg att närma sej,vi åker på torsdag middag.Verkar vara ett späckat schema,men jag ska kolla lite nogare,finns en lucka säger jag till.
Sonens releaseparty var så bra.Alexandra stod och hoppade hela konserten igenom,men kåpor på öronen,och vinkade till brorsan.
På fredag åker maken och jag en tur till Kalmar,det är ett möte vi måste gå på,få se om det hinns med ett besök på Kosta outlet:)
Må så gott
Kram Anette

Jenny sa...

Hej Lina!
Vad sött att lilla E har hittat kärleken på dagis, hihi;)

Vi har oxå fullt upp i helgen, men lite glöggmys o tända adventsljusstakar måste vi hinna med!

Ha en bra shoppingdag på Gekås!

Kram Jenny

chokladblomma sa...

Det där låter ju som en trevlig liten dejt!! Hi, hi!
Har adventspyntat till hälften idag, alla stjärnor och ljusstakar är framme, men jag ska göra lite fler pynt...!!
Ha det gott!
Kram

Camilla sa...

Hej Lina!

Tack för din hälsning - alltid lika kul att få en kommentar ifrån dej :)

Skönt att vaccineringen gick bra. Jag fick oxå lite feber efteråt.

Vilken helg ni har framför er - men det låter väldigt kul. Här blir också ganska späckad helg med AW i ladan på fredag och julbord på Tofta Herrgård på lördag :) Mysigt!!!

Ha det jättegott - stora kramar!

 

blogger templates | Make Money Online