tisdag 1 december 2009

Jösses, nu är de redan December! =)

Hej på er allihop!
Ja, jösses nu är de redan December! Fick göra en panikutryckning igår kväll ,och slog in alla 24 paket till Lilla E:s kalender samtidigt som jag kikade på Ullared...Var ute i sista stund men i går kväll hängde alla paketen på plats...de fick SYS fast eftersom de bara fanns pyttesmå fickor på kalendern, och inget att hänga i!!?? Hmmm...de får bli en annan upphängningsanordning till nästa år! =)

I morse fick Lilla E i alla fall öppna de första paketet och sen en lucka i sin chokladkalender. Temat på den är ju lätt att gissa...Hello Kitty förstås, vad annars! =) De blev dock lite förvirring här eftersom hon ville öppna fler än ett paket, men nu tror jag hon förstår vad som gäller...

Shoppingen på GEKÅS gick bra, vi drog över budget med 75:-, så vi maken var ganska nöjd...som vanligt hamnade de förstås mer i vagnarna än de stod på listan =) Men så brukar de ju va! Och på fredag är dags igen...man kan ju tro att jag skulle platsa i TV-serien, men nej riktigt SÅ tokig är jag nog inte, ännu!!!

Ljusen som skymtar ovan är inköpta på GEÅS, de är årets adventsljusstake. Skulle ha gjort egna siffror, 1-4 men min ståltråd är på villovägar här hemma...Hm, om den inte dyker upp ska jag kika in på Panduros outlet i Ullared i helgen, de borde ju ha siffror tycker man!

De blev en liten sväng till Hotel Gothias 25 årsfest på lördagen.... Halsen var öm och jag var SÅ trött efter veckan som gått...hann med att dricka lite vin, och äta skaldjursbuffé i alla fall innan jag åkte hem igen... I söndags bakade Lilla E och jag lussekatter, ja i alla fall jag...=) Hennes blev något plattare och med väldigt många russin! Hon var en hejare på att pensla alla bullarna med ägg! De märks att hon gillar att måla! =)
Nu tar jag en paus och kommer tillbaka i slutet av veckan, de är mycket på gång här hemma igen...Sköt om er & ha en fortsatt bra vecka!!!

7 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Mysigt så med lussebak..ska vi med göra här nu när peppisarna är avklarade!!!
Kul med kalendrar..har satt upp våra är nu...fick just en i´de till lillen som jag ska spåna på i morgon!!!
ha en härlig december!!!

Kvällskram ♥ Millan

Jenny sa...

Hej Lina!
Gillar Lilla E:s lussebullar, hihi:)

75kr över budget var ju inte så farligt:)

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Kramis Jenny

Camilla sa...

Hej vännen!

Oj - va mycket som hänt...känns som vi höll på med samma sak kvällen innan 1/12 :)

Underbara lussebullar har ni gjort också - det har inte vi hunnit med. Och så Gothia och Ullared...

Hoppas ni har en mysig onsdag - stora kramar!

Vita små hjärtan sa...

Vad gulligt...med mycke russin! De är väl för goa de små när de ska baka :)
Hoppas på lyckad shopping! Ullared är ju sååå kul!
Kram Agnetha

Ljuva lantliv sa...

Så mysigt med lussebak. Ska också göra både pepparkakor och lussekatter men det blir först nästa lördag. Helgen går alltid för fort och man hinner bara hälften av vad man tänkt sig *ler*. Önskar dig en mysig andra advent. Kram Anna

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.
Nu är jag tillbaka på banan igen.Så skönt att sitta hemma i soffan och dega och se på tv.Fast det har varit en trevlig och intressant kurs.
Som tur var hann vi med en liten tur på Liseberg innan kursen började.
Handlade med mej en ljusstake(har ju inte en enda:).
Önskade jag hade haft lite tid på stan.
Vår lilla fröken här har så mycket hyss för sej innan hon ska sova.Är det likadant hos er? T.ex måste hon göra en massa saker som hon alltid brukar plus att hon hittar på några nya,som man har all möda i världen att motarbeta,för annars kommer hon aldrig i säng.
Nu ska jag återställa lite ordning här hemma.
Må så gott
Kram Anette

Huset vid ån sa...

Vad mysigt ni har haft det med lussebak! Lilla E;s lussebullar såg väldigt goda ut....Önskar dig en trevlig o mysig advent! Många Julkramar Therese

 

blogger templates | Make Money Online