tisdag 12 januari 2010

Hej alla där ute! =)

Hej på er!
Hoppas att ni haft en bra helg och att ni kommit in i allt på jobbet igen efter helgerna! Jag har ju både jobbat och vart lite ledig, men igår var jag helt "lost" på kontoret!!! =) Man skulle kunna tro att de var min första dag...de var inte mycket som blev rätt! Idag har de gått lite bättre! Tur att jag har en luttrad kollega på rummet!

Jag blev så glad när jag kikade in på bloggen igår och såg att de var så många som kikat in och lämnat en hälsning!!! Mina gamla stammisar förstås, men också en hel del nya bloggare för mig! De ska bli SÅ spännande att kika in hos er och ser hur ni har de!!!! Tack snälla söta för alla goa´ kommentarer, gamla som nya besökare!!!

Förra veckan fick maken upp vårt "rep-räcke" i den nymålade trappan. Vi såg ju en trappa i Danmark i somras, liknande färger, och så ett rep som ledstång. Vi blev jätte nöjda! Och Lilla E är mest nöjd av alla! Hon håller i repet varje gång hon går i trappan!

På repet som vi såg i Danmark fanns en knut i ändarna, men vi valde att köpa ändstoppar istället. De kändes lite mer hållbart!

Vi har inte satt upp något på väggarna...ännu! Jag har ju ett gammalt fönster i källaren som jag fått av en kollega på jobbet. Tanken var att de skulle bli en anslagstavla i botten av trappan. Men nu funderar jag på om de är lite stort...Hmmm...får klura lite i helgen på de!

Ja, annars rullar de på här hemma, den STORA nyheten som vi väntat på länge är att Lilla E nu är blöjfri på dagarna både här hemma och på dagis! De har varit en lååååång resa pga att hon hade urinvägsinflammation så många gånger förra året. I och med de så blev de ett tvång och nåt negativt att gå på pottan...men så i fredags ville hon själv! YES! Hon är ju VÄLDIGT envis och bestämd så vi visst ju att de var upp till henne själv i slutändan.

Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka och så ska jag kika in hos er alla och se vad ni haft för er!


10 kommentarer:

C. Tvillingmamma sa...

Men detta är ju strålande,precis detta satt jag och funderade på...om vi nu får huset jag vill ha... Sancka om att hitta rätt...och vilken amaryllis,helt fantastisk!

chokladblomma sa...

Vi har också en sådan stor nyhet här!! Vår lille har väl nästan varit torr på dagen, men har vägrat gå på toaletten, bara potta. Och hur lätt är det överallt?!?! Men förra veckan vände det! Tjhoho!!
Rep i trappan har vi också, passade bäst tyckte vi då vår trapp är trång. Skönt att ta i också!
Ha det gott!
Kram

Jenny sa...

Hej Lina!
Åh vad kul att få se en bild på dig här på bloggen!! Vad söt du är:) Fast jag hade av någon anledning sett dig framför mig med mörkt hår, hihi! (kanske för att vi har en mörkhårig Lina på jobbet!)

Vad snyggt med repräcket där i hallen! Förstår att Lilla E gillar att hålla i det när hon går i trappan:) Såå snyggt med vita väggar o ljusgrå trappa! Måste visa bilderna för min sambo:)Vi har varit inne på vitt på både väggar och trappa i vår hall men nu när jag såg hur fint ni har det kanske jag ändrar mig angående trappfärg;)

Jag tror jag vet ungefär i vilket område ni bor! Bodde många år i Mölnlycke och brukade ta Pixbovägen mot Mölndal till jobbet!
Tack för fikainbjudan:)

Kul att fler o fler hittar till din fina blogg!

Kraam Jenny

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.
Men vad fint det blev i trappan.
Så snyggt,blir lite frestad att fortsätta med vårt trapparbete.Jag började ju så smått att måla väggar men sen blev det inte mer.Vi har också repräcke(fast inte uppe,jag tog ner det när jag målade och sen har det inte kommit upp.)
Grattis till att det äntligen lyckades!!Vad duktig hon är,tjejen.
En sån läcker Amaryllis.
Jag har faktiskt en som kommit lite på efterkälken och inte slagit ut än.
Imorgon jobbar jag sista dan för denna veckan,sen har jag helg:)
Härligt,ska försöka fota lite.
Må så gott
Kram Anette

Loppis Lycka sa...

Hej! Jag var också snurrig första dagen på jobbet efter lång ledighet.. men nu har man börjat komma in i rutineran igen.

Vad fint med erat rep i trappan. Jag har ett likadant hemma, men jag har inte riktigt bestämt mig om jag gillar det (fanns i huset när vi flyttade in). Dels kan det bero på att väggar och trappa behöver renoveras. Det var verkligen jättesnyggt mot det vita. Skall nog tänka om lite. Ser potensialen. :)
Va kul med en blöjfri liten tjen!

Kramar Josefine

Gårdsromantik sa...

Vilket fint räcke - vi är ytan så det kanske kan vara något ...

Kram Maud

Huset vid ån sa...

Hej Lina! Vilken vacker amaryllis du har och vad trappen ser fin ut! Vad skönt att lilla E är så duktig så hon går på pottan! Vad skönt...Önskar dig en fortsatt bra vecka vännen! Många Vinterkramar till dig från mig./ Therese

Camilla sa...

Hej vännen!

Nämen åhhh så fint det blir i trappan!!! Jättesnyggt med repet - ett sånt vill min make att vi skall ha och det ser jag nu att det kanske vi ska:)

Va härligt med sådana framsteg för lilla E - så skönt när man blir av med det där. Men allt får ta sin tid...

Hoppas du har en bättre dag på jobbet idag :) Önskar dej en fin vecka!

Varma kramar
Camilla

Dicksonska våningen sa...

Hej hej!

Jättesnygg trappa! En sådan hoppas jag få till ner till källaren snart. Repet var en fin detalj!

Vårt hus är på 90 kvm + 60 kvm i källaren. Jag hade heller inte haft något emot en större hall men vårt kök är ganska stort. Tycker det är så fint med stora hallar...

Kram Annika

Strawberrydreams.webblogg.se sa...

Hej hej!
Vars hittade ni allt material till repräcket? Vi funderar på att sätta upp i nya huset men vet inte riktigt vart vi ska hitta allt till bra pris :)
mvh Jessika (lånade bilden också till min blogg, hoppas det var lugnt)

 

blogger templates | Make Money Online