torsdag 14 januari 2010

Trevlig helg!

Hej!
Ja, då var de redan torsdag kväll och i morn är de fredag igen! Oh, va härligt! Man är ganska trött efter den här första riktiga arbetsveckan på ett bra tag! Vi har inga planer för helgen, men jag hoppas att jag hinner att fixa och greja lite här hemma. Julen åkte ju ut förra helgen och nu gapar de tomt i en del fönster efter att julblommor och ljusstakar åkt ut. En tur till Blomsterlandet kanske? Blommor kan man ju aldrig få för mycket av! =)

I helgen ska vi testa 2 nya recept här hemma, de är väl mer eller mindre ett nyårslöfte att hitta lite nya goá recept! I morn blir de fredags mys med "Jonas Raggarräkor"! Vi hoppas också få avnjuta årets första semla...Mmmmm=) På söndag ska de lagas Köttfärslimpa här hemma, den ska vara jätte god har jag hört från en kollega på jobbet. Till detta blir de potatismos med riven vitlök i, detta har kollegan också tipsat om! Oj, nu kurrar de i magen här...


Nu önskar jag er alla en trevlig vinter helg!!!

7 kommentarer:

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.
Åhh,mycket goda recept,vad sugen jag blir.Får nog också planera nåt gott tills i morgon:).
Vi såg också pinnbröden på Bolibompa,
det var måånga år sen jag gjorde det.
Jag är så sugen på att gå på loppis,en sån där lumpig,som man kan fynda på.Här har en stor loppis slagit igen,så det är bara E-hjälpen kvar.Det blir nog snart någon utflykt till annan stad,kan jag tro:)
Vet inte om jag skrev det ,men denna veckan har min mamma börjat hämta och lägga hemma.Funkar jättebra,lilla A är glad som ett solsken när hon får sova som hon vill.I morgon blir det Bvc-besök.
Ha en riktigt härlig helg
Kram Anette

Huset vid ån sa...

Mums, vad gott det lät med riven vitlök i potatismoset...Det måste vi pröva härhemma. Det är ju Fredric som är kocken i huset och han anväder vitlök till mycket. Bla. till Raggmunk!! Kan jag varmt rekommendera! Många tycker kanske att det låter konstigt men det är supergott! Hoppas att du hittar några fina blommor till ditt fönster! Önskar dig o familjen en riktigt trevlig helg! Många kramar Therese

Camilla sa...

Hej Lina,

Visst är man lite trött efter första hela jobbveckan...här blir också en lugn hemma kväll. Eller de två yngsta skall på disco ikväll men det räcker att jag är chaufför enligt Alice - och det var ju skönt :)

I morgon blir det lite pyssel hemma - ungefär som du tror jag. Behöver också införskaffa lite nytt frächt till mina fönster. Sedan blir det en god middag - vilka härliga recept du bjuder på!

Ha en riktigt go helg - kramar!

Vitt och Blått sa...

Vilken härlig vinterbild! Visst kan det vara svårt ibland att komma på nya maträtter! Jag gjorde Canneloni igår som blev supergod - första gången! Gillar ert trappräcke/rep jättemycket! Supersnyggt! Vill önska dig en trevlig helg!

Kram E

Grodmamman sa...

Tack för mattipsen! Passar ju mig som har tänkt att göra matsedlar i fortsättningen!:)
Här ska det också grejas i helgen, ska försöka få ordning i dotterns rum. Hon sover hos en kompis idag, men jag fick stränga order om att inte röja utan henne!:)
Kram

Jenny sa...

Hej Vännen!
Åh vad gott det lät med köttfärslimpa och mos med vitlök i, det måste vi prova härhemma!

Ha en riktigt mysig lördagkväll!

Kraam Jenny

Dicksonska våningen sa...

Hej Hej!
Ja, det kommer ta ett tag att fylla ut tomma fönster efter jul. Skulle vilja hitta något fint till vårt stora hallfönster. Pappstjärnan som hängde där fyllde ut så fint och man vill ju inte hänga upp nå´n liten grej nu...
Hoppas att helgen varit bra och att maten smakat gott!
Kram Annika

 

blogger templates | Make Money Online