måndag 17 maj 2010

Välkommen vardag!

Hej!
Hoppas att ni haft en lång och skön helg allihop! Vi har haft de bra alla tre! Maken seglade till Skagen i helgen tillsammans med några kompisar, och kom välbehållen tillbaka! Lilla E och jag var uppe hos mina föräldrar och hälsade på ett par dagar. Idag har vi jobbat igen och Lilla E är tillbaka på dagis igen! De är 2 veckor sen hon var där sist, och nästan 6 veckor sen hon var där en hel vecka! Nu håller jag alla tummar vi är friska resten av året!

För några veckor sen röjde vi undan en massa halvdöda tujor och andra vintergröna växter vid vår garageuppfart. De blev så ljust och härligt när allt var borta! Maken och min snälle pappa fixade och grejade och så här blev resultatet. Stenar, grus och att fint rabarberfat i betong!

I helgen satt jag ihop en kruka med lite växter så de blir lite liv bland alla stenar. ( Syns inte på bilden, tyvärr) Nästa projekt blir någon form av belysning. Funderar på belysning som ser ut som stenar...Hm, ja vi får fundera lite! De är ju spännande med belysning för de kan ju verkligen förändra!

Ja, annars ser jag mest fram emot att bara ha vanlig vardag i veckan med jobb och dagis och fasta rutiner...Måndagen har hittills verkligen varit mycket vardag =) Falukorv till middag, disk och tvätt, men också en väldigt trött Lilla E som somnat i sin egna säng på nolltid! Hon var helt slut efter en heldag på dagis! Detta innebär ju lite extra egentid, och de är ju inte fel!

Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka!


11 kommentarer:

Jessica sa...

Hej,
det är jobbigt den första tiden på dagis. Jag jobbade inte många hela veckor på hela hösten...

Hoppas ni kryar på er. Skön nu när det blir sol och värme!

Vilket fint planteringsbord du köpt! Måste kolla om vi har någon Netto-butik här i närheten. Såg en snygg plastmatta därifrån, på någon blogg.

Krya på dig!
kram
Jessica

Karin - Mina Rum sa...

Tänk att det kan vara så skönt med vanlig vardag. Det är ju inte kul när det är sjukdom som stoppar vardagen. Helger och ledighet är ju annars inte helt fel.
Det ser verkligen fint ut med stenarna och fatet. Sådana fina runda kullerstenar skulle jag behöva till bakkanten av en rabatt.
Håller tummarna för att ni får en fortsatt fin och frisk vecka. Kram!

chokladblomma sa...

Kul att du mår bättre!
Och vad snyggt det blev med stenarna och gruset!! Nu blev jag inspirerad!!
Visst kan det vara lite skönt med extra egentid ibland, här gick de istället och lade sig lite för sent... undrar om det berodde på att jag satt framför datorn och glömde av tiden?!? Näääää! Så var det nog INTE!
Ha det gott!
Kram

Den där Marie sa...

Vilket fint fat! Har du gjort det själv???
Hoppas ni får vara friska nu, och att solen skiner på er också :)
Ha en bra dag!
Kram från Jonna ♥

Grodmamman sa...

Håller tummarna för att ni får vara friska nu!:)
Jag tycker att det är fint med stenläggningar och sådana där ställen som ni gjort iordning. Är så glad över vår mur och rabatt som vi gjorde förra året. Skulle vilja ha sten även i den andra rabatten, men det kräver en kant och det har jag ingen lösning på än!:)
Ha det bra!
Kram

Design i tid och rum sa...

KRAM D !

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.
Hihi,välkomnar du vardag...jag välkomnar alltid helger;)
Så fint ni gjort i trädgården.Hoppas ju på att få se det i natura,vi får väl se hur det blir.Det är som du säger,vart har hela våren tagit vägen??Nu är det snart hämtning av husvagn,nerkörning till Öland,student och födelsedagskalas.Ja,vart försvinner tiden?
Vi var på marknad i helgen,och lilla A fick åka runt i några bilar,det tyckte hon var roligt.
Ja,vi får väl se vad som hinns med.
Vet du vad,jag har sagt upp mej från mitt jobb,och jobbar bara några veckor till.Sen har vi en lång härlig sommar tillsammans,hela familjen.Har varit mycket stress den senaste tiden,men nu blir det annorlunda.Kanske blir det någon slags förändring också,vi får se.
I morgon har jag sovmorgon,hoppas bara lilla A förstår det,så vi inte måste upp vid halv sex:)
Må så gott
Kramar Anette

Camilla sa...

Hej Lina!

Va fint ni har gjort - jag älskar stenar :) Och fatet var ljuvligt.

Hoppas lilla E får vara frisk nu när det blir varmt och gott ute (och ni andra också)

Ha det bra vännen - kram kram!

Huset vid ån sa...

Visst är det skönt med rutiner, det mår man bra av...Sen uppskattar man när helgen kommer! Vad fint ni gjort med stenar o betongfat....Hoppas att du får en fin o skön onsdag! Kram,Kram Therese

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vad fint du gjort det på er garageuppfart! Gillar betongfatet!

Ha en fortsatt trevlig vecka:)

kraam Jenny

färgtrappan sa...

Hej :)
Det är jobbigt när barnen är små, med alla sjukdomar och så får man alltid en släng av det själv också...hu då. Men solen och värmen som hittat fram till oss, gör nog gott.

Ha det fint :)

 

blogger templates | Make Money Online