onsdag 30 juni 2010

Ett litet träd...

Hej!
Här duggar inte inläggen tätt, men jag får väl "skylla" på de underbara sommarvädret vi haft! =) Idag har vi haft en mellandag här med regnskurar, moln och lite sol. Men i morn ska solen vara tillbaka igen! Oh, så skönt med sol och värme och ljumna kvällar....kan de bli bättre!?!

Vi spenderar en hel del tid på vår altan, men nu är maken lite nervös...Han undrar om vi kommer att få plats att äta...öööö... så klart vi får! Han tycker att de är för mycket grejer nu?!?Inte då...Jag har ju stegen i ena hörnet som jag visade förra veckan och så mitt planteringsbord i andra ändan av altanen. Mer än så blir de inte...De är ju kul att fixa och göra fint!

Senaste tillskottet i växt väg är 2 vita pelargoner som fick följa med hem från Blomsterlandet och ett litet kastanjeträd...De har jag inte köpt på blomsterlandet...utan hittat i ett dike. =)

Tyckte de passade så fint i mitt lilla "växthus" eller vad jag nu ska kalla de...Detta är en favorit som jag köpte på Gekås för 2 år sen nu tror jag. De har blivit lite väderbitet och färgen flagnar, men de gör inget!
Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka!!!

6 kommentarer:

Grodmamman sa...

Här har vi också haft en mellandag, men nu i eftermiddag har solen kommit tillbaka igen! Hoppas att den är kvar även imorgon så att vi kan åka och bada igen!:)
Kram

Maleviks Rosenträdgård sa...

Där står det bra :)
Håkan

Design i tid och rum sa...

STOR TACK!..jag ska försoka..fråga dem som kan och sysslar med datorer..
STORT KRAM D

Emm´s design sa...

Vilket sött litet träd och så bra det passade i lyktan! Nu blev jag inspirerad :-)

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.
Haha,låter mysigt på er altan,förstår makens oro,det är likadant här:)
Kastanjeträdet gillar jag,vilken finfin idé,och i det lilla växthudet...perfekt.Har ett precis likadant som jag tycker mycket om.
Vi hade en mellandag här igår,lite mulet och regn natten innan.Men jag tycker det är skönt det med.För mej behöver det inte vara jättevarmt jämt.
Här ska vi snart steka köttbullar och lite myspyssel inför fredagsmiddagen.Då gör vi alltid lite extra med efterrrätt och så.Sonen brukar komma hem då,och det blir en liten trevlig start på helgen.
På erikshjälpen igår såg jag en liten chiffonje i vitt som jag tänkte på till lilla A:s rum.Får se om den finns kvar i morgon(varför slår man inte till direkt:)?
Ha nu den allra bästa helgen,och hoppas din nästa vecka går superfort,så du snart får semester.
Och vad roligt att du gillade min tävling.
Må så gott
Kram Anette

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vad mysigt ni har det på altanen, såklart ni kommer att få plats att äta där,hihi;)

Ha en toppenhelg!

Kraam Jenny

 

blogger templates | Make Money Online