måndag 23 augusti 2010

We love Småland!

Hej allihop!
Hoppas att helgen varit bra! Jag har verkligen inte kommit in i bloggartagen igen efter semestern, men här kommer i alla fall ett litet livstecken! =). Helgen som gick spenderades i Småland, närmare bestämt i Loxbo. På lördag förmiddag bar de av till Astrid Lindgrens Värld.

De 3 kusinerna var så förväntansfulla! Ja, bilderna säger väl de mesta. =) Våra små tjejer hade så kul, de hade fullt upp med att undersöka små hus, kolla på teater och träffa alla figurer som fanns i parken!
Vädret var verkligen på vår sida, tack och lov! Den ända regnskuren som kom, ja den kom när vi satt och åt lunch. Raggmunkar och fläsk, mums! Dagen gick alldeles för fort, och nästa gång får de bli 2 dagar i parken, för vi hann inte med allt...

På väg hem i går blev de ett besök på Karamellkokeriet i Mariannelund. En och annan karamell fick följa med hem! =) De blev även ett loppisbesök i Mariannelund. När vi dundrade in alla 9 i butiken blev de fullt hus! De blev några fina fynd som jag får visa en annan dag!

Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka!

5 kommentarer:

Grodmamman sa...

När vi var där så hade vi biljetter för två dagar. Oturligt nog regnade det andra dagen, men vi tog en tur i alla fall!:)
Kram

Vardagslyx sa...

Ha, ha, jag har ett precis likadant kort som ditt översta! Vi var också där i sommar - visst är det ett underbart ställe!

Kram Pernilla

FräckaSyster sa...

Hej!
Det är ju såå mysigt att gå på Astrid Lindgrens värld. Även om de va många år sen sist...!

Ha de så bra!
Kram Jenny

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.
Ja,det stället är ju bara bäst.Nästa år ska vi nog också satsa på två dagar,det finns inte en chans att hinna allt på en dag.
Vilka söta små tjejer,förstår att dom hade kul tillsammans.
Idag softar jag bara omkring lite.Har haft mycket omkring mej denna veckan(tur jag inte jobbar,hihi).Allt gick bra igår när dom var här och gjorde reportage,men det var nervöst innan.Jag fejade hela dagen,och när jag var klar på ett ställe så kom en liten fröken och plockade fram lite saker på att annat:)
På lördag har vi loppis genom hela stan här.Man brukar alltid kunna fynda mycket,så det ser jag fram emot.Hoppas det blir uppehåll,för loppis i regn blir inte detsamma.
Idag ska lilla A gå till en kompis och leka för första gången,det blir ju spännande.
Nu sover pyttelilla E här,så jag ska försöka göra lite nytta.
Må så gott
Kram Anette

Jessica sa...

Hej,
visst är det ett toppenställe! Vi har varit där två gånger och barnen älskade det.

Ja, precis som hos din katt har midjemåttet ökat. Nu är det nya tag :)

Ha en skön helg, där på västkusten!
Kram
Jessica

 

blogger templates | Make Money Online