torsdag 2 september 2010

Drömmar om en kökssoffa...

Hej!
Ja, nu har ännu en arbetsvecka snart passerat! De går undan vill jag lova! Jag har redan hunnit att jobba 4 veckor sen semestern tog slut!?! De är mycket på gång på jobbet nu, så dagarna går väldigt fort! Jag har en ny kollega som jag som bäst håller på att lära upp, jag precis börjat en säljutbildning i Stockholm och så är vi mitt uppe i en flytt på kontoret. Späckat schema med andra ord, men väldigt spännande!!!

I dag blir de lite bilder från ett fik som vi besökte ganska många gånger i sommar. Café Röröboa på Rörö. Inredning gick i vitast vitt och de fanns massor av fina gamla möbler som målats vita. I like a lot! =)
Drömmer ju som bäst om ett litet utbygge här hemma med lite större kök, och en lite större hall...Vi har kommit en bit på väg i processen, men inget är klart och vi vet fortfarande inte om de går att genomföra våra planer. Men snart vet vi! Spännande är bara förnamnet! =) Ja, ni förstår ju att jag läser inredningstidningar som aldrig förr, och planerar redan! Nu har jag även skaffat mig en inspirationspärm där jag ska samla idéer! Fick denna smarta idé från Camilla med den härliga bloggen Lantliv På Holm.

En kökssoffa står allra högst upp på önskelistan, modell äldre och gärna vit! Men, men vi är inte där ännu att de kan köpas en soffa...Lilla E gillade soffan på Café Röröboa när vi var där i sommar. Och kuddarna förstås...Ja bilden säger väl allt! =)
Nu önskar jag er alla en trevlig helg!

5 kommentarer:

Karin - Mina Rum sa...

Det låter verkligen spännande med en utbyggnad. Hoppas att det går i lås. Jag har också planer på att bygga ut köket. Någon gång. Vill gärna kunna sitta i köket och äta istället för i matrummet bredvid.
Hoppas du får en fin helg. Kram!

Lantliv på Holm sa...

Hej Lina!

Tack :) Jag älskar min pärm och har väldigt stor användning av den.

Va spännande med ev utbyggnad - hopppas det går i lås för er.

Röröboa har vi missat. Har bara varit på Rörö en gång i sommar men ändå...ser jättemysigt ut.

Önskar dej och de dina en riktigt mysig helg - stor kram!

Huset vid ån sa...

Hej Lina!
Hoppas att du haft en bra sommar!
Vilket mysigt fik ni har besökt i sommar, Lilla E ser ut att stortrivas....

Vad roligt o spännande med en utbyggnad! Lycka till!
Önskar dig en Trevlig Helg! Kram Therese

Vita små hjärtan sa...

Vad roligt att bygga ut! Förnya är alltid så kul!
Ha en fin kväll!
Kram Agnetha

chokladblomma sa...

OJ!! TACK för awarden! Jag har inte varit ute på ett tag så den har jag missat. Får åtgärda detta imorgon!
Klart ni ska har en köksoffa! Älskar min. Superbra förvaring, skön vila-plats och jättemånga extra sittplatser. Hoppas att du så småningom hittar just den du söker!
Ha det gott!
KRAAAM

 

blogger templates | Make Money Online