tisdag 7 september 2010

Mina fina nya flaskor...

Hej!
Idag bjuder jag på några bilder av mina fina nya flaskor som jag köpte på en loppis i Mariannelund för ett par veckor sen. På väg hem från Astrid Lindgrens Värld stannade vi på karamellkokeriet i Mariannelund och vid en loppis som låg alldeles i närheten. Vi var sammanlagt 9 personer som dundrade in på loppisen och röjde runt!

Vi köpte alla ganska mycket, och de gamla paret som hade loppisen var så himla goa´och rara! De fanns förutom loppislokalen även ett stort uthus på baksidan, fullt med massor av spännande saker. De var där jag hittade flaskorna. 5:- st fick jag ge. I uthuset hittade jag även et bord, men de fick tyvärr inte följa med hem...Min make tycker att vi har tillräckligt på "lagret" i källaren"...

Både tanten i affären och min pappa nämnde att flaskorna var från Kinnekulle...Ja, jag tror de sa så. Måste komma i håg och fråga hur de kunde se de...

Nåväl nu står de inte längre i ett uthus i Mariannelund, utan i mitt fönster här hemma i Lilla Huset På Berget. Dom veckra vallmokapslarna passade fint som ett enkelt pynt!

Ja, och i morn är de redan onsdag, mitt i veckan! Jag ska ut tillsammans med mina jobbarkompisar och fira av en kollega som ska börja ett nytt jobb i Stockholm nästa vecka. Vi ska äta tapas..mmmm, de ska bli SÅ gott!

Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka!

4 kommentarer:

Jonna sa...

Vilka fina och annorlunda flaskor!
Hoppas kvällen blir/blev trevlig :)

Kram Jonna ♥

Grodmamman sa...

Fina flaskor och eftersom jag bor vid Kinnekulle, så skulle det vara kul att veta varför de sa att de var därifrån!:)
Hoppas att du haft en bra kväll!
Kram

Dicksonska våningen sa...

Jättefina flaskor!

De där makarna bara sätter käppar i hjulen för våra inredningsdrömmar :)

Ha en bra helg!
Kram Annika

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.
Ja,det var fina flaskor du hittade,och lite ovanliga i botten.
Den där sjalen som du inte ! köpte,lät ju så snygg.Hoppas du får tag i den.Jag köpte mej faktiskt en stickad,på torget i tisdags.Gammalrosa med en ros på.
Idag kom sonen hem.Åh,så skönt att ha honom hemma igen.Han hade köpt med fina presenter hem till oss,jag fick en jacka och en väska.Men den bästa presenter är ju att han är hemma igen.
I morgon blir det babymassage för mej,och sen äntligen,helgmys.
Men det låter ju spännande med ditt jobb.Vad du får fara omkring.Vi lever i två helt olika världar,för tillfället,du och jag.
Hoppas ni får en finfin helg.
Kram Anette

 

blogger templates | Make Money Online