torsdag 14 oktober 2010

De kom ett brev...

Hej!
Hopas att ni haft en bra vecka! Nu var de redan torsdag igen och snart har ännu en arbetsvecka passerat! Idag blir de lite bilder på de fina tack kortet som kom i veckan med posten till Lilla E! Trodde nästan hon skulle svimma när jag sa att de var post från Victoria och Daniel! =)


Vi satt ju som klistrade båda 2 farmför tv:n den 19 juni. De var ju så himla fina!!! Lilla E gjorde varsin fin teckning som skickades till brudparet. Och sen dess har vi väntat på nåt litet kort eller brev...och så nu kom de!


Lilla E var stolt som en tupp och de har varit med på dagis för uppvisning på samlingen! De är ju inte varje dag man från brev från en prinsessa och hennes prins! =)Nu önskar jag er alla en trevlig helg!!!

8 kommentarer:

Elin sa...

När jag var liten så skrev jag och min syster ett brev till statsministern om att skolmaten var så dålig. Vi föreslog att de i fängelserna kunde få havregrynsgröt och knäckebröd (det äckligaste vi visste) och så kunde skolbarnen få bättre mat. Vi fick aldrig något svar minsann :(

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Wow! JAg är inte direkt en monarkist men nu blev jag lite rörd! Så fint, förstår att lilla E måste ha blivit såååååå glad. Fina på bilden var de med.

Kram Anna-Lena

Grodmamman sa...

Vilken fin gest! Förstår att hon var lycklig!:)
Kram

Lantliv på Holm sa...

Oj!!!! Det var inte illa:) Jag är super monarkist och älskar vårt kungahus:)

Jag och dottern satt också klistrade den 19/6 och njöt av allt det vackra. Alice klädde ut sej i min gamla brudklänning för att komma i rätt stämning...

Tack för titten senast - bebisen skall komma den 3/1:)

Ha en go helg vännen - kram kram!

Dicksonska våningen sa...

Wow! så häftigt att få brev från brudparet! Vilket minne för livet :)

Ha en trevlig helg!
Kram Annika

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina.
Åh,så högtidligt det måste ha varit med sån fin kunglig post.Förstår att lilla E blev glad.
Här har det varit frost ett par nätter,så nu är alla blommor borta,och vad kallt det har blivit.Räcker inte med kläderna som är framme,utan jag får nog plocka fram mer.Tycker man bli alltid lika överrumplad.
Här är alla nu någolunda friska igen(hoppas det varar).Vi ska hålla på med sovrummet i helgen,i alla fall taket.Och sen blir det väl nåt annat litet projekt,kanske.
Må så gott och ha den bästa helgen.
Kram Anette

chokladblomma sa...

Men vad kul!! Förstår att hon är stolt!!!
Hoppas att du har en bra helg!
KRAM

Jenny sa...

Hej Vännen!
Åh vad roligt att lilla E fick tackkort från självaste kronprinsparet!! Förstår att hon blev stolt o glad:)

Kraam Jenny

 

blogger templates | Make Money Online