måndag 4 oktober 2010

Tekniska problem och 4 årskalas!

Hej!
Nu så ska vi se om jag kan få till ett litet nytt inlägg! =) Mallen har på nåt sätt blivit uppdaterad sen sist och nu lyckas jag inte infoga mina nya bilder?!? Nån mer som har samma problem? Jag väljer att infoga bild, men sen händer inget, de bara står och "tuggar". Däremot har jag tillgång till alla mina gamla bilder som finns på bloggen, fiffigt, men jag vill ju ha in nya!!! Grrr...=( Ja, ja de får bli lite bilder i repris i väntan på att jag klurar ut hur man gör eller att någon av er där ute har några bra tips!


De har varit några hektiska veckor. Jag har hunnit med 2 resor till Stockholm med övernattningar, nu dröjer de ända till den 20 till de är dags igen! Veckorna blir ju extra korta när man är borta både från jobbet och hemmet. Plötsligt är de helg igen och vips en ny vecka!


I helgen hade vi 2 kalas för vår Lilla E som i dag fyller 4 år! Oj, va tiden gått fort! Tycker inte de va länge sen hon fyllde 3!!! I lördags var de kalas för 7 dagiskompisar som också är födda 06. De var fullt ös mellan 11-13! De hann med att äta korv och bröd, dansa till Eric Saade, busa på rummet och frossa i glass med diverse tillbehör! De var kul så länge de varade, men sååååå lugnt och skönt när alla gått hem! =)


Igår var vi upp i ottan och gjorde ett besök på GEKÅS...men oj, jag blev faktiskt för första gången riktigt avskräckt! Vi var där 8, och då var parkeringen nästan full och kön ringlade lång! Vi kom in ganska snabbt, men de var SÅ mcyket folk där inne. Vi hade en lång lista på saker till Lilla E och de hittade vi ganska snabbt. Men till mig själv blev de bara 2 scarfar och en väska. Rekord lite shopping för min del, men de blev shopping black out! Men, men de är bara att planera in ett nytt besök och ta nya tag då istället! =)

Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig vecka!!!


7 kommentarer:

Grodmamman sa...

Grattis till lilla E! Eller lilla och lilla, hon börjar ju bli stora tjejen!:)
Här har dottern redan börjat planera sitt kalas och hon fyller 24:e november!:) Det är stängningsdag på fritids på fredagen efter, så jag funderar faktiskt på att ta det då. Då har man hela helgen kvar och jag slutar redan kl 13 den dagen.
Jobbigt med så mycket folk på Gekås, jag hade inte handlat en enda sak!:)
Kram

Dicksonska våningen sa...

Jag kan tänka mig att det är en ganska hög ljudnivå på ett 4-årskalas :)
Jag är totalt oteknisk när det gäller blogger. Allt annat är lätt att förstå förutom detta!

Ha en bra vecka!
Kram Annika

färgtrappan/m-l sa...

Hej :)
Jag hade också problem idag med att lägga in bilder. Men helt plötsligt bestämde sig blogger för att iaf låta en bild komma med. Möjligt att det bara är något tillfälligt. Låt oss hoppas det!

Fyra år, ja, det går fort de där med åren på barnen. Visst är det konstigt - barnen blir äldre, medan vi, föräldrarna, alltid är kvar i samma ålder. Det är mysko ;)

Ha en fin höstvecka!

Jenny sa...

Hej Vännen!
Grattis till lilla E i efterskott!
Låter som hon hade ett roligt födelsedagskalas i helgen:)

Tittade på Ullared på tv igår, oj vilka långa köer..jag hade nog fått panik av att gå där o knö med så många människor, hihi!

Har tyvärr ingen koll på det här med bilderna till bloggen, hos mig har det inte krånglat peppar peppar. Hoppas det löser sig!

Ha en bra dag!

Kraam Jenny

Hwita Villan sa...

Grattis till födelsedagsbarnet! Vi är i tagen och ska planera litet kalas för vår treåring som snart fyller år, men det blir färre barn än ni hade OCH deras föräldrar. Så får vi lite hålla koll-hjälp ;-).

Ja blogger strular lite titt som tätt tycker jag. Men jag har inte haft någar problem just nu faktiskt. Hopaps det löser sig.

Ha det bra!

Kram M

Lantliv på Holm sa...

Hej Lina!

Skönt att höra att allt är bra! Och GRATTIS till lill-fröken som nu blir stor tjej:)

Shopping black out låter allvarligt - men jag förstår att situationen var svår;)

Det här med teknik, Lina - det får du inte fråga mej om. Jag är tyvärr fullstädig obegåvad i ämnet.

Ha en skön vecka - kram kram!

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Försenat grattis till lilla E. Roligt med kalas men det är ju också lite krävande...

Vilka fina äppelbilder du tagit! Har tyvärr inga blogger tips, ibland hänger det upp sig men det brukar gå över efter ett tag.

En fin vecka önskar jag dig!

Anna-Lena

 

blogger templates | Make Money Online