onsdag 10 november 2010

Nu är ordningen återställd...

Hej!
Nu är ordningen återställd, Lilla E är hemma igen! Med andra ord fullt ös!!! =) Visst har de varit jätte lyxigt att bara vara vi två hemma jag och maken, men så tyst och lugnt de blev!?! Och så mycket tid man plötsligt fick över...Vi har betat av ett par saker på den låååånga "att göra listan". Rensa skafferiet, badrumsskåpet och Lilla E:s garderob. De sistnämnda görs ju defenitivt när hon inte är hemma! =)


I gårdagens tarfikkaos bar de av till Ullared och GEKÅS tillsammans med 3 shoppingglada kollegor! Vi hade tur med vädret, och de var inte mycket snö på vägarna där vi körde. Som tur var, med tanke på hur de såg ut på andra håll i landet. Jag fyndade flera fina sjalar!!! Var helt salig över mina fina fynd, och i dag hänger den ena runt halsen. Får visa lite bilder längre fram i veckan. De blev lite annat smått & gott också förstås!


Nu önskar jag er alla en forsatt bra vecka!

3 kommentarer:

Grodmamman sa...

Här rensas det mest effektivt i dotterns rum när hon inte är hemma också. Och då speciellt hennes garderob!:) Brukar få tvätta kläderna och ta bort dem redan i tvättstugan.
Kram

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Det är så viktigt att få lite egen tid med varandra men jag känner igen känslan att det kan kännas lite tomt när barnen är borta. VAd roligt med en sväng till Gekås. JAg har aldrig varit där men man blir ju liten sugen när man ser allt fint som alla verkar fynda där. Ska bli roligt att få se sjalarna sedan.

Hoppas att du får en skön fredag med massor av mys!

Kram Anna-Lena♥

Lantliv på Holm sa...

Hej Lina!

Visst är det både skönt och viktigt att få vara lite "bara vi" ibland men det är som sagt väldigt tomt och tyst:)

Låter som ni varit riktigt duktiga i alla fall - hoppas ni hunnit mysa lite också!

Önskar dej en skön helg i höstrusket - kram kram!

 

blogger templates | Make Money Online