söndag 7 november 2010

På tu man hand...

Hej!
Nu så blir de en comeback i bloggvärlden igen. Tiden springer verkligen iväg! Jag fattar inte riktigt att vi redan går in i andra veckan av november! Helgen har spenderats på tu man hand med maken. Lyxigt värre, men också väldigt tomt och tyst utan vårt lilla yrväder. Hon är uppe hos mormor och morfar och har de hur bra som helst! De har jag och maken de också! =)

Igår bar de av in till stan redan 13.30 för att möta upp 4 andra par. Vi var nämligen och kikade på Robert Gustafssons show! Oj, oj oj, de blev många skratt, han är ju himla rolig! Favoriten var nog när han gjorde Greger från Nile City! =)

Efter föreställnigen gick vi till Hotel Gothia, och åkte upp till Heaven 23. Där drack vi  lite gott, och njöt av den fina utsikten, och en och annan kändis! Johan Rheborg bla och några "rivkillar" från nåt av alla heminredningsprogram som går på tv. Sen blev de en 3 rättermiddag på Pasta Plus! Mmmmm...de var så gott!

Lilla E hade de bra hos mormor och morfar också, de hade hunnit med en massa. Bla ett besök i sommarstugan, pyssel i all dess former och sen var hon med på ko jakt. Tydligen hade en massa kor smitit, så hon fick åka med  i min pappas pickup. Han hjälpte till att  fösa i hop korna med några andra grannar. Jag kan riktigt se Lilla E i bilen omgiven av kor! =) Hur spännande som helst!

Nu ska jag kika in hos er andra och se vad ni haft för er, jag har ju en massa att ta igen! Nu önskar jag er alla en fortsatt skön söndagskväll & en bra vecka!


7 kommentarer:

Saramedflera sa...

Vilken härlig helg. Robert Gustavsson är ju så rolig och jag gillar också Greger :-)

Kram

Jenny sa...

Hej Lina!
Åh vilken spännande helg ni haft du och maken! Och det låter som er lilla E haft detsamma hos mormor och morfar, ko-jakt,hihi;)

Vilket gulligt namn på deras kattunge, Gullefjun! :)

Min syster med familj kom förbi i eftermiddags för att träffa lilla Elvira, både Vera och Agnes blev helt tokiga i henne:)

Kul att du är tillbaka här i vår bloggvärld:)

Ha det gott,

Kraam Jenny

Grodmamman sa...

Min mamma och hennes sambo har också varit i Göteborg och sett Roberts show.
Härligt med en "vuxenhelg", det behöver man ibland!:) Och jag tror att barnen behöver komma ifrån oss också ibland!;)
Ha en bra vecka du också!
Kram

Design i tid och rum sa...

HEEEEJ!
TACK att du tittade in hos mig jag själv tittar sällan runt i blog världen nu för tiderna.Har blivit dåligt på det ,och försöker just nu själv att blogga,men saknar inspiration.
Jag är verkligen glad att du har inte glömt mig.Hoppas du glädjer dig åt den första advent som är framför oss.
Kramen till dig, tittar in igen Dada

chokladblomma sa...

Kofösare alltså!!! Jag och mina barn föste kor med lilla bilen på väg till stranden häromåret. Fungerade utmärkt!
Låter som att ni har haft en härlig helg!
Kram

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Lina!
Vilken helkväll ni har varit ute på då,så trevligt det låter.
Och jag kan tänka mej att lilla E hade minst lika roligt hos mormor och morfar.
Här har det varit bvc-besök och takmålning och städning och sådana roliga saker:)
Jo,förresten,ett frisörbesök har jag hunnit med också.Inte helt lätt att tajma in,då det tar lite tid att färga,slinga och klippa.
Men så skönt när man väl sitter där.
I morgon blir det torgdag och lite trevligt.
Må så gott
Kram Anette

färgtrappan/m-l sa...

Vilken härlig helg ni fick. Det behöver man ibland. Å Pasta Plus...mmmm...det var längesedan. Dit ska man nog ta sig snart :)

Ha det gott!

 

blogger templates | Make Money Online