torsdag 23 september 2010

Full fart hela tiden!!!

Hej!
Ja, den här månaden går till minnes som den mest fullspäckade ever! Här är de full fart hela tiden vill jag lova! Är ingen bra bloggerska nu, så tack gulliga ni som tittat in och skrivit en rad! De värmer ett trött och lite stressat mamma hjärta ska ni veta!

Lilla E repade sig efter 2 dagar på hemmaplan förra veckan och nu är de full fart igen! I kväll har vi varit ute och lånat böcker på bokbussen! Den stannar här utanför på gatan varannan vecka! Så mysigt! Lilla E väljer och vrakar bland sina böcker, och jag hittar kok och inredningsböcker! Nu riktigt vi längtar till nästa gång bussen kommer! =)

I morn blir de en kort dag på jobbat, sen bär de av upp till mina föräldrar och ett välbehövligt frisör besök! Så jag längtar! Sen på lördag ska jag på återträff med gamla högstadieklassen. Då är de i håll i hatten....20 år sen man skutade 9:an! Vi träffades för 10 år sen och nu är de dags igen! De ska bli så spännade och kul!!!

Nu önskar jag er alla en trevlig helg!

tisdag 14 september 2010

Ett litet livstecken...

Hej!
Hoppas att ni haft en bra vecka och en bra helg! Insåg just att de gått en hel vecka sen förra mitt inlägg! Tiden räcker inte till just nu...de är mycket på gång! Idag har jag varit hemma med Lilla E som här väldigt trött och hängig. Hon sov 14 timmar natten till idag och under dagen idag sov hon 1,5 timmar. Nu sover hon igen sen ett par timmar. Undra vad de kan vara för åkomma den här gången? Hon har på gränsen till feber, men inget annat förutom att hon är väldigt trött...

I morn är maken hemma med henne och jag flyger till Stockholm för del 2 på säljkursen! De blir en lång och intensiv dag. Men shoppinglunch i Kista gallerian är ju inte helt fel! =)

Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka, & så är jag tillbaka igen när allt lugnat ner sig lite!

tisdag 7 september 2010

Mina fina nya flaskor...

Hej!
Idag bjuder jag på några bilder av mina fina nya flaskor som jag köpte på en loppis i Mariannelund för ett par veckor sen. På väg hem från Astrid Lindgrens Värld stannade vi på karamellkokeriet i Mariannelund och vid en loppis som låg alldeles i närheten. Vi var sammanlagt 9 personer som dundrade in på loppisen och röjde runt!

Vi köpte alla ganska mycket, och de gamla paret som hade loppisen var så himla goa´och rara! De fanns förutom loppislokalen även ett stort uthus på baksidan, fullt med massor av spännande saker. De var där jag hittade flaskorna. 5:- st fick jag ge. I uthuset hittade jag även et bord, men de fick tyvärr inte följa med hem...Min make tycker att vi har tillräckligt på "lagret" i källaren"...

Både tanten i affären och min pappa nämnde att flaskorna var från Kinnekulle...Ja, jag tror de sa så. Måste komma i håg och fråga hur de kunde se de...

Nåväl nu står de inte längre i ett uthus i Mariannelund, utan i mitt fönster här hemma i Lilla Huset På Berget. Dom veckra vallmokapslarna passade fint som ett enkelt pynt!

Ja, och i morn är de redan onsdag, mitt i veckan! Jag ska ut tillsammans med mina jobbarkompisar och fira av en kollega som ska börja ett nytt jobb i Stockholm nästa vecka. Vi ska äta tapas..mmmm, de ska bli SÅ gott!

Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka!

söndag 5 september 2010

Skön solig söndag...

Hej!
Ja, då lider även denna helg mot sitt slut. Vi har inte gjort nåt särskilt faktiskt, utan bara varit mest hemma och "skrotat". Men de är ju skönt att göra de i bland... Jag skulle egentligen ha börjat att ta in alla mina pelargoner och göra plats för lite höstblommor, men de får bli nästa helg istället. Varken ork eller inspiration infann sig! =)

Jag har inte varit en flitig fotograf ute i solen idag, så de blir några bilder på min tallrikshylla här i vardagsrummet istället. Glaskuporna är egentligen ljusstakar som ska hänga i ett fönster. Men efter att jag diskat dom så hamnade de på hyllan.

Kuporna köpte jag på en stor loppis på Rörö i somras, tillsammans med lite annat smått och gott.

Vimpeln har jag knåpat ihop själv när jag och Lilla E hade en pysseldag för nåt år sen. De fina kortet som skymtar i bakgrunden kommer från bloggvännen Anette med den härliga och inspirerande bloggen Drömmen om Villa Grönskog!

Nu ska jag kika in hos er andra och se vad ni haft för er i helgen. Sen väntar ett fotbad och lite nytt "höstigt" lack på naglarna =).

Nu önskar jag er alla en bra vecka!

torsdag 2 september 2010

Drömmar om en kökssoffa...

Hej!
Ja, nu har ännu en arbetsvecka snart passerat! De går undan vill jag lova! Jag har redan hunnit att jobba 4 veckor sen semestern tog slut!?! De är mycket på gång på jobbet nu, så dagarna går väldigt fort! Jag har en ny kollega som jag som bäst håller på att lära upp, jag precis börjat en säljutbildning i Stockholm och så är vi mitt uppe i en flytt på kontoret. Späckat schema med andra ord, men väldigt spännande!!!

I dag blir de lite bilder från ett fik som vi besökte ganska många gånger i sommar. Café Röröboa på Rörö. Inredning gick i vitast vitt och de fanns massor av fina gamla möbler som målats vita. I like a lot! =)
Drömmer ju som bäst om ett litet utbygge här hemma med lite större kök, och en lite större hall...Vi har kommit en bit på väg i processen, men inget är klart och vi vet fortfarande inte om de går att genomföra våra planer. Men snart vet vi! Spännande är bara förnamnet! =) Ja, ni förstår ju att jag läser inredningstidningar som aldrig förr, och planerar redan! Nu har jag även skaffat mig en inspirationspärm där jag ska samla idéer! Fick denna smarta idé från Camilla med den härliga bloggen Lantliv På Holm.

En kökssoffa står allra högst upp på önskelistan, modell äldre och gärna vit! Men, men vi är inte där ännu att de kan köpas en soffa...Lilla E gillade soffan på Café Röröboa när vi var där i sommar. Och kuddarna förstås...Ja bilden säger väl allt! =)
Nu önskar jag er alla en trevlig helg!

 

blogger templates | Make Money Online