måndag 25 oktober 2010

Vilken röra...

Hej!
Ja nu undrar ni kanske vart jag har tog vägen sen sist? Jodå, här har man haft 2 datakraschar och febertoppar att tackla, så bloggande har inte varit prio ett precis...Men nu så har jobbdatorn kommit igång, och Lilla E ska tillbaka till dagis i morn igen. Datorn här hemma funkar bara när den känner för de...dvs allt mer sällan! =( . Ja, de är bara att inse fakta och börja reka efter ett inköp av en ny...

Om bilden ovanför symboliserar röran som varit så får väl bilden nedan visa att ordningen nästan är återställd igen! =) Bitarna börjar att falla på plats igen...


Tack alla ni gulliga och trogna besökare som ändå besöker bloggen och skriver en rad! De värmer i hjärtat!
Ha nu en fortsatt bra vecka allihop!!!


torsdag 14 oktober 2010

De kom ett brev...

Hej!
Hopas att ni haft en bra vecka! Nu var de redan torsdag igen och snart har ännu en arbetsvecka passerat! Idag blir de lite bilder på de fina tack kortet som kom i veckan med posten till Lilla E! Trodde nästan hon skulle svimma när jag sa att de var post från Victoria och Daniel! =)


Vi satt ju som klistrade båda 2 farmför tv:n den 19 juni. De var ju så himla fina!!! Lilla E gjorde varsin fin teckning som skickades till brudparet. Och sen dess har vi väntat på nåt litet kort eller brev...och så nu kom de!


Lilla E var stolt som en tupp och de har varit med på dagis för uppvisning på samlingen! De är ju inte varje dag man från brev från en prinsessa och hennes prins! =)



Nu önskar jag er alla en trevlig helg!!!

måndag 11 oktober 2010

Torsdagens färg, cerise!!!

Hej!
Hoppas att ni haft en lång & skön helg! Helgen här kändes både lång och var väldigt skön! =) Vi hade jätte härligt väder på marknaden i Dals Ed i lördags. Sol och massor av fina fynd blev de, dessa får jag visa en annan dag! Nu blir de lite bilder från torsdagens cerisa tema!

Här är dom mina nya cerisa älsklingar...inte alldeles äkta kanske, men fina ändå! =)

Mmmm...nu längtar man till våren när man kan glida runt i dessa!


Här nedanför ser ni buketten med rosor som också fick följa med hem från kontoret i torsdags, de kunde ju inte ha blivit en mycket bättre slut på veckan!


Nu önskar jag er alla en fortsatt bra vecka!!!

torsdag 7 oktober 2010

Härlig helg runt hörnet...

Hej! 
Oh, då var de snart helg igen. Härligt! =) I kväll har jag och Lilla E varit på bokbussen igen och lånat massor av böcker! Jag lånade 2 böcker, Vinterns söta, en bok med massor av smarriga recept och sedan en inspirationbok med fina bilder, Med mjuk känsla. Lilla E lånade 10 böcker! De var en väldigt tung påse som släpades hem! Bilderna idag är på ett av våra äppelträd som bågnar av frukt! Vet inte vad jag ska göra med allt! Jag ger bort så mycket jag kan, men en hel del hamnat tyvärr i soporna...


Tekniktrasslet har inte löst sig under den här veckan heller...har förstått att de är fler som har liknande problem, men kanske inte som jag som inte lyckas ladda upp en ända bild. Nåväl, jag har iaf klurat ut att jag kan ladda upp bilder på jobbdatorn. Får höra mig för på jobbet med nån teknisk kollega vad de kan vara!

Tack också för gratulationerna till Lilla E som inte är så liten längre...åren går väldigt fort vill jag lova! Och de tycks bara gå fortare och fortare...


Helgen kommer väldigt lägligt nu känner jag, de har varit en hektisk vecka, och särskilt idag! Men jag fick extra kraft av ett par cerisa Converse som en kollega köpt med sig från Turkiet! Tack snälla B! Kan inte bärga mig till våren när jag ska gilda runt i dessa! =) Som om inte detta var nog fick jag och min konsult kollega varsin bukett med cerisa rosor idag när chefen var på besök. Ja, en bra torsdag med andra ord!

I morn kör maken upp mig och Lilla E till mina föräldrar. Vi ska åka med till Dals Ed på lördag för att gå på höstmarknaden där. En tradition i vår familj sen jag föddes! Lilla E hoppas på ponnyridning och inköp av mintkyssar! Jag hoppas fynda lite billiga blommor!

Nu önskar jag er alla en trevlig helg!!!

måndag 4 oktober 2010

Tekniska problem och 4 årskalas!

Hej!
Nu så ska vi se om jag kan få till ett litet nytt inlägg! =) Mallen har på nåt sätt blivit uppdaterad sen sist och nu lyckas jag inte infoga mina nya bilder?!? Nån mer som har samma problem? Jag väljer att infoga bild, men sen händer inget, de bara står och "tuggar". Däremot har jag tillgång till alla mina gamla bilder som finns på bloggen, fiffigt, men jag vill ju ha in nya!!! Grrr...=( Ja, ja de får bli lite bilder i repris i väntan på att jag klurar ut hur man gör eller att någon av er där ute har några bra tips!


De har varit några hektiska veckor. Jag har hunnit med 2 resor till Stockholm med övernattningar, nu dröjer de ända till den 20 till de är dags igen! Veckorna blir ju extra korta när man är borta både från jobbet och hemmet. Plötsligt är de helg igen och vips en ny vecka!


I helgen hade vi 2 kalas för vår Lilla E som i dag fyller 4 år! Oj, va tiden gått fort! Tycker inte de va länge sen hon fyllde 3!!! I lördags var de kalas för 7 dagiskompisar som också är födda 06. De var fullt ös mellan 11-13! De hann med att äta korv och bröd, dansa till Eric Saade, busa på rummet och frossa i glass med diverse tillbehör! De var kul så länge de varade, men sååååå lugnt och skönt när alla gått hem! =)


Igår var vi upp i ottan och gjorde ett besök på GEKÅS...men oj, jag blev faktiskt för första gången riktigt avskräckt! Vi var där 8, och då var parkeringen nästan full och kön ringlade lång! Vi kom in ganska snabbt, men de var SÅ mcyket folk där inne. Vi hade en lång lista på saker till Lilla E och de hittade vi ganska snabbt. Men till mig själv blev de bara 2 scarfar och en väska. Rekord lite shopping för min del, men de blev shopping black out! Men, men de är bara att planera in ett nytt besök och ta nya tag då istället! =)

Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig vecka!!!


 

blogger templates | Make Money Online