måndag 26 maj 2008

Fynd från lördagens utförsäljning!

Hej igen!
Nu har jag blivit en riktigt flitig bloggare! ;- ) Tänkte visa mina fynd från lördagens utförsäljning hos Twinshome. En av mina kompisar var kollega med en av tjejerna som startade företaget, på så vis har även jag fått nys om deras utförsäljningar!

Vi var som 2 barn på julafton när vi kom dit, vi fick sanbbt tag på en stor kartong och började fylla den med fynd! Vi var inte ensamma, de var MASSOR av andra som också ville fynda! De var nästan som att gå på mellandagsrea! Rätt som de var stod någon i VÅR KARTONG och gjorde fynd! Hoppsan!!! Så då fick en av oss passa fynden medan den andre kunde fortsätta kika runt i lokalen.

De här kom jag hem med: 6 frukostskålar, 3 blomkrukor, 4 kuddfodral (de ligger på fatet), ett fruktfat och 10 hjärtpinnar. De sistnämnda funderar jag på att använda som någon slags dekoration på vårt bröllop. Men svart kanske är för dystert? Har köpt vit sprayfärg, ska testa att spreja en vit.




I morgon kommer mina föräldrar på besök. Pappa har målat mitt pelarbord som jag fyndade på loppisen förra veckan. Jag är SÅ nyfiken på hur de blev!!?? Under veckan har jag målat tallrikshyllan som ska sitta ovanför den vita byrån i vårt allrum. Hoppas kunna fixa och styla om i helgen. På onsdag får de bli en sväng till loppisen, måste ha nåt att sätta i hyllan. Angenäma problem! :- )

Gissa vart vi ska åka i morn??? Hastigt och lustigt kom vi (mest jag och mamma) på att de skulle vara kul att åka till Gekås. Mitt besök förra gången var ju GANSKA kaotiskt eftersom Lilla E var med. De är hon visserligen i morn också, men då finns de 2 barnvakter med på plats + att de inte är lika mycket folk! Så Ullared here I come! :- ))

Nu ska jag ta mig en härlig kvällspromenad och leta efter liljekonvalj.

Må så gott!
/ Lina

11 kommentarer:

Marie sa...

Så mycket fint du fyndade på utförsäljningen!
Vad spännande att få se hur pelarbordet blev, förstår om du är nyfiken! Och en loppissväng låter ju inte helt fel, jag har nästan loppisabstinens, hoppas att jag kanske kan komma iväg till helgen!
Så du ska till Ullared igen, vad kul, hoppas du hittar mycket fint!

Hihi, vad kul att sambon tycker det är kul att följa vårat utbygge! På lördag är det dags att gräva för själva utbygget, vi har en kompis som kommer hit och gör det. Ska bli spännande, nu känns det äntligen som att vi är på gång!

Ha det bra!
Kram Marie

Södralycke sa...

Vilka fina fynd du gjort! Visst blir man som ett barn på julafton när man hittar en massa fina saker som dessutom är billiga :)

Tidsmästarinnan sa...

å hjälp, där skulle man varit med!

Jag måste kika mera på twinshome, kände inte till dem faktiskt. Tur att ni upptäckte i tid att folk började "fynda" i er kartong! :-)
Vilken jättemysig blogg du har, massor med fint att kika på!
Tack för att du tittade in hos mig!
Kram
S

Sara sa...

Hej
Mycket fint fick du tag på. Ska bli kul att se bordet och tallrikshyllan.
Kram Sara

Malin - I min trädgård sa...

Ja syréner är verkligen underbara!

Men vilka fynd du gjort! Gillade de där fina skålarna... tänk dig de med jorgubbar med mjölk en varm sommardag...

Sedan måste jag bara inflika att grinden du visade i inlägget under är helt underbar! En sådan skulle man ju gärna ha till vita villan...

Ha det bra!

Grodmamman sa...

Vad mycket fint du hittade! Alltid kul att göra fynd. Skall bli kul att se ditt bort och din tallrikshylla.
Kram

Hem och Lycka sa...

Nu blir jag hemskt nyfiken på Twins homes utförsäljningar - är de här i Göteborg? Kan man få reda på nåt vis när de äger rum och var? *shoppingsugen* ;-)

Kanonfina fynd du gjorde! Jag tycker absolut inte att hjärtanen är för mörka. De har ju ljusa pärlor och så kan det vara fint mot allt ljust som är på just ett bröllop. När är det dags?

Var på Gekås för inte så länge sen men funderar på att ta en sväng snart igen - det var min första gång så jag missade väl en himla massa ;-)

kram!

Livet och träning sa...

Så många fina saker som du fyndat.
Det ska bli kul att se pelarbordet när det är klart.
Vad roligt att åka till Ullared, jag har faktiskt aldrig varit där men kanske en dag kommer jag också dit,ha det så bra.
Kram ylva.

Glitter och Marsipan sa...

Oj,vad mycket fina grejer du har köpt.Önskar att man hade varit där.
Spännande att se hur ditt bord blev.
Ullared igen!Men du,vad kul och med föräldrar med så har du lite hjälp med barnvakt.Hoppas du gör lite fynd.
Kram Anette

Anna sa...

Gekås! Oh la laaaa... Ja, där kan man ju verkligen fynda!

Mjuka sa...

oj så fina saker du köpt
kramar malin

 

blogger templates | Make Money Online