söndag 29 juni 2008

Grundlurad!

Hej!
Idag är de en MYCKET trött bloggerska som sitter framför skärmen…Igår hände de som vi väntat på, trodde vi… Sambon blev bortrövad av sin bror och en kompis. De var alltså dags för hans SVENSEXA. Jag ringde glatt min mamma och meddelade att jag nu kunde pusta ut, och invänta kompisen och hennes barn som skulle besöka oss över dagen. Lite skumt var dock att hennes man var med... eller ja, han skulle förstås vara med på svensexan!

Lilla E och jag väntade i godan ro på att besöket skulle dyka upp, och när de väl knackade på dörren öppnade vi glatt, då fick jag VÄRLDENS chock! Där stod mina kompisar och Bengt! Han var hemma igen för att ta hand om Ebba. De var dags för min MÖHIPPA! Snacka om att bli grundlurad! Jag blev så glad, överraskad & chockad att tårarna bara rann…

Dagen var fantastiskt jätte kul! De var ett späckat schema och vi hann med en jätte god lunch tillagad av min svägerska, Fjärås egen Leila! Sen bar de av till ett pass med Afrikanskt dans på Zindingasou. De var JÄTTE kul!!! Kan varmt rekommenderas!!! Efter detta bar de av svettiga och högröda in till stan. Efter en stunds ”förnedring” på stan åkte vi hem till kompisen med den härliga bubbelpoolen. De bubblades, dracks vin och åt ostbricka. Om ni undrar om vi åt & drack i poolen, JA! Hur mysigt som helt! ( Hoppas filtret höll för trycket, AC :- ) )


Efter att vi piffat till oss, undertecknad i special designad topp, rosa kjol och kronan med slöja bar de av in till stan igen. Vi åt middag på Restaurang Trädgården och sen avslutades kvällen på Brasseri Lipps uteservering. När blivande bruden kom i säng? Ja, de ska jag berätta, 04.00 i morse, då hade jag varit vaken sen 06.00…Men OJ, av kul vi hade! TUSEN tack allihop som hade tid & möjlighet att vara med!!!

Efter att vi vaknat och fått i oss lite frukost blev jag hemkörd av en av mina kompisar. (Vi sov över hos en annan kompis) De var lite speciellt för de var min första natt utan Lilla E! Men jag fick blodad tand! ;- ) Nästa fredag bär de av till Örebro för en ny möhippa, jag kommer hem igen på lördag. De ska bli JÄTTE kul. Örebro är en helt ny stad för mig. Jag hoppas att vi hinner med lite shopping innan jag åker hem igen!

Trots att jag var mer död än levande idag hann jag och en kompis med en lagerutförsäljning på eftermiddagen. De var Feel at Home som vi besökte. Heminredning är man ju aldrig för trött för! ;- ) 3 inköp blev de. Här kommer bilder på dessa!


Skylten såg jag direkt på ett bord när jag kom in, Live Well! Ja, helt rätt! Får fundera vart jag ska sätta den någonstans. Den höga glasburken med lock tänkte jag fylla med lite bröllopsminnen. Lite av riset, någon torkad blomma mm. Glasklockan är egentligen en kupa till en väggljusstake, men hållaren saknades. Ska fulla klockan med nåt fint framöver.


Nu ska jag kika runt lite bland bloggarna, och sen är de go´natt för min del!
Må så gott & ha en bra vecka!
/Lina

14 kommentarer:

karofina sa...

Åhhhh va kul!!!! visst var det skitkul!! verkligen ett minne för livet, visst har man underbara vänner och de kan verkligen lura en ;)
det var ganska långt innan bröllopet ändå, min möhippa var två veckor innan ;)
kram på dig!

Malin - I min trädgård sa...

Vad härligt det låter! Själv är jag inte så mycket för sånt, vårat bröllop var vääldigt litet och mysigt och intimt utan sådana trafitioner, men det lät som ni hade riktigt roligt! Kul!

Fina fynd förresten! Gillade "kupan", tror det kommer bli riktigt bra!

Ha en skön kväll!

Vardagstugg sa...

vilket smart sätt att "luras" på, förstår om du blev chokad!
Får gratulera till det kommande bröllopet också.
Hoppas du får en god natts sömn nu!

Annelie

Mjuka sa...

Så roligt du haft!! Underbart med överraskningar. Snygga saker du fyndat också. Du har rätt,man är aldrig för trött för inredningssaker. har fått klart i mitt kök i dag, nästan i allafall. Puh, nu är jag trött, men jag har fler projekt på gång, så det är bara å fortsätta. Hoppas att du får en skön vecka
kramar Malin

Sara sa...

Vad roligt du verkar ha haft det. Du verkar ha underbara vänner.
Kram Sara

Glitter och Marsipan sa...

Ja,det kan man verkligen kalla grundlurar.Satt själv och gapade vid datorn när jag läste.
Vad roligt att det blev så lyckat,låter som en underbar dag.
Ja,du nu börjar dagen D närma sig.Den dagen ska du riktigt njuta av,det är inte var dag man får va som en prinsessa.Ska lilla E vara brudnäbb?
Det var ju så fina saker du har köpt.Skylten,har inte sett någon sådan,men ska absolut titta efter en,och kupan...kommer bli jättefint.
Maken jobbar denna vecka med,sen blir det semester.Ska bli härligt att fara iväg ett tag.
kram Anette

Grodmamman sa...

Härligt med trevliga vänner och en härlig möhippa! Vi hade möhippa för en jobbarkompis i april och hon blev också grundlurad då hennes vänner tagit henne innan. Hon trodde att hon hade gjort sitt, men tji fick hon!:)
Fina saker du hittade.
Kram

Hjärtans sa...

Hej!
Det verkade till att ha varit en underbar dag för dig! Det är alltid lika kul med möhippor. Både för bruden och för dom som deltar. Så spännande och kul att planera med!
Jenny

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Lina!

Ja du, där blev du lurad! Men vad kul ni måste ha haft! Ser ut som om du varit riktigt snyggt stylad också! ;)

Vilka fina saker du köpte... Gillar dem verkligen. Inte är man någonsimm för trött för att fynda lite heller?!

Ha en härlig vecka!
Kram Hanna

Gårdsromantik sa...

Men vilka intensiva dagar - jag som blir alldeles slut av lite shopping. Här shoppar du glatt efter ett dygns vak. Fina fynd gjorde du också - underbar skylt

Vilken rolig och minnesvärd möhippa!

Kram Maud

Anonym sa...

Ha, ha, vad kul ni verkar ha haft och vad grunlurad du blev. Så underbart!
Vilka fina fynd du införskaffat. otroligt vad energi man kan ha dagen efter, fniss.
På min möhippa fick jag gå omkring med en silverpaljettig tyg cowboy hatt med slöja, de du!!!
Ha det gott!
Kram Bodil.

Emm´s design sa...

Åh vad roligt!!!!! Tror dina vänner var mökta nöjda med att de lyckades lura dig :-)

Hem och Lycka sa...

Å vad kul, härligt!! Låter som ni hade det riktigt skoj!

Jag fick aldrig nån möhippa jag.kram!

Marie sa...

Hihi, du blev verkligen lurad!! Låter som ni hade jätteroligt!!
Fina fynd du gjorde på utförsäljningen, tänk att man aldrig är för trött för lite shopping!!!

Ha det bra!
Kram Marie

 

blogger templates | Make Money Online