söndag 8 juni 2008

Loppisfynd & årets första dopp!

Hej!
Så var vi då hemma igen efter en UNDERBAR helg i mina föräldrars sommarstuga! Här är paradiset som vi lämnade i morse efter att vi tagit ÅRETS FÖRSTA DOPP! 20 grader ska de tydligen vara, men jag tyckte förstås att de var VÄLDIGT kallt! ;- )


Ebba gillade strandlivet, men INTE att få sand i sandalerna! Hmmm, stadsfasoner eller vad? Men hon lär väl vänja sig! Vi fiskade lite krabbor igår morse, men jag tror att de var jag själv som tyckte de var allra roligast om sanning ska fram...


På fredag kväll tog vi en tur till Grebbestad. På väg dit stannade vi i Heestrand och jag fick ta mig en titt i den SUPER mysiga butiken, Heestrands Interiör! Oj, va mycket fint de fanns. Jag blev alldeles lyrisk! Lilla E blev nästan lyrisk när hon fick klappa en katt som fanns i butiken. Köpte inte så mycket den här gången, men jag ska göra ett längre besök i sommar, då får nog både Lilla E och sambon stanna hemma! ;- ) 3 fina krokar i zink fick följa med hem i alla fall!



På lördag morgon bar de av till den STORA loppisen, och jag kan avslöja att de är Cancerfondens loppis i Väjern (Väjern ligger innan man kommer till Kungshamn och Smögen). Vi var där vid 10 precis när de öppnar! De pirrade rejält i magen när vi svängde in på parkeringen. Döm av min förvåning när sambon ville gå in först! (Lilla E sov i bilen) Hm, kan jag ha inspirerat honom kanske!? ;- ) Han kom ut efter en stund med 4 Irishcoffee glas, en termo mugg och en stormlykta. Den sistnämnda fick godkänt av mig!

Jag hittade en massa fina grejer, bla tallrikar till min tallrikshylla som ska upp i veckan, en JÄTTE påse med kakformar och mått, ytterligare en mandelkvarn och glasburkar. Här ska de stylas om i köket!

Lilla E fick ett par sk ”Foppa tofflor” på Smögen, plagiat så klart för 30:-! Dessa har enbart tagits av när hon sover. Ungen fullkomligen ÄLSKAR dessa platssandaler! Och hon visar ALLA kom möter att hon fått nya skor genom att sträcka fram en fot. Detta gjorde hon inte med de dyra Pippi sandalerna kan jag meddela! :- )


Förutom tofflorna fick hon också ett sött litet bi som snurrar i vinden! Oh, nu i kväll blåser de rejält här på berget!

Avslutar med en bild på en av mina pioner som nästan blommat ut! De har exploderat i värmen när vi var borta. Ska plocka in några och njuta av dem i kväll! Ha en bra vecka allihop och så hörs vi av!
/ Lina

9 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vad mycket fint du hittade på loppisen! Våra barn har också plagiat på Foppa-toffeln. Dottern har också rosa.
Kram

Sara sa...

Alla fyndar på loppisar utom jag som aldrig kommer i väg. Hur som helst, du har gjort fina fynd.
Kram Sara

Glitter och Marsipan sa...

Vilken härlig helg ni har haft.Och badat-du är inte dålig,det ska mycket till innan jag hoppar i vattnet.
Finfina loppisfynd till köket,blir lite sugen på en mandelkvarn.
Jag skulle gärna vilja ha Foppatofflor till lilla A,men hon har så små fötter(18),så det får nog vänta.
Ha en skön vecka
kram Anette

Mjuka sa...

Låter som du haft en jätteskön helg i det härliga vädret!! Och vilka fynd du gjort,önskar jag kunde inspirera min man, hi, hi!! Men han spikar snällt upp det jag vill.
Kramar Malin

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hejsan!

vilken ljuvlig helg ni haft...brukar xå ta en sväng till Vejern på loppis...så mycke saker.
fina fynd du gjort!

söta tofflor till lillan.

så roligt att du är här ifrån....jag gick trädgårdsgymnasiet i Dingle för x antal år sen.
Mina svärföräldrars loppis ligger vid gränsen till Norge.Dals Högen heter det stället.
Stinas loppis ligger strax utanför hedekas mot Ed.
Svägerskans loppis ligger utan för Hedekas mot Färgelanda.

hoppas du kommer dit nångång.
finns massvis av saker!

Kram nilla

Marie sa...

Låter som ni haft en härlig helg! Jag har fortfarande inte badat, bor ju vid Vättern, men den är ju sååå kall!!! Får bli lite längre fram i sommar!
Vad kul med en sån stor loppis och vilka fina fynd du gjorde! Vad roligt att du hittade tallrikar till tallrikshyllan!

Förstår definitivt om du vill vara med och bestämma om bordsdekorationerna till bröllopet, det är ju sånt som är roligt!!!

Ha en trevlig kväll!
Kram Marie

Hem och Lycka sa...

Oj vad mycket fint du fått tag i och så söta små rosa dojor till tjejen. Hemskt sött kort av henne på stranden när hon inte gillar sanden i sandalerna.. kram!

Flickorna på Bellis sa...

Wow - en riktigt lyckad tur till loppisen förstår jag! Mycket fint du fyndat! Låter som en underbar helg vid havet - inget slår västkusten! Tack för din kommentar hos mig, jätteroligt att du tittar in! Helgen var mycket lyckad med dop och allt! Återkommer om det på bloggen inom kort! Kram Johanna

karofina sa...

tjabba! mysiga sommarbilder! kul att ni oxå ska till mallis på bröllopsresa :) vart ska ni? ska ni ha med lill-trullsan? ni kommer säkert få det lika mysigt som vi hade det :)
kram!

 

blogger templates | Make Money Online