torsdag 12 juni 2008

Tallrikshyllan är på plats…

Hej!
I förrgår kväll kom ÄNTLIGEN min tallrikshylla på plats! Men den är inte riktigt komplett ännu! Jag vill gärna ha några små krokar undertill, så jag kan hänga lite fina grejer där också. Sen behöver jag nog bryta av allt vitt med någon annan färg. Men de får jag klura lite på... De viktigaste är att den är på plats! ;- )


I tisdags var jag och Lilla E på IKEA tillsammans med mina föräldrar, de blev inte så mycket till mig utan mest till Lilla E. Så brukar de vara nu för tiden av någon konstig anledning! ;- )
En vit orkidé fick följa med hem. Kan varmt rekommendera IKEA orkidéer. Priset är FANTASTISKT bra! 79:- för en brudorkidé med 2 stänglar!!! Jag har flera som jag köpt där och de blommar om, och är jätte fina. Ett tips när ni besöker IKEA nästa gång !Om de blev några andra fynd? Nja, en liten kryddburk i fyndhörnan för 1 krona blev de också. Men de var allt!


Ni kanske undrar om de blev nåt loppisbesök igår, jo ett litet ett…Var bara där en snabbis. De var verkligen utplockat!. Såg en lampa som jag var lite sugen på. Hm, kanske blir de en sväng på lördag. Sambon får tycka till också. Den ska i så fall ersäatta vår plastiga IKEA golvlampa.
Spenderade hela 10 riksdaler igår! De blev 2 tidningar och en liten ”knoppbräda”. Den läggs i högen i källaren tillsammans med allt annat som ska målas, eller sprayas vitt!


Efter loppisen bar de av till Statoil för att tanka, jaha tänker ni, vad har detta med min blogg att göra??? Jo, sambon kom ut med en jätte trevlig liten bok som han fått inne på macken-gratis! ”Fika boken” hette den. Bla. fanns de några av Leilas supersmarriga recept i boken! Jippi, nu kan jag dregla över dessa tills jag själv köpt den STORA boken ”A piece of cake”!


Avslutar med en bild på en av mina 4 nya vita pelargoner som jag fått av mina föräldrar. De har köpt dem hemma hos en tant för 10:-/ st! Tokigt billigt! De är omplanterade nu och nästan alla blommar redan. Min Appel blossom och mina Mårbacka har fått flytta ut nu i friska luften. De verkar trivas bättre ut!


Passar på att önska er en TREVLIG HELG redan nu!
Må så gott!
/ Lina

9 kommentarer:

karofina sa...

men gud vad du har fyndat!! jag vill oxå ha pioner för en 10:a!

nä nån smekmånad kommer det kanske inte riktigt bli, men vi hamnade ju på värsta familjehotellet där det var en massa sköna familjer överallt. vi skanade våra töser som tusan när vi såg hur mysigt alla hade. men sen kunde man ju inte låta bli att gotta sig lite xtra när man slapp springa efter barnen som var nära poolerna, man kunde lugnt ligga kvar med en bok, ipod och drinken.
både och det där, vi upplevede nått vi inte gjort innan när det bara var vi. men nästa resa blir det barn för hela slanten :)
ni har ju valt ett bra resemål när man har barn, kanonfint med sköna stränder :)
puss o kram!

Åsa sa...

Hej!
Hittad till dina mysiga blogg via Hwita villan. Man blir verkligen inspirerad när man läser och kikar på dina fina bilder!
Älskar att gå på loppis precis som du, alltid roligt att göra lite fynd!
Ha en mysig kväll!
Åsa i Jönköping

Flickorna på Bellis sa...

Vill bara säga hej! Jag har sett din utmaning och vill gärna anta den...har bara legat riktigt sjuk större delen av veckan så bloggen har fått vila helt. På bättringsvägen nu så jag hoppas snart blogga på igen! Kram Johanna

Lina sa...

Vilka fynd! Jag har en tallriktshylla som står och väntar på att bli målad. Kruxet är bara att ajg inte har någon vägg att hänga den på... Men någon gång så lär den komma upp!

Tidsmästarinnan sa...

Ohmygod vilken fin tallrikshylla, precis en sån vill jag också ha... med lite gammeldags porslin som du har också. Tror det blir jättefint med några krokar till under om du vill också.

Kram!

Marie sa...

Vad fint det blev med tallrikshyllan, kommer säkert bli toppen med några krokar undertill. Mycket fint porslin!
Pelargoner för 10 kronor, wow, det kan man verkligen kalla fynd! Imorgon ska jag på liten loppisrunda, får väl se om det blir några fynd!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Jes/Vita villa vila sa...

Vilken fin blogg! Första gången här, men inte sista!!!

Vilka härliga fynd du har gjort & så fin tallrikshyllan blev!

Jes

Mjuka sa...

Så fint det blev med tallrikshyllan!! kramar Malin

Glitter och Marsipan sa...

Vad snyggt det blev med tallrikshyllan.En sådan finns fortfarande bara i mina drömmat till köket.Jag hittar ju aldrig nån bra.
Roligt med nya pelargoner,och så billiga.
Vi har husmålarmaraton här i helgen,undrar om det ska bli klart till midsommar....
kramar Anette

 

blogger templates | Make Money Online