onsdag 16 juli 2008

Jag är tillbaka!

Hej!
Nu är jag tillbaka igen efter en liten paus! Vi har varit i mina föräldrars sommarstuga, där de inte finns tillgång till Internet, ett skralt utbud på teven och utedass… Låter kanske förfäligt, men, nej de är UNDERBART! Lite ”bloggabstinens” har jag dock haft, de måste jag erkänna! :- )

Stugan ligger i norra Bohuslän. Vi har passat på att besöka de flesta av orterna som ligger i ett pärlband längst kusten. Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hamburgsund, Fjällbacka och Grebbestad! Späckat schema. Några loppisar hann vi också med, men jag har inga fynd att visa. Hittade inget…men nästa vecka är jag tillbaka igen, då kanske fynden dyker upp!

Frestar med lite bilder från västkusten, håll tillgodo!

Avslutar med bilder på de fina våningsfatet som jag fick av min snälla mamma. Lagom stort, och lätt att ta isär och förvara! En given favorit! Här på bilderna har vi fyllt den med härliga körsbär!


Sist med inte minst ska jag ju skicka vidare utmärkelsen som jag fick av Johanna med den härliga bloggen Södralycke.

Alltid lika svårt, men här kommer 7 bloggar som jag gärna besöker! (De är ju SÅ svårt att välja ut några få, när de finns SÅ många häliga bloggar där ute! )

Glitter & Marsipan
En grodmammas vardag
Hem & Lyckas Mia
Karofina
Leva som jag
Lilla Blanka
Vardagstugg

De är ett himla flängande den här semestern…sambon och jag är ju riktiga Köpenhamns fan! Vi bara älskar den staden! Så i morn bitti bär de av mot den danska huvudstaden, vi ska bo 2 nätter på hotell i närheten av Nyhamn! De ska bli SÅ mysigt! Lilla E ska med, så de blir att se Köpenhamn med en hel vild liten tjej som för tillfället bara säger: Oj, OJ, OJ! :- )

En rapport från vår resa kommer i helgen! Nu ska jag kika in hos så många av er som jag bara orkar. De blir ju lite si och så med bloggeriet nu på sommaren har jag märkt!

Må så gott!
/Lina

12 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Å tack söta du för utmärkelsen! Jag har fått den förut så den här gången skickar jag den inte vidare men jag tackar allra ödmjukast för att du tänkte på lilla mej! Vad gullig du är!

Härliga bilder från västkusten som mitt hjärta klappar extra varmt för. Uppvuxen i Strömstad, bosatt i Uddevalla 1 år, Göteborg 7 år och numera Torslanda. Hann ni med Strömstad kanske?

Ha en riktigt underbar resa till Köpenhamn, vi ska dit närmare framåt jul har vi tänkt. I sommar ska vi bila runt Själland istället. KRAM vännen!

Dicksonska våningen sa...

Men, vad du har har grejat det senaste! Hur orkar du?
Visst är kusten fin - bara det är fint väder. Hoppas ni hade bra väder.
Vilka fina bilder från Örebro - alla de där konstverken blev man ju sugen på att åka och titta på :) Nästa vecka börjar vår semester nämligen! Men om det blir något annat än husgrejande är osäkert :)
Det känns väldigt bra och helt rätt att vara husägare. Just nu är jag bara orolig för att jag inte ska hinna ta hand om alla bär som växer i trädgården...
Kram Annika

Mamma med mera sa...

Hejsvejs!

Ville bara meddela att jag har länkat till fel blogg när jag kommenterat inne hos dig. Upptäckte just att jag hade en hel massa olästa kommentarer på denna blogg som jag missat bl a en från dig =)Välkommen in till mig på http://isabelsvarld.blogg.se/

Nästa gång ska jag kommentera från mitt rätta konto så folk hittar till mig =)

Vilken härlig och fin blogg du har! Kram Pernilla

Livet och träning sa...

Vilka härliga sommar bilder du visar,har sjålv aldrig varit på platserna men skulle gärna vilja..
Angående tavlorna du undrade över så har jag bara sålt till bekanta förut men är du intreserad så kan du bara säga till..
Ha det så jätte mysigt i Köpenhamn.
Kram ylva...

Malin - I min trädgård sa...

Åh vilka härliga bilder! Det låter som att ni hade det jättehärligt! Visst kan det vara skönt utan tv och internet - speciellt när man är iväg... bara ägna sig åt att ta det lugnt och varandra... mysigt :).

Ni får ha det så skönt i Köpenhamn!

Grodmamman sa...

Tusen tack för utmärkelsen! Det var en glad överraskning!:)
Det där trevåningsfatet har jag också. Fick det fyllt med godis av barnen på mitt jobb.
Härliga bilder från kusten.
Sonen vill åka över bron till Danmark och då sa jag att det kunde vi planera in till nästa år och då sova en natt eller två i Köpenhamn. Du kanske kan tipsa om bra ställen att bo på då? Ha en bra resa dit!
Kram

karofina sa...

vem har sagt att man måste hålla på att blogga hela sommaren. nej, då ska man njuta av familj, vänner och alla utflykter! :)

tusen tack för utmärkelsen, blev så himla lycklig när det stod mitt namn där ;)

ja det var mycket semester ni hunit med, och så ska ni ut o fara snart igen! ojoj, hoppas ni inte blir helt stirriga av allt körande bara ;)
sambon hade ju ldig två veckor vid bröllop och resan, men ville ta ledigt i mitten av augusti för att vi skulle åka till farmors stuga och bo där några dagar, men det verkar det inte som om det vill ge honom :( två dagar lixom... surt!

sköna bilder du bjuder på, verkar som om ni haft det så bra!!

kramar karro!

Mjuka sa...

tack underbara du för utmärkelsen!! Va glad jag blir!! Skön semester du haft
kramar Malin

Hjärtans sa...

Vistt är det skönt att komma bort några dagar! Vi har precis kommit hem från en vecka på Österlen. Gissa vem som glömde kameran hemma...Hade planerat så många inlägg som jag skulle lägga in. Men är man glömsk så är man.
Är det OK att jag länkar till dig?
Kram Jenny

Design i tid och rum sa...

Hej! så fina bilder du visar..
kramar Dadda

Sara sa...

Hejsan
Vi har också återvänt från västkusten men vi var närmare Lysekil. Jag älskar västkusten med klippor och salta hav.
Kram Sara

Lilla huset på prärien sa...

Åh så vackra bilder!! Man blir verkligen sugen på att åka ut vid skärgården någonstans. Och jordgubbarna ser smaskiga ut... måste köpa några nu innan de blir för dåliga. Har inte hunnit äta så många i år.

Kram Jenny

 

blogger templates | Make Money Online