söndag 3 augusti 2008

Besök på Gunneboslott, dansk shopping & loppisfynd...

Hej på er!
Hoppas att ni har haft en bra vecka! Här är de fullt upp med vad som komma skall den 23 augusti. Plötsligt rinner bara tiden iväg och de är SÅ mycket att hålla ordning på! Vi har betat av bordsplaceringen och presentationerna om varje gäst i sånghäftet. I kväll har jag gjort programmet till vigseln i kyrkan. Jo, visst min ambitions nivå är SKY hög, men jag tycker de är SÅ kul! ;- )

Bloggande kommer att bli lite lidande framöver, men här kommer en rapport från veckan som gått! Min mamma och jag besökt Gunnebo slott i onsdags morse innan alla andra var där, och innan värmen var outhärdlig! Här kommer en hel drös bilder från vårat besök!



Lovade ju också att visa några av mina inköp från Köpenhamnsresan. Hittade äntligen en zinkburk att ha snöre i. Har satt att flera av er andra haft dessa burkar, nu hittade jag en egen! De små ”etiketterna” i zink får jag använda till nästa års odlingar…

I en av alla Tiger butiker som finna runt om i stan hittade jag den här söta hängaren. De var jätte tung, så den får spikas upp ordentligt! Priset hela 20 dkr!

Ett besök på Søstrene Grenes butik är ju standard. Den här gången hittade jag jätte söta gräddkannor i pastellfärger och brödkorgar som matchade. De lilla kakfatet som kannan står på hittade jag på Tiger för 5dkr. Lilla E har de på sitt rum när hon dukar till kalas!

Avslutar dagens inlägg med vad jag tror är ett av de bästa loppisfynden hittills! Jag har min goa faster B att tacka för detta tallrikar! Vi var tillsammans på en loppis i Hamburgsund. Vi var där länge och vände upp och ner på allt. På väg ut hittade hon dessa 3 tallrikar. Jag kände genast igen motiven och stilen från en av loppisarna som vi besökte i Köpenhamn. Där kryllade de av keramik från Björn Winblad. Vi gav 20:- / tallrik. Dock saknas en av de 4 årstiderna. Hoppas att jag kan hitta den någon annanstans så samlingen är komplett!



Sådär ja, nu är mitt hittills längsta inlägg till ända. Hoppas jag inte tråkade ut er med alla bilder…Jag kikar in hos er under veckan, nu ska jag bli en bättre bloggerska trots att de är många bollar i luften just nu! ;- )

Ha en bra vecka allihop!
/Lina

16 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Tråka ut.. Tvärtom, inte tråkar du utan det är skoj att se allt fint du fyndat! Tallrikarna var ju urfina, vilken tur att du fick tag i dem innan ni gick ut ur butiken. kram!

Design i tid och rum sa...

Hej hej hej!
Igår var jag och tittade till dig ,men det vari inget inlägg. Men imorse hittade jag din hälsning, tack.
Så kul med bröllop, min bästa väninna gifter sig föra året den 11.agusti. Ja, det är mycket att göra men sååå romantiskt.Hoppas du skriver sedan om bröllopet.
Jag var också hos Systrarna Grenen och köpte exakt samma bröd korgen som du.
Tallrikarna är super fina,riktig bra fynd.och DU tråkar ALDRIG ut oss....kram Dadda

Hjärtans sa...

Hej!
När jag var i Malmö sist så besökte jag Sostrerna grene. Vilken mysig butik. Jag köpte också den rosa skålen. Ska nog köpa fler nästa gång.
Kram Jenny

Grodmamman sa...

Har också varit på Systrarna Grene och köpte den rosa vispskålen och lite annat. Jag visade detta på min blogg efter Skåneresan.
Lycka till med alla förberedelser och du bloggar i den takt du vill och orkar!:)
Kram

Mjuka sa...

Vilka fina tallrikar !!!
Superfina
Ha det gott
Malin

A home far away sa...

Oj så många fina saker du köpt, gillade speciellt burken i zink och pastell byttan:_

Ha en fin dag

//gunilla

Lilla huset på prärien sa...

Åh wow - vilka fina fynd du har gjort! Och vilka fina bilder från din tripp! Jag blir sugen på att åka ut en sväng jag med - MEN vardagen har börjat här också så det får vänta till helgerna numera.

Förstår precis vad du menar med att lämna på dagis. Jag vet att mina har det väldigt bra där men ändå svider det i mammahjärtat om de är ledsna. Jag kan knappt lämna då... :)

Kram Jenny

Lina sa...

Vad mycket fint du fyndat! En sådan burk, köpte även jag på semestern! Nu är man tillbaka i verkligheten igen! Pust!

Lilla Blanka sa...

Hej Lina!

Vilka fina fynd du har gjort i det mysiga landet i väster..!

Zink är så vackert..och passar så bra i trädgården :)

Åh Gunnebo slott är ju sååå mysigt!

Kraaam
Mia

Lilla Blanka sa...

..glömde ju..Aftonbladet var hemma hos oss förra veckan så de där reportagen ligger för redigering eller nåt nu..vet inte riktigt när de kommer..brukar ju ta tid.

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej vännen!!

vilken lycka.Søstrene Grenes ...min favvo oxå..älskar den butiken.Man kan göra verkliga fynd där.
Ljuvliga saker du köpt!!!
nu måste jag bara dit...hihihi..

Kram Nilla

Anonym sa...

Hej lina!

Vad härliga bilder och vad fina fynd du har gjort!
Förstår att det är mycket nu inför bröllop.
Vi firar 3 årig bröllopsdag den 13 augusti. Tiden går fort!
Glöm inte att njuta!

Kram Bodil.

Maria sa...

Va kul med bröllop i aug. Jag håller tummarna för att det fina vädret återvänder till den 23:e. Själv firar jag 5 år som gift i september, men jag kommer så väl ihåg hur mkt planering som ingick och hur härlig dag vi hade.

Såg att du hittat Winbladh tallrikar, de var jättefina. Gå in på http://husetpabakken.bloggagratis.se så hittar du en fellow winbladh fan.

Gillar verkligen din blogg så detta blir inte mitt sista besök.
Mvh Maria (http://galtoroad.bloggagratis.se)

Sara sa...

Förstår att du har fullt upp nu. Tallrikarna du fyndat var så fina.
Kram Sara

Emm´s design sa...

Åh vad spännande med den 23:e. Stort Lycka till!!!
Och du har verkligen gjort bra inlöp :-)

karofina sa...

ja lägga ner det här med bloggandet nu en tid framöver! gee, hur ska du hinna med allt? ;) pirrigt nu när det är så nära? mycket småplock att fixa de sista dagarna, jobbigare än man tror! :)

vad mycket fint du hittat!! *avis*

kram på dig!

 

blogger templates | Make Money Online