tisdag 29 april 2008

Danmarks fynd!

Hej!
Här kommer då som utlovat lite bilder på mina fynd som jag gjorde i Danmark i helgen.
Hade också tänkt visa fina bilder från Ålborg, men när jag skulle börja dokumentera så tog batteriet slut i kameran…TYPISKT, eller? Hann dock ta en bild, de var den här på ljuvliga planteringen med penséer och tulpaner.På min önskelista inför resan fanns bla ett olivträd, och de hittade jag! 75 dkr tycker jag var ett bra pris med tanke på att de är ganska stort. Har haft ett par tidigare men de har jag inte lyckats att övervintra. Hoppas nu att de går bättre med de här! De ser ut som om de är oliver på gång, eller ja nåt som liknar de i alla fall... Ska piffa till trädet med en annan kruka, helts vill jag ha en i zink! Tänkte lägga lite snygga stenar uppe på jorden också!

2 affärer som jag aldrig missar när jag är i Danmark är Søstrene Grene och Tiger. De har mycket fint till fantastiska priser! De är så biligt att man får kika på prislappen en extra gång! ;- ) Kunde inte motstå den cerisa korgen på Tiger för endast 20 dkr! Den är ju läcker som en karamell!


I korgen ligger mina andra fynd som jag gjorde på Søstrene Grene. Rosa och vitrutiga kökshanddukar för 10 dkr, samma pris för de söta servetterna. Kaninerna kunde jag inte motstå, de kostade hela 8 dkr styck. Ja, ni förstår vilka fantastiska priser de har!!!I somras när vi var i Danmark passade jag på att köpa siden band hos Søstrene Grene i olika färger, nu minns jag inte vad varje rulle kostar, men de är max 5 dkr / rulle. Passade på att köpa ett par till, alltid bra att ha på lager! De härliga handdukarna fick följa med hem också. Till Lilla E hittade jag den lilla asken. Den blir perfekt att förvara alla hennes juveler, dvs. mormors och mina gamla halsband!


Här kommer en bild på mina sista fynd. En liten griffeltavla för 10 dkr, ramen har jag tänkt måla vit. Den lilla sockerkaksformen är till Lilla E, vi har inte bakat på länge så snart är de dags att inviga formen! ;- )) Den fina porslinsburken ska få stå på köksbänken. Har dock inte bestämt vad den ska innehålla…

Ja, de var mina fynd från helgen!

Må så gott!
/ Lina


6 kommentarer:

Inredningsgalen sa...

Stor shoppat ser jag, alltid lika kul!!

My Lovely Things sa...

vilka superfina fynd...

trevliga affärer du vart i..jag ska snart till danmark med..får se vad vi hnner gå i för affärer då..

kram anna

Södralycke sa...

Vilka härliga fynd du gjort! Jag är också helt tokig i tiger-butikerna, det brukar bli en hel del därifrån när vi besöker Danmark! Den andra butiken var ny för mig, så den får jag hålla utkik efter nästa gång!

Kram Johanna

Grodmamman sa...

Kul med affärer där det är billigt! Mycket fint du hade köpt.
Kram

Hem & Lyckas Mia sa...

Men jöss vilka fynd du gjort, snyggt! kram!

Minikex-living sa...

Visst är det otroligt vilka fina saker man kan hitta!! Så roligt att ni hade det bra trots småbarn :-)
Kramar På dig
Malin

 

blogger templates | Make Money Online