onsdag 9 april 2008

Myshelg hos mormor och morfar…

Hej!
Imorgon kommer min snälla pappa och hämtar mig och Lilla E. Vi ska hem till mina föräldrar och ha en riktig ”myshelg” :- ) Min sambo ska fixa de sista på vår segelbåt innan den sjösätts nästa vecka. Så han får stanna hemma med katten!

Vi har inga speciella planer förutom att min pappa fyller år, och att min faster kommer och hälsar på! Kanske besöker vi någon loppis, de finns ett par stora i närheten av mina föräldrar. Annars är de ju bara skönt att bli lite ompysslad, sätta sig vid dukat bord och få lägga upp fötterna i soffan och frossa i inredningstidningar. Precis vad en trött mamma behöver!

Visar en bild på min lilla trädgårdsgroda som huserar i ett av mina rabarberfat, visst är han söt! Mina tulpaner har tack och lov överlevt "snöchocken", nu hoppas jag att de blommar snart!

Vill också passa på att tacka er som besöker min blogg, och till er som lämnar ett litet meddelande! Jag blir alldeles varm om hjärtat…

Ha en trevlig helg!

Må så gott!

/Lina

1 kommentar:

Marie sa...

Åååh, vad mysigt det låter att bli ompysslad en hel helg! Hoppas ni får det riktigt härligt och att du hittar symaskinsbordet på vinden.

Söt liten trädgårdsgroda!

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

 

blogger templates | Make Money Online