torsdag 24 april 2008

Nya loppisfynd & våfflor hos moster!

Hej!
Stannade till vid min loppis på väg hem igår från jobbet. Precis innan för dörren finns en binge där man lämnar av saker till försäljning. Vad tror ni låg i den, en tallrikshylla!!! Vill ju så gärna ha en sån, trots att jag har ”väggbrist” i köket. Tyvärr fick man inte köpa dessa saker som låg i bingen, så de blev ingen tallrikshylla den här gången…

Men jag gick inte tomhänt därifrån! Jag har hittat ett litet hörn på andra våningen där de finns lite udda och billiga saker. Där hittade jag träfatet på fot och brickan. Träfatet på fot ska jag måla vitt, men hur ska jag göra med brickan? Ska den målas också? Vad tycker ni?


På nedervåningen hittade jag de söta lilla ”silverfatet”, gräddkannan och sockerskålen för 10:-/ st! Köpte en gammal fin flaska också. En sak grämer mig dock…hittade en liten fin hylla för 20:-, men jag köpte den inte!!!??? ÅNGRAR mig så! Vi är bortresta i helgen, men om ödet vill så finns kanske hyllan kvar nästa vecka…Kvällen avslutades hos min goa moster. Hon hade gjort våfflor, de var så gott! Njöt i fulla drag av att sitta i lugn och ro och njuta. De blir ju inte mycket av den varan när Lilla E är med vid matbordet! Vi kikade runt i hennes underbara trädgård.

Gick inte tomhänt härifrån heller! Jag fick med mig en planta från hennes vita trädgårdshortensia. Den ska planteras i rabatten som är under förvandling! Fick också en stege, den hade min morfar i sin lanthandel som han och min mormor drev fram till slutet av 60-talet. Den låg lite illa till, så jag får hämta den en annan dag. Jag hoppas att den kan stå på min altan. Tänkte ha lite blommor och örter på stegen! Återkommer med bild på stegen!
Ja, nu närmar sig helgen igen, och i morgon åker vi till DANMARK! De ska bli så härligt! 2 nätter på hotell, god mat och massor av shopping! Nåväl vi får se hur de går, Lilla E är med och vi reser tillsammans med en annan barnfamilj…Fullt ös med andra ord!

Trevlig helg på er allihop!

/ Lina

6 kommentarer:

Minikex-living sa...

Hej VÄnnen
Fina loppisfynd. Kanske du vill berätta var denna guldgruva finns :-) Det är precis dem priserna det skall vara. Där jag går i bland i Lerum börjar de bli så medvetna och priserna har skjutit i höjden.
kramar Malin
Vill också till Danmark, jag åker i nästa månadsskifte, mammam bor i skåne så jag tar mig till Helsingör.

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hallå!

Vad härligt att åka till Danmark. Tycker att "alla" åker dit ... Själv sitter jag hemma. :-)

Fina loppisfynd, tycker absolut att du ska måla brickan vit, ingen tvekan om den saken.
Synd med hyllan, man ska ju aldrig göra så på loppis. Men visst är det lätt att bli dumsnål. Blir själv sån gång på gång...

Ha en härlig resa!
Kram Hanna

Marie sa...

Vilka fina saker du hittade! Jag hade nog målat brickan vit. Hoppas att hyllan finns kvar nästa vecka!

Ha det så jätteroligt i Danmark! Om två veckor åker vi dit, läääängtar!

Kram Marie

Glitter & Marsipan sa...

Fina loppisfynd du har gjort.Gillar brickan.Själv skulle jag målat den vit.
Men du,vilken härlig helg ni har framför er.
Ha så kul
/Anette

Saramedflera sa...

Hej

Du får ha span på tallrikshyllan! Vilka fina fynd! hoppas att ni får det dejligt i Danmark.
Kram Sara

Mamma Millan sa...

Så kul med danmarkstripp!!!!

Söta fynd, älskar glasflaskor!!!!

Ha en underbar Söndag!!!!
~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan!!

 

blogger templates | Make Money Online