torsdag 29 maj 2008

Bordet är på plats!

Hej!
Kunde knappt sova natten till tisdag, jag var ju SÅ nyfiken på hur mitt pelarbord skulle se ut efter att pappa målat de! Är man lite knäpp, eller? ;- ) Bordet var JÄTTE fint! Min snälle pappa hade gjort ett jätte jobb! Skivan var ju ganska illa åtgången, så de var svårt att få den helt slät och fin, men va gör de??? Med Lilla E i huset så lär ett vitt bord få sig en och annan törn!Här kommer en första bild av bordet. ( Blunda för skräpet på mattan och ett av Lilla E:s armband! )



På bordet står gårdagens fynd på loppisen. De körde ihop sig hemma så jag sladdade in en kvart innan stängningsdaga! Puh! Grabbade en korg och gick för att se om mandelkvarnen fanns kvar som jag såg sist, de gjorde den! 45:- fick jag ge, lite dyrt kanske, men jag ville ha den! Nu sitter den som bokstöd i min kokbokshylla i köket! Blev sugen att köpa en till...


Hittade också en fin vas/ kruka från Housedoctor! 10:- gav jag för denna! Den är redan en favorit, och står nu på de nya bordet! Kollade deras katalog på nätet och där fanns den med! Den lilla vita kannan slank ner i korgen också, tyckte den var så söt, lite prålig kanske, men ja, ja...




Till Lilla E hittade jag en nästan ny griffeltavla från Micki för 35:-. Hon är inne i en "ritperiod" nu, så den var ju perfekt! Den ska hängas upp i hennes rum, men igår kväll fick den hänga i köket. Hon satte genast igång att rita! Och i morse iförd pyjamas var de dags igen, en bra investering för 35.-! Ja, loppis är verkligen TOPPEN!



Resan till Ullared och Gekås var allt jag kunde drömma om! Jag hittade SÅ mycket kläder! ( Var i STORT behov att uppdatera garderoben) Jag fick allt på listan, och lite till! Lilla E skötte sig fint, och mormor och morfar turades om att passa henne. De var lite folk i butiken, så de var inga köer till provrummen och gott om plats för den STORA shoppingvagnen!

Idag har jag på mig fynd från Gekås från topp till tå! ;- ) Jacka, scarf, capribyxor och en jeanstunika ( NY FAVORIT!) Allt kostade under 500:- De blev som sagt mest kläder, men även lite nya trädgårdsredskap och ett litet ”växthus”. Har sett detta hos någon annan bloggare, men kan inte minnas vem…Fint är de i alla fall!



Passar på att önska er alla en trevlig helg! Våra planer för helgen är att ta båten till Styrsö igen, men den här gången ska vi övernatta i båten! Återkommer kanske med lite mer ”spionbilder” från ön i nästa vecka! ;- )

Må så gott!
/ Lina

17 kommentarer:

Mjuka sa...

så fint bordet blev lina, skriver med en hand då jag ammar.
kramar på dig
malin

Anna sa...

En så häftig idé att använda mandelkvarnen till bokstöd! Skitsmart! Nu får jag hem och rota i gömmorna!

Angående evighetsblommorna.. Du kan besöka Karin på www.karingabrielsson.se. Hon har säkert åtminstone EN återförsäljare i Göteborg. Alternativt kan du handla av mig så skickar jag. 69:- frakt så då rekommenderar jag att du köper mer än en.

Hör av dig om du är intresserad, annars får du ha en bra dag!

Lisa

Glitter och Marsipan sa...

Men,vad bordet blev fint,å,det var ju ett riktigt fynd.
Vilka loppisfynd du har gjort som alltid.Varför tycker man alltid att andra gör bättre fynd.
Vasen...vilket fynd va..och mandelkvarnen,det var ju en fiffig ide´,så vill jag också göra.
Vad roligt att du hittade en massa saker i Ullared,och tur att det inte var proppfullt med folk,som det är ibland.Såg att du hade köpt ett litet växthus som jag har,dom är jättefina tycker jag.
En griffeltavla var ju ingen dum ide´...
Jag var på Röda Korset i förrgår,då fick lilla A tre små my little pony,av tanten där.Dom har hon knappt släppt taget om sen dess,så det får man väl säga var ett fynd.
Ha det gott i värmen.
Målarpenseln kallar.
kram Anette

Glitter och Marsipan sa...

Jag glömde en sak,kan du inte skaffa bloggkoll,så man lättare ser när du har gjort inlägg.
kram Anette

Tidsmästarinnan sa...

Hej!
jaa, vad fint ditt miniväxthus blev också! Kika in hos vitapelargonerochzink.blogspot.com,Lisa som har den bloggen satte ett ljus i sitt växthus, det blev OCKSÅ jättefint!

Kram!

Tidsmästarinnan sa...

förresten, vem som helst kan lägga till en annan blogg på Bloggkoll för prenumeration, det behöver man inte göra själv - jag prenumererar redan på din blogg där!

Kram igen!

Malin - I min trädgård sa...

Ja det är klart du ska tigga frön av grannen! Jag önskar mig själv en vit... Men det blir kanske ngt annat år...

Men vad fint du visar! Det lilla växthuset är ju en klar favorit... jättefint! Jag har faktistk aldrig varit på Gekås... men är riktigt sugen. Men det är ju så lååångt.

Vilka fina fynd du gjorde på loppisen! Mandelkvarnen är så fin.. har en cremefärgad. Men vårt kök blir aldrig klart så den kommer aldrig upp. Typiskt. Men men hoppet är det sista som överger en så kanske jag kommer få se den i köket någngång iallafall.

Ha det rba!

Marie sa...

Vad fint bordet blev och vilka bra fynd du gjorde på lopisen! Jättesnyggt och fiffigt att använda mandelkvarnen som bokstöd!

Kul att du hittade så mycket i Ullared, det lilla växthuset är jättegulligt!

Ha en riktigt härlig helg!
Kram Marie

Hem och Lycka sa...

Vad fint bord, kanonsnyggt! Och vilka härliga fynd från loppisen, HD-vasen var ju kul att kunna hitta.

Var på Gekås för första gången i mitt liv för inte så länge sedan men ser ju att jag missade massor ;-) Får snart ta en sväng dit igen.

Jag att det var lite internt sådär med Twinshome så glöm min fråga ;-). Men kul att du fick hänga på, hoppas på nya fynd nästa gång för dig! Roligt med ert bröllop, grattis i förskott om jag glömmer säga det sedan! kram!

Södralycke sa...

Vilken förvandling av bordet, det blev jättefint!

Trevlig helg! kram Johanna

Anonym sa...

Oj vilket fint bord - liknar ett som stod hemma hos min morfar så jag fick lite nostalgikänslor!

Mjuka sa...

Röda korsets loppig ligger i Lerum. Ibland kan man hitta något där
kramar OCh trevlig helg

Sara sa...

Hejsan

Bordet blev jättefint. Vilka fina fynd du gjort. Ha en fin helg.Kram Sara

karofina sa...

hej på dig! åh vad jag gillar din blogg, jag bara fastnade här lixom, står ju hur mycket kul som helst!! älskar att läsa om folks loppisfynd och dina var hela underbara!
kram på dig!

My Lovely Things sa...

Åh så vackert bordet blev..jag älskar såna fina pelar bord..är så glad för mitt..förstår att du är lika glad för ditt..
ja visst är gekås underbart..så mycket man hittar till billig peng..
ha det så gott..
kram anna

Design i tid och rum sa...

hej! Underbar blogg, har hittat hit
genom en annan blogg, resultatet blev mycke fin. Älskar viy!!
kramar från varma Skåne

Glitter och Marsipan sa...

Hejsan.Du har en utmaning och en annan sak at hämta hos mej.
kram Anette

 

blogger templates | Make Money Online