fredag 31 oktober 2008

IKEA besök och fredagsmys…

Hej!
Oh, så var de då ÄNTLIGEN helg igen! Härligt! ;- ) Jag jobbar in så jag kan hämta Lilla E vid 15 på fredagar. Idag hann maken före, han slutade tidigare tack vara Allhelgona helgen! Blev hämtad på jobbet av mina älsklingar, och sen bar de av till IKEA! Vi började med en fika, och sen kikade vi runt lite.

Fick med mig 2 stycken "silverljusstakar" som de var drive på. 29:- /st! Hittade också fina gammaldags silver fåglar att sätta i julgranen. Till adventsljusstaken som jag ska sätta ihop blev de vita blockljus. Har inga bildbevis på mina inköp, de kommer i helgen…

De blev inte så mycket Halloween pyntande när vi väl kom hem…Lilla E var trött, och sen hade vi en strid ström av "Bus eller Godis" besökare som knackade på.! Nu är allt godis slut…vi får fylla på lagret inför morgondagen. Nåväl, slängde snabbt fram lite pynt på en bricka lagom tills vi skulle äta middag.

Mina snälla föräldrar lämnade en massa små söta pumpor till oss när de hälsade på i veckan. Ska försöka ta mig tid i morgon och dekorera med dessa. Som fina röda bären "pallade" jag i dag utanför lunchrestaurangen…Hoppas ingen såg mig! ;- ) Kunde inte motstå, de var så himla läckra!!!
I morn kväll blir de restaurangbesök med vårt fantastiska värdpar som tack för hjälpen med allt före och under bröllopet! BARNFRITT! Oj, vilken lyx att få sitta i lugn och ro och äta och prata…

Må så gott & trevlig helg!
/Lina3 kommentarer:

Frida sa...

Vad roligt att du vill anta utmaningen ska blir roligt att läsa svar. Ja vi verkar vara ganska olika hihi tidiga mornar kan vara skönt på vardagarna men på helegen vill ja helst sova ut lite längre.
Låter som ni har haft en trevlig dag.
Hoppas du får en fortsatt trevlig helg!
Kram Frida

Saramedflera sa...

Hejsan
Kikar in och önskar dig en fin helg!
Kram Sara

Glitter och Marsipan sa...

Heeej Lina.
Fina pumpabilder.
Ha varit på uppvaktning idag,fortsätter i kväll.En runda på kyrkogården har det också blivit.
Ha det riktigt härligt i helgen.
kramar Anette

 

blogger templates | Make Money Online